Friday 16 January 2015

Πως μαθαίνει τους παίκτες του ο κ.ΦΙΝΚ; - ΔΕΝ ήταν η τελευταία προπόνηση - Αποστολή

Πως μαθαίνει τα ονόματα και τις φάτσες των ποδοσφαιριστών του ο κ.ΦΙΝΚ?

Με μαγνήτες (όπως αυτούς που έχουμε στο ψυγείο μας), με τη διαφορά ότι οι μαγνήτες του κ.ΦΙΝΚ έχουν πάνω τις φωτογραφίες και τα ονόματα των ποδοσφαιριστών του.

Ένα Νέο ξεκίνημα αναζητεί η ομάδα μας στον αυριανό αγώνα της με τον Οθέλλο στο ΓΣΠ, με τον Γερμανό προπονητή κ.ΦΙΝΚ να κάθεται στον ηλεκτρικό πάγκο του ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος.

Σήμερα ο κ.ΦΙΝΚ προπόνησε την ομάδα του για προτελευταία φορά, αφού προγραμμάτισε και για αύριο το πρωί προπόνηση, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα με τον Οθέλλο.

Νέα ήθη και νέες "εφαρμογές" από τον Γερμανό προπονητή, ο οποίος απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του, είπε: "Θα ανταμείψω όσους μου δείξουν πως αξίζουν".

Από την σημερινή προπόνηση, βγαίνει το συμπέρασμα ότι, επιστρέφει ο Καρλάο στον αγώνα με τον Οθέλλο (είναι ήδη στην αποστολή), ενώ δεν έχουμε επιστροφή του Γιώργου Εφραίμ, ούτε του Στάθη Αλωνεύτη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με το Γουστάβο Μαντούκα

update Ο Gomes κατά την διάρκεια του διτέρματος συγκρούστηκε με συμποδοσφαιριστή του και παρουσίασε ελαφρύ πρήξιμο στο γόνατο. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Οι Εφραίμ, Κίλιαν Σέρινταν και Βινίσιους, συνεχίζουν με πρόγραμμα επαναφοράς και Γυμναστήριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... update Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ο Πιέρος Σωτηρίου ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ χθες είχε περάσει από MRI.

Ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, είναι στην διάθεση του προπονητή του.

Ο Παπάζογλου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τον Οθέλλο, λόγο καρτών.

Μετά το τέλος της σημερινή προπόνησης ο κύριος ΦΙΝΚ αφού ανακοίνωσε την αποστολή, όρισε νέα προπόνηση για αύριο το πρωί στις 11:00

update Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Pardo, Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Χριστοφίδης, Riise, Αντωνιάδης, Ιωάννου, Carlao, Amorin, Kaka, Morais, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Χαραλαμπίδης, Κωνσταντίνου, De Vincenti, Djebbour.

Φημολογίες:
- Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, που φέρει τον Χέλιο Πίντο να μένει ελεύθερος(?) από την Πολωνική Λέγκια (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι) και τον ΑΠΟΕΛ να μην είναι αδιάφορος με την εξέλιξη του όλου θέματος.
- Ο Πρώτος ποδοσφαιριστής που αποχωρεί από την ομάδα, είναι ο Τάσος Παπάζογλου ενώ μεταγραφικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Κύπριος στον Αρχάγγελο:
- Ο Μαρίνος Σατσιάς φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Προέδρου για τη θέση του Κύπριου συνδετικού κρίκου μεταξύ αποδυτηρίων / παικτών / προπονητή και Διοίκησης.
Καλή η σκέψη υπό τις περιστάσεις, παρακινδυνευμένη όμως σε σχέση με το νέο πνεύμα που πρέπει να διέπει την νέα εποχή στον Αρχάγγελο και τις παλιές Νοοτροπίες.
Γράψαμε χθες στο τουίτερ "Αν στο ποδόσφαιρο κέρδιζαν οι φανέλες, δεν θα υπήρχε λόγος να γίνονται οι αγώνες" έφυγε ο Δώνης - ήρθε ο ΦΙΝΚ, μένει να φύγουν κι οι ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ.
Αν ο Πρόεδρος κρίνει ότι είναι ο καταλληλότερος, σεβαστό, θα έχει τους λόγους του, ελπίζουμε μόνο να μην είναι επί μακρόν.

Διαιτητές:
ΑΠΟΕΛ 19:00 ΟΘΕΛΛΟΣ
Διαιτητής ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΟΥΚΚΑΣ
Α' Βοηθός ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΙΚΤΩΡΟΣ
Β' Βοηθός ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΛΕΚΗΣ
4ος: Λεόντιος ΤΡΑΤΤΟΥ
Παρατηρητής Κώστας ΚΑΠΙΤΑΝΗΣ

Εισιτήρια:
Προσφέρουμε 2 δωρεάν εισιτήρια γα τον αγώνα ΑΠΟΕΛ -Οθέλλος, πληροφορίες ΕΔΩ

Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment