Thursday 30 October 2014

Επιστροφή Νούνο Μοράϊς στην ομάδα, και τα διαχρονικά προβλήματα στο Δασάκι

#APOEL @apoelgroup 
Επιστροφή του Νούνο Μοράϊς, σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.
Έτοιμος για επιστροφή στην αρχική 11αδα με τον Εθνικό στο Δασάκι είναι ο χαλκέντερος μέσος του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοραίς, κάτι που λύνει τα χέρια του Γιώργου ΔΩΝΗ. Παραδοσιακά, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα στο Δασάκι, όπως αγωνιστικό, γηπεδικό, οργανωτικό και όχι μόνο.
- Στο παρελθόν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα συμπεριφοράς από "δικούς" του ίδιου του Κίκη, κανείς δεν ξεχνά το περιστατικό με το κτύπημα στον Χιώτη, ενώ παλαιότερα είχαμε προπηλακισμούς ακόμα και της ίδιας της ομάδας. 
Στο Δασάκι στο παρελθόν, ήρθαμε αντιμέτωποι με αναίτιες προληπτικές συλλήψεις από την αστυνομία των Βάσεων. (έβγαλε όνομα ο θεριστής - πορτοκαλής = ταραξίας τς), ενώ πρόβλημα αντιμετωπίσαμε και με την νότια κερκίδα που κάποιες φορές είναι κλειστή και κάποιες όχι.
Στα μείον του αγώνα κι η απουσία των οργανωμένων φίλων της ομάδας μας, οι οποίοι πάντα λειτουργούσαν σαν ασπίδα προστασίας της ομάδας από ενέργειες των ΑντιΑΠΟΕΛλιστών. Τώρα απέχουν οι οργανωμένοι μας και μένουμε "εκτεθειμένοι", 

Σήμερα στο Δασάκι, αυθαίρετα, κουμάντο κάνει ο Παντελή. 
Γηπεδικά προβλήματα, αντιμετωπίζουμε διαχρονικά με το συγκεκριμένο γηπεδάκι, αφού ως γνωστόν με τις πρώτες βροχές, μετατρέπεται σε λίμνη.
Στα αγωνιστικά...
"Ο Εθνικός Άχνας είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα" - "που προσπαθεί να παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο το Σάββατο"
Από την δήλωση του Γιώργου Δώνη, κρατάμε το ότι ο Εθνικός είναι "μια πολύ επικίνδυνη ομάδα".
Τίποτα δεν αφήνει στην τύχη ο ΔΩΝΗΣ. Τα σχέδια αντιμετώπισης του Εθνικού Άχνας τέθηκαν σε εφαρμογή την επαύριο της λήξης του νικηφόρου αγώνα με την Σαλαμίνα.

Συμπερασματικά λέμε ότι ο ΔΩΝΗΣ και οι συνεργάτες του, εργάζονται μεθοδικά και τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη, αφού ως γνωστόν ο προπονητής μας δεν πιστεύει στην τύχη, εξάλλου το δήλωσε κι ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα με την ΠΑΡΙ.

Στην ομάδα επιστρέφει κι ο ΚΑΚΑ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και τίθεται στην διάθεση του ΔΩΝΗ, κάτι που πιθανός να δούμε τον ΔΩΝΗ να ξεκουράζει τον ΑΜΟΡΙΝ είτε ακόμα κι αυτόν τον ΚΑΡΛΑΟ που προέρχεται από τραυματισμό.

Ο Μάριος Αντωνιάδης είναι ανέτοιμος ενώ στο γήπεδο της προπόνησης, εφαρμόζει ατομικό πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης συνεχίζει με ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Τιάγκο Gomes έκανε παγοθεραπεία και ασκήσεις γυμναστηρίου.

Καυτός ο Νοέμβρης για την ομάδας μας, αφού μετά τον αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, ακολουθεί το ταξίδι στο Παρίσι κι ο αγώνας με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.
Με την επιστροφή στην Κύπρο έχουμε να αντιμετωπίσουμε την Δόξα στο ΓΣΠ κι ακολούθως τον Απόλλωνα στο Τσίρειο πριν την υποδοχή της Μπαρτσελόνα στο ΓΣΠ, ενώ κλείνουμε τον 11ο μήνα με τον αγώνα της χΟμόνοιας στο ΓΣΠ.

Επιμέλεια άρθρου: apoelgroup.com team

- Σε μια άλλη εξέλιξη, η εταιρεία ΑΠΟΕΛ κατέθεσε σήμερα στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές τα πριμ πρωταθλήματος, κυπέλλου και Europa League για το 2013-14.

Χθες η εταιρεία με ανάρτηση της, μέσο της ιστοσελίδας της στο Facebook, ζητά εθελοντές για διάφορες εκδηλώσεις.

Η ανάρτηση:
"Ο ΑΠΟΕΛ επιθυμεί να δημιουργήσει μια ομάδα Εθελοντών, τα μέλη της οποίας θα μπορούν να συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις της ομάδας μας.

Τα άτομα που ψάχνουμε είναι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, έχουν όποτε χρειαστεί αφού πρώτα ειδοποιηθούν τον διαθέσιμο χρόνο και θα ήθελαν να αποτελούν εθελοντικά μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΠΟΕΛ, με σκοπό την διοργάνωση και διεκπαιρέωση εκδηλώσεων.

Σκοπός των εκδηλώσεων μπορεί να είναι είτε εμπορικός είτε φιλανθρωπικός.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας πληροφορήσουν για το ενδιαφέρον τους μέσω προσωπικού μηνύματος στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο FACEBOOK περιλαμβάνοντας το όνομα, την ηλικία, την επαρχία και το τηλέφωνο τους."

No comments:

Post a Comment