Wednesday 7 January 2015

Στον Αρχάγγελο ο Σάββας μέχρι νεωτέρας - Χιόνι στη σημερινή προπόνηση

Μετά και τις χθεσινές δραματικές εξελίξεις, που είχαν ως αποκορύφωμα την απομάκρυνση του προπονητή Γιώργου Δώνη και του τεχνικού του επιτελείου, διεξήχθη η σημερινή προπόνηση, η οποία έγινε μέσα σε κλίμα καλής επαγγελματικής συμπεριφοράς από όλους, και με τον Σάββα Παρασκευά να έχει το γενικό πρόσταγμα στον Αρχάγγελο, μέχρι νεωτέρας.

Ο Σάββας Παρασκευά με βοηθούς του, τους, Ανδρέα Νικολάου γυμναστή και Άνδρο Πετρίδη προπονητή τερματοφυλάκων, θα έχουν την ευθύνη της προετοιμασίας της ομάδας για τον Κυριακάτικο αγώνα με την αέλ στην Λεμεσό.

Η Προπόνηση:

Οι τραυματίες Manduca και Vinicius, συνέχισαν και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα, όπως σ' όλες τις προηγούμενες μέρες. Φαίνεται τελικά να μην προλαβαίνουν τον αγώνα του Τσιρείου, στο επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Από ίωση προσβλήθηκε ο Στάθης Αλωνεύτης με αποτέλεσμα να απέχει από την σημερινή προπόνηση, χωρίς να ξεχνούμε το μεγάλο πρόβλημα που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετό καιρό τον ποδοσφαιριστή, αυτό της "σπονδυλολίσθησης και δισκοπάθειας"

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Προπόνηση με Σάββα Παρασκευά
Ο Σέρινταν συνεχίζει το πρόγραμμα επαναφοράς του, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Carlao έχει επιστρέψει από την Βραζιλία και σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Χαραλαμπίδη.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση.

ΒΙΝΤΕΟ από την σημερινή προπόνηση:
A video posted by APOEL FC (@apoelfcofficial) on

ΠΕΤΡΙΔΗΣ:
Το Σάββα Παρασκευά, παρουσίασε το πρωί στους ποδοσφαιριστές, ο ίδιος ο Πρόεδρος Πετρίδης.

ΔΩΝΗΣ:
Αρνητική αίσθηση προκάλεσε η απόφαση του πρώην προπονητή κ.Δώνη να μην μεταβεί τελικά στον Αρχάγγελο, όπως είχε ανακοινωθεί, για να αποχαιρετήσει, τους μέχρι χθες ποδοσφαιριστές του. 
Αντί αυτού, πήγαν οι βοηθοί του και αποχαιρέτησαν όλους, εκ μέρους και του Γιώργου Δώνη.

ΠΑΝΣΥΦΙ:
Οι Πανσυφίδες, ανακοίνωσαν ανοιχτή συνεδρία, για σήμερα στις 20:00 στο κεντρικό οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. αλλά κι εδώ φαίνεται ότι τους πρόλαβαν τα γεγονότα.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ:
- Στα μεταγραφικά, τα πάντα έχουν παγώσει για την ώρα εν όψει των δραματικών εξελίξεων στο προπονητικό. Στο θέμα προπονητή η Διοίκηση Πετρίδη έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Τιμούρ, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια, καθώς εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

- Η σημερινή συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά, ως προς το θέμα πρόσληψης νέου Προπονητή, το θέμα Τεχνικού Διευθυντή καθώς και τα μεταγραφικά.

- Να υπενθυμίσουμε, ότι για την Παρασκευή, 9 του μήνα, είναι ορισμένη η διάσκεψη πεπραγμένων, της Διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, επ ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου παρουσίας στα Διοικητικά του ΑΠΟΕΛ, και ως εκ των πραγμάτων, αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρων από όλους.

apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment