Friday 31 October 2014

Με Στάθη και Μοράϊς, η αυριανή αποστολή στο Δασάκι Άχνας

#APOEL
Με την επιστροφή των Μοράϊς, Στάθη και Παπάζογλου σε κανονικούς ρυθμούς, ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση εν όψει Εθνικού Άχνας.

Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται επίσης, οι Νικόλας Ιωάννου και ΑΛΕΞ Κωνσταντίνου, οι οποίοι και θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα.

Χρόνο συμμετοχής στο παιγνίδι αναμένεται να δοθεί και στον ΚΑΚΑ, έχει συμπλήρωση την τιμωρία του, για να ξεκουραστεί ένας εκ των ΑΜΟΡΙΝ και ΚΑΡΛΑΟ.

Ο Τάσος Παπάζογλου περιμένει κι αυτός την δική του κλήση για την αρχική 11αδα, εξ άλλου κάποιες ανάσες ξεκούρασης τις χρειάζεται ο Μάριο Σέρτζιο.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που αποτελούν την αποστολή είναι:

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Ελλαδίτης προπονητής  της ομάδας μας κος Γιώργος Δώνης, ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι της Άχνας στις 19:00.

Pardo, Διονύσης Χιώτης, Τάσος Κίσσας, 
Mario Sergio, Νικόλας Ιωάννου, Riise, Carlao, Amorin, Τάσος Παπάζογλου, Kaka, 
Morais, Vinicius, Κωστάκης Αρτυματάς, Γιώργος Εφραίμ, ΑΛΕΞ Κωνσταντίνου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Στάθης Αλωνεύτης, 
Sheridan, Manduca, De Vincenti, Djebbour, Πιέρος Σωτηρίου.

Ένεκα τραυματισμών, δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν την ομάδα οι: Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Tiago Gomes και Μάριος Αντωνιάδης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι νεαροί Χριστοφίδης, Παπαφώτης, Χαραλάμπους και Ασσιώτης.

Διαιτητής θα είναι ο κος ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΥ με βοηθούς τους Α' ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, Β' ΜΑΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, 4ος Δ. ΜΑΣΙΑΣ και Παρατηρητής ο ΚΑΠΙΤΑΝΗΣ

No comments:

Post a Comment