Monday 15 December 2014

Το φιλί του Στάθη - Τα Αποελλίστικα κοινωνικά δίκτυα

Τι να έκαναν ψες οι ποδοσφαιριστές μας; λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με την ΑΕΚ;

- Ο John Arne Riise, από το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει η ομάδα για το βράδυ, μας στέλνει μήνυμα στο *facebook* και λέει ότι "πλήττει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μέχρι τον αυριανό αγώνα, έχει δίπλα του το φίλο του τον Σερίφη @thesherifff (Κίλιαν Σέρινταν) και τον έχει υπό έλεγχο, 3 βαθμούς αύριο, ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

- Ο Χαραλαμπίδης, δεν είναι στην αποστολή αφού αναρρώνει, τιτιβίζει όμως υπέρ του καλού του φίλου, Μάριο Ηλία, ο οποίος ως γνωστό συμμετέχει στο ‪#‎DanSing4‬

"Constantinos Charalambides
‪#‎DanSing4‬ Αστέρι και στο χορό ο φίλος μου απόψε. 10άρι από μένα ‪#‎marioselia"

- Ο τεράστιος Ούρκο Πάρντο, στέλλει μήνυμα πρόσκληση στους φίλους της ομάδας μας για να δώσουν το παρών τους στον σημερινό αγώνα.
"Ξέρω ότι αύριο, πιθανών να βρέχει, ξέρω ότι θα κάνει κρύο, ξέρω ότι είναι Δευτέρα, επίσεις γνωρίζω ότι δεν είναι αγώνας Τσάμπιονς Λιγκ... αλλά ξέρεται για πιο πράμα είμαι απόλυτα σίγουρος; Είμαι σίγουρος ότι αύριο είναι ο πιο σημαντικός αγώνας της σεζόν, πιστέψτεμε είναι. Αν αγαπάτε τον ΑΠΟΕΛ... ελπίζω να σας δω στο ΓΣΠ. ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!"

- Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, βγήκε με τιτίβισμα στο Τουίτερ, ακριβώς με τη λήξη των ψεσινών ποδοσφαιρικών συναντήσεων. Δεν άντεξε ο άνθρωπός με τα όσα έγιναν και το έριξε το καρφάκι του προς "ενδιαφερόμενους"

Nektarios Petevinos ‏@npetevinos
Ξαφνικά ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι το κέντρο των κακών του κυπριακού ποδοσφαίρου. Μάλλον μέχρι αύριο...

- Ο Στάθης Αλωνεύτης αποχαιρέτησε τον σκύλο του με 1 φιλί, πριν φύγει με την αποστολή για το ξενοδοχείο και μοιράστηκε μαζί μας τη στιγμή.‬...
...ενώ μετά την προπόνηση, πέρασε κι από την εκδήλωση των Εθελοντών φίλων του ΑΠΟΕΛ


 - Ο Μάριος Ηλία, πρώην ποδοσφαιριστές μας, ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη του, τον μικρό του άγγελο όπως την αποκαλεί, δίπλα από το χριστουγεννιάτικο τους δένδρο, λίγο πριν φύγει για την σκηνή του  ‪#DanSing4‬


- Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, πριν πάει στο ξενοδοχείο με την αποστολή, πέρασε από την Χριστουγενιάτικη παιδική γιορτή των εθελοντών φίλων του ΑΠΟΕΛ για να φωτογραφηθεί με τα νεαρά βλαστάρια του ΑΠΟΕΛ.


- Από την εκδήλωση πέρασαν κι οι, Μαντούκα, Χιώτης, Μοράϊς καθώς και οι καλαθοσφαιριστές μας, οι πετοσφαιριστές και οι φουτσαλιστές του ΑΠΟΕΛ.


- ΚΟΟΥΤΣ, Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του κι ο ΚΟΟΥΤΣ της ομάδας μας, Γιώργος ΔΩΝΗΣ μαζί με το τεχνικό του επιτελείο.


- Ο Στάθης δεν χάλασε σε καμιά το χατήρι.... όλες φωτογραφήθηκαν με το αστέρι μας
...ακόμα και στο αεροδρόμιο, όταν η ομάδα πετούσε για Άμστερνταμ, δεν γλύτωσε ο Στάθης από τις θαυμάστριες του, Μικαέλλα και Ελένη.


- Ο Κωστάκης Αρτυματάς, πρόσφατα φωτογραφήθηκε με τους, Λαίφη-Μέρτακκα-Ρουσσιά, για το περιοδικό της Αμμοχώστου, Vantage.



- ΜΕΣΣΙ, έχουν και οι σούπερ σταρς τις ανθρώπινες στιγμές τους... ο Λιονέλ με το υιό του στους ώμους του σε βόλτα στη "Λήδρας" της Βαρκελώνης. (Instagram)

No comments:

Post a Comment