Tuesday 6 January 2015

Με Προπόνηση, την ημέρα των Φώτων


Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στον ψεσινό αγώνα.

- Με προπόνηση την ημέρα των Φώτων, ξεκίνησε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αγώνα της Κυριακής στο Τσίρειο στάδιο, με αντίπαλο την αέλ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στον χθεσινό ισόπαλο αγώνα με την ΑΟΑΝ στο ΓΣΠ, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Οι τραυματίες Μαντούκα και Βινίσιους, συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, όπως κι όλες τις προηγούμενες μέρες. Το σημερινό συμπεριελάμβανε, ατομικό τρέξιμο και πρόγραμμα στο Γυμναστήριο. Είναι μεγάλη η επιθυμία των 2 ποδοσφαιριστών να είναι έτοιμοι για τον κρίσιμο αγώνα στο Τσίρειο, κι οι επόμενος μέρες θα είναι καθοριστικές.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Στάθης Αλωνεύτης συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας... άγνωστο παραμένει πότε θα επανέλθει.

Ο Σέρινταν συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα επαναφοράς, μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στους κοιλιακούς προσαγωγούς πριν από τα Χριστούγεννα.

Ο Carlao επέστρεψε από την Βραζιλία όπου βρισκόταν με "ειδική άδεια γάμου" και από αύριο μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, εν όψει αέλ.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση.

Επίσκεψη από μερίδα των οργανωμένων φίλων της ομάδας είχαμε σήμερα στον Αρχάγγελο, όπου τα είπαν με τον Γιώργο ΔΩΝΗ στο γραφείο του, (σε έντονο ύφος, όπως μάθαμε). Ζήτησαν εξηγήσεις για τις δηλώσεις του και για την κακή εικόνα που εκπέμπει ο ΑΠΟΕΛ.

Οι Πανσυφίδες, ανακοίνωσαν ανοιχτή συνεδρία, για αύριο στις 20:00 στο κεντρικό οίκημα του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ:
- Στα μεταγραφικά, "εξακολουθεί να περιμένει" απάντηση, ο 29χρονος Αργεντινός Walter Matías Iglesias.
- Η αυριανή συνεδρία του Δ.Σ. της εταιρείας, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αρκετά, όπως το θέμα Προπονητή, το θέμα Τεχνικού Διευθυντή καθώς και τα μεταγραφικά.
- Να υπενθυμίσουμε ότι για την Παρασκευή, 9 του μήνα, είναι ορισμένη η διάσκεψη τύπου, της Διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη, για την συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας στα Διοικητικά του ΑΠΟΕΛ και ως εκ των πραγμάτων, αναμένεται με αρκετή ανυπομονησία από όλους.

No comments:

Post a Comment