Friday 21 November 2014

Το απόλυτο μηδέν στο Τσίρειο, Απόλλων 0-0 ΑΠΟΕΛ


Σε ένα παιγνίδι όπου κυριάρχησε το απόλυτο μηδέν, η ομάδα μας φάνηκε ανήμπορη να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Απόλλωνα, με αποτέλεσμα να πάρει την 3η φετινή ισοπαλία στο πρωτάθλημα με το ίδιο σκορ 0-0, όπως και 2 στις προηγούμενες με αέλ και ΔΟΞΑ.

Οι Φωτογραφίες του αγώνα.

Ανούσιο πρώτο ημίχρονο με φλύαρη κατοχή μπάλας, ενώ το δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερο με τον Ντε Βινσέντι να περνά στη θέση του τραυματία Βινίσιους. Η είσοδος του Αργεντίνου ανέβασε την ομάδα, όμως υστερούσαμε στην τελική προσπάθεια.

Το λεωφορείο της άμυνας του Απόλλωνα "πάρκαρε" για τα καλά μέσα στα καρέ των Λεμεσιανών, αυτός ήταν εξάλλου και ο στόχος του Ρουμάνου πρώην προπονητή της χομόνοιας, να κρατήσει το 0 και τα κατάφερε, και στη συνέχεια να προσπαθήσει να κλέψει το παιγνίδι στην κόντρα, κάτι που λίγο έλειψε να πετύχει στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε στο παιγνίδι με τον Λόπεζ.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι χάσαμε μια καλή ευκαιρία να θέσουμε τον Απόλλωνα εκτός κούρσας από πολύ νωρίς, αφού ο Απόλλωνας, φάνηκε ότι είναι μια μέτρια και άτολμη ομάδα.

Είναι φανερό, ότι η ομάδα θέλει έναν καθαρό ΦΟΡ - ΣΤΡΑΙΚΕΡ - ΓΚΟΛΤΖΗ - ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, όπως θέλετε ονομάστε τον, έναν που να καθαρίζει αυτού του είδους τα παιγνίδια, και εδώ είναι ο μεγάλος τομέας που υστερεί ο ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι κάτι το νέο και ούτε ανακαλύψαμε ξαφνικά την "τασιηνόπιττα", όλος ο κόσμος το φωνάζει εδώ και καιρό.

Η διαιτησία δεν ήταν καλή, ιδιαίτερα ο βοηθός που κακός ακύρωσε ένα εγκυρότατο γκολ του Σέρινταν, ενώ φάνηκε η βοήθεια που πρόσφερε στον Απόλλωνα με 2 επιλεκτικά οφσάιντ.
Καθαρό πέναλτι σε ανατροπή του Σέρινταν, δεν δόθηκε, έπιασαν τόπο τα κλαψουρίσματα των οπαδών του Κίρζη όλη τη βδομάδα περί φιλο-Αποελλίστα Τσαγγάρη.
Ο Μερκής έπρεπε να αποβληθεί με 2η κίτρινη.

Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό όπως τον μεταδώσαμε από το LIVE της ιστοσελίδας μας.

Δηλώσεις Γιώργου ΔΩΝΗ: 

Σήμερα ήμασταν μια πολύ καλή ομάδα, με οργάνωση και καλό transision.
Είχαμε τον έλεγχο, φθάναμε στην περιοχή αλλά από κει και πέρα δεν κάναμε τις καλύτερες επιλογές κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.
Μας έλειπε η αυτοπεποίθηση σε εκείνο το σημείο.
Πετύχαμε ένα καθαρό γκολ, όμως ο βοηθός έκανε λάθος.
Πίστευα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τα παιγνίδια με Παρί και Άγιαξ, έκανα αλλαγές στα παιχνίδια κι αυτό χάλασε την χημεία. Πλέον θα παίζουν οι καλύτεροι.
Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα μεγάλα ονόματα.
Ο ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και όλοι πλέον πρέπει να μοχθούν για να παίζουν.




















apoelgroup.com Team





No comments:

Post a Comment