Friday 31 October 2014

ΑΠΟΕΛ 10–2 Αετός Σολέας, Παραμονή στην κορυφή του Φούτσαλ με 5η σερί νίκη

Συνεχίζει την αλάνθαστη πορεία της, η Φουτσαλική ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Νέα νίκη πάνω στους Αετούς της Σολιάς, στο Λευκόθεο με 10-2.

Το ρεπορτάζ του αγώνα από το Σωματείο μας.
Παραμονή στην κορυφή με 5η σερί νίκη… 
(ΑΠΟΕΛ – Αετός Σολέας 10-2) 
Φωτορεπορτάζ – Στιγμιότυπα (Βίντεο)

Αλάνθαστη συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα η ομάδα futsal του Σωματείου μας που επικράτησε του Αετού Σολέας με 10-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και παρέμεινε στην κορυφή με 15 βαθμούς.

Η ομάδα μας παρόλο που δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης κατάφερε και πήρε το ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τους 3 βαθμούς της νίκης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0.

Hat-trick πέτυχε ο Κυριάκος Λειβαδιώτης, δύο τέρματα σκόραρε ο Στυλιανού με τους Xuxa, Leo, Κουλουμπρή και Ιακώβου να συμπληρώνουν την 10άδα των γκολ της ομάδας μας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ με 1-0 ωστόσο ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα σε 2-1 με τέρματα των Στυλιανού και Xuxa. Ο Αετός αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 με τους Λειβαδιώτη και Κουλουμπρή να ανεβάζουν το υπέρ μας σκορ σε 4-2 αποτέλεσμα το οποίο οδηγήθηκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα σαφώς βελτιωμένη, έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, περιόρισε τις επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενουμένων και πέτυχε άλλα 6 γκολ  με τους Λειβαδιώτης 2, Ιακώβου, Τουμαζή, Στυλιανού και Leo για να φτάσει στην 5η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.
Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας είναι η ΑΕΚ η οποία μας φιλοξενεί στο Κίτιον την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου στις 21:15.

Αξίζει να τονίσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές τίμησαν τον Nuninho.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα στιγμιότυπα του αγώνα


apoel.com.cy

No comments:

Post a Comment