Friday 2 January 2015

Κι ο Αλωνεύτης στο "ατομικό πρόγραμμα" - Η σημερινή προπόνηση.

Σήμερα ήταν η σειρά του Στάθη Αλωνεύτη, να μπει στην λίστα των παικτών που ακολουθούν "ατομικό πρόγραμμα".

Ενημέρωση για την προπόνηση

Επιστροφή των ποδοσφαιριστών μας, μετά τη διακοπή της Πρωτοχρονιάς, είχαμε σήμερα στον Αρχάγγελο.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας.
Στην σημερινή προπόνηση, παρουσιάστηκε πρόβλημα  (μικρή ενόχληση) στον Στάθη Αλωνεύτη, με αποτέλεσμα να μην ακολουθήσει την κανονική προπόνηση της ομάδας, περισσότερο για προλιπτικούς λόγους, αντίθετα μαζί με τον Μαντούκα και τον Σέρινταν, έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισε και σήμερα, ο Ιρλανδός Cillian Sheridan. Ο Σέρι, δεν αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση πριν από το τέλος του μήνα.

Ο Κωνσταντινός Χαραλαμπίδης πάει καλύτερα, αφού σήμερα έκανε κομμάτια της κανονικής προπόνησης και ολοκλήρωσε με ατομικό πρόγραμμα.

Ο Vinicius συνέχισε τη φυσιοθεραπεία όπως κι όλες τις προηγούμενες μέρες, ενώ σήμερα έκανε και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Carlao συνεχίζει να βρίσκεται με άδεια στην Βραζιλία, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις, την επαύριο του αγώνα μας με την Αγία Νάπα, στις 6/1.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
- Στα μεταγραφικά, συνεχίζεται η άπνοια, κάτι που έχει να κάνει και με την έλευση του νέου Τεχνικού Διευθυντή.

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει να είναι το φαβορί για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας, πέραν από το όνομα του Λεωνίδα Βόκολου, νυν Τεχνικού Διευθυντή του Παναθηναϊκού, στο τραπέζι του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ, υπάρχει και 3ο όνομα, αυτό του Πολωνού Ζεβλάκοφ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
- Η ιστοσελίδας μας, προσφέρει 2 δωρεάν εισιτήρια για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την Αγία Νάπα.

Στείλτε  στο email: apoel@apoelgroup.com το όνομα, το τηλέφωνο και την πόλη σας για να μπείτε στην κλήρωση. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ (Αν κάποιος άνεργος/η, αδελφός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, θέλει να επωφεληθεί του ΕΝΟΣ εκ των δύο εισιτηρίων, παρακαλούμε να μας το αναφέρει στο Email του.

Ημερομηνία Έκδοσης: Γεν 02, 2015
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment