Wednesday 21 January 2015

Πρόδρομος Πετρίδης: Ούτε να σκέφτεστε ότι θα φύγουν, οι Μοράις και Βινίσιους - Θέλουμε τον Μαντούκα για τεχνικό διευθυντή..

Και τι δεν είπε ο Πρόεδρος Πετρίδης στην απογευματινή φιλοξενία του, στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο:
"Ούτε να σκέφτεστε ότι θα φύγουν, οι Μοράις και Βινίσιους" - "Ο Ντε Βινσέντι δεν σκόραρε ακόμα, ο Στάθης έχει βάλει ένα, δεν μπορούμε να τους αμφισβητούμε, θα ανακάμψουν"
"Ο κ.ΦΙΝΚ θα στείλει τον Γουστάβο Μαντούκα στην Γερμανία για θεραπεία."
"Αφού έχουμε ένα "rolls royce" και δεν μπορεί να οδηγηθεί τότε προχωρήσαμε στην αλλαγή προπονητή" (ψες ο κύριος Φωτίου μίλησε για Τζάκουαρ)
"Ο Αϊλτον παίρνει ένα υπέρογκο ποσό, δεν υπάρχει θέμα για τον ΑΠΟΕΛ."
"Η εταιρεία έχει το δικό της site και δεν έχει σχέση με κανένα .νετ"
"Δεν μπορεί να γίνει Λίγκα και ούτε μπορεί να καταργηθεί η ΚΟΠ" - "Θέλουμε τον Μαντούκα για τεχνικό διευθυντή"
"Δεν μπορώ να μιλήσω για το συμβόλαιο του Ντε Βινσέντι" - "Ο κ.Νασιμέντο δεν έκανε καμιά μεταγραφή."
"Ίσως αναγκαστούμε να ζητήσουμε την κάθοδο ξένων διαιτητών" - "Έχουμε νέα σχολή τώρα, την Γερμανική, κι ο κ.ΦΙΝΚ έχει πολλές διασυνδέσεις"
"Αν δεν προχωρήσει το θέμα με το Μακάρειο, έχουμε σκέψεις με το ΘΟΙ στη Λακατάμια"
"Έχουμε συμφωνία με τον Λάνιγκ, έρχεται αύριο για τα περαιτέρω, δεν είναι ελεύθερος ο παίκτης".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... Ολόκληρο το ρεπορτάζ του sigmalive:

Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης για όλους και για όλα
21.01 2015 ΑΠΟΕΛ

Για περισσότερη από μια ώρα ήταν στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης που δήλωσε σίγουρος για την ομάδα του και κάλεσε τους φίλους του ΑΠΟΕΛ να κάνουν υπομονή και να δώσουν χρόνο στους ποδοσφαιριστές.

Για Ντε Βινσέντι
"Βλέπουμε το παράδειγμα του Τζιμπούρ. Ας δώσουμε πίστωση στους παίκτες μας και θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Να βοηθήσουμε όλοι τον Ντε Βινσέντι να ανέβει. Σύντομα θα τον δούμε διαφορετικό"

Θέλω να δώσω στον ΑΠΟΕΛ την σωστή ενημέρωση. Έχουμε Ντε Βινσέντι που δεν σκόραρε ακόμα. Ένα Στάθη που έχει βάλει ένα. Δεν μπορεί κανένας να τους αμφισβητήσει. Επενδύουμε και σε αυτούς. Χρειαζόμαστε τον Τόμας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

Για Μαντούκα και ενίσχυση
"Ο Μαντούκα χρειάζεται 3-4 εβδομάδες ξεκούρασης. Γίνονται προσπάθειες για προσθήκη στον μεσοεπιθετικό τομέα. Μπορεί και καμία άλλη μετεγγραφή για τον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτη που θα δώσει άμεσες βοήθειες. Έχει επέλθει συμφωνία με τον Γερμανό. Θα περάσει αύριο από εξετάσεις. Δεν είναι ελεύθερος ο παίκτης. Ζήτησε άμεσα αμυντικό χαφ. Ούτε να σκέφτεστε να φύγει Μοράις και Βινίσιους"

Για τους στόχους της διοίκησης
"Έχουμε στόχο να μειώσουμε και τον προϋπολογισμό. Θέλουμε να κτίζουμε και στο οικονομικό και ο ΑΠΟΕΛ να μην εξαρτάτε απο την είσοδο στους ομίλους. Δεν έχουμε ξεφύγει οικονομικά. Είναι στα πλαίσια που πήραμε και απο την προηγούμενη διοίκηση. Αναλάβαμε με ένα έλλειμμα. Τα καλύψαμε και έχουμε πλεόνασμα"

Για Φινκ:
"Ελπίζουμε ότι θα φέρει αποτελέσματα. Την τακτική και τα μηνύματα που παίρνουμε από τους ποδοσφαιριστές είναι ενθαρρυντικά. Είχαμε υποτροπές. Ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονταν σε όλα τα παιχνίδια και είχαν τραυματισμούς"

Για τραυματισμούς: 
"Βεβαίως είχαμε προβληματιστεί. Οι τραυματισμοί δεν ήταν δικαιολογημένοι. Ο Απόλλωνας αγωνίστηκε στα ίδια παιχνίδια και δεν είχε τραυματισμούς όπως εμείς. Στην σημερινή μας συνεδρία με τον κ. Φινκ πιστεύει ότι με αυτό το ρόστερ έχει την ικανότητα να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Χωρίς να υποτιμά κάποια ομάδα"

Για την διαιτησία:
"Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε και αυτό τον τομέα. Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια κατηγορείται. Σας προκαλώ να βάλετε ένα-ένα τα παιχνίδια, και πέστε μου εάν ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε. Πάλι λένε οτι ο ΑΠΟΕΛ φταίει για την διακοπή του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε πάρει τα μέτρα μας. Έχουμε καταγγείλει αλλά και από την άλλη οι διαιτητές, να καταλάβουν ότι πρέπει να ανεβάσουν το επίπεδο τους"

Για τον κ. Δώνη
"Αυτή η ομάδα που υπάρχει έχει κτιστεί από τον κ. Δώνη. Δεν δέχομαι ότι του επιβλήθηκαν κάποιες μετεγγραφές, είναι δικές του, Δεν φέραμε και δεν επιβάλαμε στον προπονητή να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία. Αναμέναμε στην διακοπή των Χριστουγέννων ότι θα βλέπαμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, αυξήθηκαν οι τραυματισμοί. Είπα ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα έδινα παράταση όμως δεν πήγαινε άλλο. Δεν έχει ικανοποιήσει αγωνιστικά. Άρα αφού έχουμε ένα "rolls royce" και δεν μπορεί να οδηγηθεί τότε προχωρήσαμε στην αλλαγή"
Πιο κάτω αναλυτικά όσα είπε ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης...
20:15
Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε:  "Ο ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχο και θα επανέλθει. Πάνω απο όλα είναι η ενότητα. Οταν υπάρχει αυτό.. ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο"

20:14
"Ο Αϊλτον παίρνει ένα υπέρογκο ποσό. Ας μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν"

20:13
"Υπάρχει εκκτεμότητα με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Έγιναν προτάσεις και εξαντλούμε τα περιθώρια"

20:12
"Η εταιρεία έχει το δικό της site και δεν έχει σχέση με κανένα"

20:12
"Δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει κανένας να κάνω φιλίες με οποιονδήποτε. Ας μπουν στο  apoel. net για να δουν την κριτική που μου ασκείται"

20:11
"Περίπου 4.5 εκατομμύρια φόρους που δεν πληρώνονταν μέχρι τώρα. Πληρώνουμε κάθε μήνα όχι μόνο τις παλιές αλλά και τις τρέχουσες"

20:10
"Δεν έχουμε αυξήσει τον προυπολογισμό. Έχουμε βρει συμβόλαιο που πρέπει να μειωθούν. Αυτή η διοίκηση είναι οτι έχει αναλάβει και πληρώνει τις φορολογίες των προηγούμενων χρόνων"

20:07
"Δεν είναι απλό να γίνει μια λίγκα και δεν μπορεί να γίνει με 6-7 ομάδες"

20:06
"Δεν ανεξαρτοποιείται απο την ΚΟΠ εάν γίνει η Λίγκα"

20:06
Για την λίγκα: "Θα πρέπει όλοι να καθίσουμε και να δούμε το καλό του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είτε με 14 είτε με 16 ομάδες"

20:01
"Δεν μπορώ να σας πω το συμβόλαιο Ντε Βινσέντι. Ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει ο Τόμας"

19:59
"Έχουμε κάνει σκέψεις για τον Μαντούκα για τεχνικό διευθυντή. Θα πρέπει να τον αφήσουμε να δει τι θα κάνει με την καριέρα του"

19:58
"Έχει άτομα που έχουν στιγματιστεί. Να γίνουν κάποιες αλλαγές πολύ βασικές και ριζικές"

19:57
"Ο κ. Παναγή έκανε κάποιες καταγγελίες που πήραν τον δρόμο της δικαιοσύνης"

19:56
"Θέλουμε να βρούμε ειδικό που θα έχει με τους τραυματισμούς. Δεν είναι εύκολο να τον έχεις μόνιμη λύση. Συνέχεια υπάρχει περιθώρια βελτίωσης"

19:55
"Θα πρέπει να αφήσουμε τον κ. Φινκ να δει τα πράγματα, να βελτιώσει την ομάδα και ακολούθως να δούμε και το θέμα τεχνικού διευθυντή"

19:55
"Μας καθυστερούσε τον σχεδιασμό. Δεν αφήνουμε πίσω τον θεσμό του τεχνικού διευθυντή".

19:54
"Φέραμε τεχνικό διευθυντή. Του δώσαμε απόλυτο Ok. Δυστυχώς ούτε μια μετεγγραφή δεν έγινε απο τον Νασιμέντο"

19:53
"Θα δούμε και με το νεο προπονητή πως θα κινηθούμε και με τις υπόλοιπες ανανεώσεις"

19:52
Για τις ανενεώσεις: "Έχουμε ήδη κατόπιν οδηγιών ανανεώσει με Βινίσιους Αμορίν και Σέρτζιο"

19:51
"Είναι ενας προπονητής που έχει πετύχει. Είναι της Γερμανικής σχολής, Είναι χαρακτήρας νικητής. Έχει διασυνδέσεις με ομάδες της Γερμανίας και είναι σε θέση να φέρει ταλέντα. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο"

19:50
"Να βρουμε φτηνές λύσεις και πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές"

19:50
"Δεν είναι θέμα εάν θέλαμε να αποκτήσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή. Είμαστε αξιόπιστοι στις υποχρεώσεις μας και θέλουμε να συνεχίσουμε. Πρέπει να ξέρουμε που φτάνει το χέρι μας".

19:49
" Έχει εισηγηθεί ποδοσφαιριστές κάτω των 21. Ίσως ο ένας θα εγγραφεί σε αυτή την μετεγγραφική περίοδο. Να ρίξουμε και τον μέσο όρο ηλικίας"

19:47
"Είδαμε τι έγινε με τον κ. Μούσκο. Δεν με τιμά σαν διοίκηση να δυναμιτίζω τον κόσμο μου. Αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο μπορεί να ζητήσουμε την κάθοδο ξένων διαιτητών"

19:46
"Ο Αλωνεύτης ταλαιπωρείται απο φλεγμονή στην πλάτη. Θα γίνει επανεξέταση για να δούμε πότε θα αρχίσει προπονήσεις"

19:45
"Η ΑΕΚ είναι 2 βαθμούς απο κάτω μας, Πλησίασε και η Ομόνοια. Έχει δρόμο το πρωτάθλημα"

19:44
"Υπάρχουν οι χώροι στην Λακατάμεια. Υπάρχουν σκέψεις αλλά πρέπει να μπουν οι αριθμοί κάτω. Αν θα μπορούμε να το συντηρούμε. Είναι μια επένδυση πάνω απο 25 εκατομμυρίων"

19:43
"Δεν είναι απλώς να πούμε να κάνουμε γήπεδο. Με το Μακάρειο κάναμε κάποιες επαφές. Μετά απο την έρευνα, τότε θα μπούμε πιο βαθιά. Ενα τεράστιο κόστος για τον ΑΠΟΕΛ. Δεν είναι μόνο το Μακάρειο. Και με το ΘΟΙ αλλά και εντελώς νέος χώρος"

19:42
"Έχουμε καλή συνεργασία με το Σωματείο. Πως μπορεί αν μπορεί να λειτουργήσει με το σκεπτικό μας. Να λειτουργήσουν κάποια τμήματα απο κοινού. Ενα ΑΠΟΕΛ είμαστε"

19:36
"Βλέπουμε το παράδειγμα του Τζιμπούρ. Ας δώσουμε πίστωση στους παίκτες μας και θα έρθουν και τα αποτελέσματα"

19:36
"Να βοηθήσουμε όλοι τον Ντε Βινσέντι να ανέβει. Σύντομα θα τον δούμε διαφορετικό"

19:35
"Θέλω να δώσω στον ΑΠΟΕΛ την σωστή ενημέρωση. Εχουμε Ντε βινσέντι που δεν σκόραρε ακόμα. Ενα Στάθη που έχει βάλει ενα. Δεν μπορεί κανένας να τους αμφισβητήσει. Επενδύουμε και σε αυτούς. Χρειαζόμαστε τον Τόμας για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας".

19:33
"Ο Μαντούκα χρειάζεται 3-4 εβδομάδες ξεκούρασης"

19:33
"Γίνονται προσπάθειες για προσθήκη στον μεσοεπιθετικό τομέα"

19:33
΄Για συμβόλαιο του Φινκ:" 6 μήνες με όψιον ανανέωσης στον ΑΠΟΕΛ"

19:32
"Μπορεί και καμία άλλη μετεγγραφή για τον ΑΠΟΕΛ. Προσπαθούμε να φέρουμε παίκτη που θα δώσει άμεσες βοήθειες"

19:31
"Έχει επέλθει συμφωνία με τον Γερμανό. Θα περάσει αύριο απο εξετάσεις. Δεν είναι ελεύθερος ο πάικτης"

19:30
"Ζήτησε άμεσα αμυντικό χαφ. Ούτε να σκέφτεστε να φύγει Μοράις και Βινίσιους"

19:29
"Έχουμε στόχο να μειώσουμε και τον προϋπολογισμό"

19:29
"Θέλουμε να κτίζουμε και στο οικονομικό και ο ΑΠΟΕΛ να μην εξαρτάτε απο την είσοδο στους ομίλους"

19:28
"Δεν έχουμε ξεφύγει οικονομικά. Είναι στα πλαίσια που πήραμε και απο την προηγούμενη διοίκηση. Αναλάβαμε με ενα έλλειμμα. Τα καλύψαμε και έχουμε πλεόνασμα"

19:28
"Ας μην αγνοούμε ότι είχαμε 7-8 παίκτες εκτός με τον Οθέλλο. Είχαμε προβλήματα για να καταρτίσουμε την ενδεκάδα"

19:26
"Ελπίζουμε οτι θα φέρει αποτελέσματα"

19:26
"Την τακτική και τα μηνύματα που παίρνουμε απο τους ποδοσφαιριστές είναι ενθαρυντικά"

19:25
"Είχαμε υποτροπές. Ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονταν σε όλα τα παιχνίδια και είχαν τραυματισμούς"

19:25
Για τραυματισμούς: "Βεβαίως είχαμε προβληματιστεί. Οι τραυματισμοί δεν ήταν δικαιολογημένοι. Ο Απόλλωνα αγωνίστηκε στα ίδια παιχνίδια και δεν είχε τραυματισμούς όπως εμείς"

19:23
"Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και χρόνια κατηγορείται. Σας προκαλώ να βάλετε ένα-ένα παιχνίδι και πέστε μου εάν ο ΑΠΟΕΛ ευνοήθηκε από την διαιτησία"

19:22
Για την διαιτησία: "Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να βελτιώσουμε και αυτό τον τομέα"

19:21
"Πάλι λένε ότι ο ΑΠΟΕΛ φταίει για την διακοπή του πρωταθλήματος. Εμείς έχουμε πάρει τα μέτρα. Έχουμε καταγγείλει αλλά και από την άλλη οι διαιτητές να καταλάβουν οτι πρέπει να ανεβάσουνε το επίπεδο τους"

19:20
"Θα πρέπει να δώσουμε καποιο χρόνο. Θέλει 3-4 βδομάδες για να δώσει το δικό του στίγμα"

19:20
"Στην σημερινή μας συνεδρία με τον κ. Φινκ. Πιστεύει ότι με αυτό το ρόστερ έχει την ικανότητα να πάρει και φέτος το πρωτάθλημα. Χωρίς να υποτιμά κάποια ομάδα"

19:19
"Αυτή η ομάδα που υπάρχει έχει κτιστεί από τον κ. Δώνη. Δεν δέχομαι ότι επιβλήθηκαν κάποιες μετεγγραφές δικές του, Δεν φέραμε και επιβάλαμε στον προπονητή να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή"

19:17
"Ευχαριστούμε τον κ. Δώνη"

19:17
"Είχαμε προβλήματα στην προετοιμασία. Αναμέναμε στην διακοπή των Χριστουγέννων θα βλέπαμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, αυξήθηκαν οι τραυματισμοί. Είπα ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα έδινα παράταση όμως δεν πήγαινε άλλο"

19:16
"Δεν έχει ικανοποιήσει αγωνιστικά. Άρα αφού έχουμε ένα "rolls royce" και δεν μπορεί να οδηγηθεί τότε προχωρήσαμε στην αλλαγή"

19:15
"Υπήρξαν προβλήματα. Προχωρήσαμε σε αλλαγή προπονητή".

19:14
"Είμαι βέβαιος ότι ενωμένοι δεν μπορεί να αντισταθεί καμιά ομάδα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ"

19:14
"Για όνομα του θεού να χιουχαίζουμε ποδοσφαιριστές που μας έδωσαν επιτυχίες"

19:13
"Βλέπουμε τον καινούργιο προπονητή να δίνει ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές. Καταλαμβαίνω τον πόνο του ΑΠΟΕΛίστα. Να μην υπάρχει πανικός"

19:13
"Είμαστε στη 17η αγωνιστική. Ο ΑΠΟΕΛ έχασε την πρωτιά στην 16η. Δεν δικαιολογεί μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ η συγκομιδή των τελευταίων αγώνων".

19:11
"ΑΠΟΕΛ ενωμένο, ποτέ νικημένο"

19:11
"Παρότι περνά μια κάμψη. Για εμας δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ο ΑΠΟΕΛ είναι εφτάψυχο και θα επανέλθει στην αγωνιστική του ποιότητα"

19:10
"Βραβευτήκαμε για την περσινή χρονιά που κατακτήσαμε τα πάντα εκτός της ασπίδας"

19:06
Συντονιστείτε στο Ράδιο Πρώτο (99.3) για να ακούσετε τις τοποθετήσεις του προέδρου

19:05
Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης μιλά για όλα στο Ράδιο Πρώτο στην εκπομπή "Βραδινό ντέρμπι"


Ιστοσελίδα: sigmalive.com/sports
Ράδιο Πρώτο εκπομπή: > Βραδινό ντέρμπι
Φιλοξενία ρεπορτάζ: > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment