Wednesday 7 January 2015

Τιμούρ, ο εκλεκτός της Διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη για τον καυτό πάγκο του Αρχαγγέλου

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ μετά την απομάκρυνση του ΔΩΝΗ από τον Αρχάγγελο, για κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου, κάνει λόγο η επίσημη ανακοίνωση!

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο ΔΩΝΗΣ με δηλώσεις του σε μη φιλική προς τον ΑΠΟΕΛ, ιστοσελίδα, ήρθε να αφήσει υπονοούμενα για το ακατάλληλο της στιγμής της απομάκρυνσης του, και να μας υποδείξει ότι "δεν ήταν προς το συμφέρων του ΑΠΟΕΛ η άμεση απομάκρυνση του".

Είμαστε σίγουροι ότι τις επόμενες μέρες θα βγει κι άλλη πικρία από τον Ελλαδίτη πρώην πια, προπονητή μας.

Να μας επιτρέψει όμως, ο κος ΔΩΝΗΣ, να του απαντήσουμε, ότι δεν χρειαζόμαστε υποδείξεις, για το ποιο είναι το συμφέρων του ΑΠΟΕΛ και ποιο όχι. Αυτό το ξέρουμε μόνο εμείς, ο περήφανος κόσμος του ΑΠΟΕΛ.

- Οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για τον αντικαταστάτη του Ελλαδίτη τεχνικού με τον Πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη να έχει ήδη κάνει επίσημη πρόταση προς τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Τιμούρ λοιπόν είναι ο εκλεκτός της Διοίκησης για τον καυτό πάγκο του Αρχαγγέλου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια επέδειξε άμεσο ενδιαφέρων, αλλά ζήτησε χρόνο 1-2 ημερών*, από τον Πρόεδρο Πετρίδη, και δεσμεύτηκε να του απάντηση το συντομότερο δυνατό, καθώς συνομιλεί και με άλλη ομάδα. (*Η απομάκρυνση του Δώνη ήταν ξαφνική για τον Τιμούρ)

Πληροφορίες μας από κοντινό άνθρωπο του Προέδρου, μας ανέφεραν ότι η "άλλη" ομάδα που μιλά ο Τιμούρ, είναι η Αγγλική Νιούκαστλ, ομάδα στην οποία δοξάστηκε σαν ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γεωργίας, Τιμούρ, που συνεργάστηκε με την Εθνική ομάδα της Πατρίδας του, τα 5 τελευταία χρόνια, ενώ το 2009 ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό Πειραιώς, είναι πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος προπονητής του Θρύλου!

Να σημειωθεί πως ο Τιμούρ, το Φθινόπωρο του 2013 και πριν την έλευση του Δώνη, έφτασε μία... ανάσα από τον Αρχάγγελο, δεν προέκυψε όμως τελική συμφωνία αφού ο Τιμούρ δήλωσε ότι είχε ελπίδες για διάκριση με την Εθνική Γεωργίας και θα ήθελε να ολοκληρώσει τη δουλειά που άρχισε εκεί.

Να προσθέσουμε ότι σε περίπτωση που έρθει ο Τιμούρ, ενισχύεται το ενδεχόμενο καθόδου και του Νταμπίζα ως Τεχνικού Διευθυντή αφού οι 2 άνδρες συνδέονται με φιλία αρκετών χρόνων και με κουμπαριά, ενώ υπήρξαν συμπαίκτες στην Νιούκαστλ για 3 χρόνια την περίοδο 1997-2000.

Ο Τιμούρ υπήρξε προπονητής της ανόρθωσης του Ανδρέα Παντελή την 5ετία  2004-2009

Ά.Ευαγόρου > apoelgroup.com

1 comment:

  1. θεοχαρης παπαιωαννου7 January 2015 at 09:58

    Ήτανε σε όλους γνωστό ότι μετά την χηρεία στον πάγκο του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος,
    οι Ιθύνοντες της ΕΠΟ είχανε πέσει με χέρια και πόδια, με θεούς και δαίμονες να πείσουν τον κ. Δώνη να αναλάβει εκείνος το πόστο αυτό, μετά τις επιτυχίες του με το ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη.
    Προσωπικά ανέμενα μια τέτοια ανατροπή του κ. Δώνη για να προλάβει την θέση αυτή, αλλά όχι να ξεπουλήσει την ομάδα με τέτοιο τρόπο και να της στερήσει όλους αυτούς τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ πριν ανακοινωθεί η απόλυση του πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδος όλα ήτανε τόσο καλά και καλοδουλεμένα με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ.
    Πολλοι τον πλούτον εμίσησαν, αλλά την δόξαν ουδείς, κ. Δώνη.
    Άν δεν σέβεστε τον εαυτό σας, κανείς δεν θα σας σεβαστεί, ούτε οι πρώην μήτε οι επόμενοι.
    Καλό σας ταξείδι λοιπόν και καλές φουρτούνες, γιατί ο καλός και συνετός καπετάνιος στις φουρτούνες φαίνεται !!!!

    ReplyDelete