Tuesday 6 January 2015

Συνεχίζονται οι μετασεισμικές ΔΩΝΗσεις

Συνεχίζονται οι μετασεισμικές δονήσεις από τις δηλώσεις του Γιώργου ΔΩΝΗ, περί "διαβόλων με πολλά ποδάρια - περί Φεγγαριών και για άτιμο ποδόσφαιρο"

Φταίει ο κανείς... φταίει κι ο Χατζηπετρής μας είπε με άλλα λόγια ο προπονητής Γιώργος Δώνης, μετά το τέλος του ψεσινού αγώνα.

Καμία συναίσθηση των όσων είπε, και καμία ανάληψη σοβαρής ευθύνης.

Μοίρασε την πίτα στη μέση και μας είπε ότι "μπορεί να έχει ευθύνες, αλλά φταίνε και οι άλλοι".

Δεν πάμε πουθενά με τέτοια μυαλά και δυστυχώς η Διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έμεινε εγκλωβισμένη στις δικές της διακηρύξεις και στα δικά της στεγανά.

Οι οργανωμένοι κατέβηκαν στον Αρχάγγελο και το Δ.Σ. της εταιρείας θα πραγματοποιήσει επείγουσα συνεδρία αύριο το απόγευμα, που ίσως τελικά να επισπευσθεί ακόμα και σήμερα το βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Κύριε ΔΩΝΗ, αυτή η ομάδα δεν βλέπεται, από το καλοκαίρι πελαγοδρομεί. Δεν υπάρχει σύστημα κι αν υπάρχει είναι "άναρχο" όπως χθες για παράδειγμα που ο καθένας έκανε του κεφαλιού μέσα στο παιγνίδι. Στα Κυπριακά το λέμε "του κουτουρού".

Σε προκαλώ να μου υποδείξεις έστω και ένα ενενηντάλεπτο που η ομάδα έπαιξε υποφερτό ποδόσφαιρο. Οι μεμονωμένες εκλάμψεις και τα δεκάλεπτα ξεσπάσματα κάποιων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών δεν αντικατροπτρίζουν την καλή εικόνα που θέλεις να μας παρουσιάσεις και δεν μπορείς πλέον να κρύβεσαι πίσω  από πρόσκαιρα αποτελέσματα.

Οι μαζικοί τραυματισμοί δεν χωρούν να καταγραφούν σε ένα μόνο άρθρο...

Η βαθμολογική θέση της ομάδας είναι πλασματική και σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να ήταν εκεί που είναι σήμερα.

Τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για την στελέχωση της ομάδας, καθώς και το σημερινό μισθολόγιο είναι δυσανάλογο με την βαθμολογική θέση της ομάδας.

Εάν στο υποβαθμισμένο Κυπριακό Πρωτάθλημα, χρειάζομαι προϋπολογισμό 12 εκατομμυρίων συν, για να πάρω το πρωτάθλημα και στο τέλος να μην τα καταφέρω, εεε τότε οι ευθύνες σας είναι τεράστιες και εγκληματικές.

Ο κόσμος έχει απομακρυνθεί από το γήπεδο, παντού επικρατεί αναβρασμός και δυσανασχέτηση, τα μηνύματα στα κοινωνικά δίκτυα φανερώνουν την μεγάλη απογοήτευση που διακατέχει τους φίλους της ομάδας μας.

Εσύ θα φύγεις (που ελπίζω να είναι σύντομα) εμείς όμως θα είμαστε εδώ και μετά από σένα για να μαζέψουμε τα συντρίμμια που θα αφήσεις πίσω σου.... και δυστυχώς δικαιώνεις πανηγυρικά τους ΠΑΟΚτζήδες για τα όσα σου καταμαρτυρούσαν και που πεισματικά αρνιόμουν να αποδεχτώ.

"Η ελεύθερη πτώση συνεχίζεται: 2 βαθμοί στους 3 τελευταίους αγώνες από τους 9 διαθέσιμους"

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν, αποφάσεις ΤΩΡΑ!

Ο ΑΠΟΕΛ υπεράνω ΟΛΩΝ, κανείς δεν είναι πάνω από τον ΑΠΟΕΛ

No comments:

Post a Comment