Tuesday 14 October 2014

Πετρίδης: Ο πιο καλός ο μαθητής... ήμουν εγώ στην τάξη

#APOEL
@apoelgroup Πονοκέφαλος Πετρίδη...

Ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, συνεχίζει εντατικά την μελέτη όλων των δεδομένων σε σχέση με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών, ιδιαίτερα αυτών των οποίων λήγουν τον ερχόμενο Μάη, και τα επεξεργάζεται με τους συμβούλους του, ούτως ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν / χειριστούν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά... αν και εδώ που τα λέμε, η κάθε μια των περιπτώσεων, από μόνη της είναι ξεχωριστή.

Ανάμεσα στα συμβόλαια που λήγουν, βρίσκονται τρανταχτά και πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας μας και μάλιστα 11αδάτοι ποδοσφαιριστές, όπως: ο ΠΑΡΝΤΟ, ο ΣΕΡΤΖΙΟ, ο ΜΑΝΤΟΥΚΑ, ο ΑΜΟΡΙΝ, ο ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ, ο ΤΙΑΓΚΟ καθώς και ο Χιώτης με τον Μπίδη, τον Σέρινταν, τον Κακά.

Και ποιος δεν θα ήθελε να κρατήσει ΟΛΟΥΣ τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας;
Όλοι τους αποτελούν ανεκτίμητες μονάδες για την ομάδα.
Επιθυμία σίγουρα όλων μας είναι να συνεχίσουν να φορούν τα γαλαζοκίτρινα χρώματα του ΑΠΟΕΛ, και είμαστε σίγουροι ότι κι ο προπονητής ΔΩΝΗΣ θα έχει την ίδια, ίσως και πιο έντονη άποψη από εμάς...

όμως...

- όλα θα εξαρτηθούν από το ύψος και τη διάρκεια των συμβολαίων που θα απαιτήσουν οι ποδοσφαιριστές μας, διότι μπορεί να έχουν γίνει τραγούδι στα χείλη των φίλων της ομάδας μας, όμως πάνω από όλα είναι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και πρωτίστως θα κοιτάξουν το οικονομικό τους συμφέρων, κι αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να μας βρει απροετοίμαστους.

- από την άλλη, ο Πρόεδρος θέλει να κρατήσει τις ισορροπίες στο μισθολόγιο και στον προυπολογισμό της ομάδας ο οποίος με βάση τα σημερινά δεδομένα έχει είδη φτάσει οροφή.

- αν θα ανέβει, πόσο μπορεί να ανέβει ακόμη;

- αν αντέχει, πόση αύξηση μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να αντέξει;

- είναι τα φετινά έσοδα των Ομίλων αρκετά να συντηρήσουν τον νέο προυπολογισμό που θα δημιουργηθεί;

Όταν ανάλαβε την Διοίκηση ο Πρόεδρος Πετρίδης μας είχε πει ότι είχε 3 διαφορετικούς προυπολογισμούς για κάθε ενδεχόμενο, και τελικά το βγήκε το 10 το καλό.

- Σημειώστε ότι σε αυτούς των οποίων λήγουν τα συμβόλαια είναι κι Τζιμπούρ με τον Χριστοφίδη

Τι θα γίνει όμως με τα νούμερα του νέου χρόνου, που θα ανέβουν επικίνδυνα: και να μην ξεχνάμε ότι τον ΜΑΗ πρέπει να ανανεώσουμε ακόμα ένα συμβόλαιο... αυτό του ΔΩΝΗ και των συνεργατών του, ευελπιστόντας ότι θα θέλει να παραμείνει στην  ομάδα μας. (αν και προβλέπω τις σειρήνες της Εθνική Ελλάδος να αρχίσουν να σφυρούν  σύντομα, αν είναι κάτι που ενδιαφέρει τον ΔΩΝΗ δεν το γνωρίζουμε)

Αν ο κύριος ΔΩΝΗΣ παραμείνει στην ομάδα, σίγουρα δεν θα είναι με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα, αλλά θα μιλούμε για ένα 400άρι επιπλέον, αφού φέτος την βγάλαμε φθηνά με την αποζημίωση του ΔΩΝΗ από τον ΠΑΟΚ.

Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο από τον Πετρίδη, κι όλα αυτά τα γνωρίζει πολύ καλύτερα από εμάς.


Επιμέλεια άρθρου: Άνδρος Ευαγορόυ

No comments:

Post a Comment