Friday 23 January 2015

Έγινε σήμερα η παρουσίαση το νέου χορηγού του ΑΠΟΕΛ (φώτος-Βίντεο)

winmasters
Σε διάσκεψη τύπου που έγινε στο συνεδριακό του ΓΣΠ, ο Αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κ. Χάρης Φωτίου, εκ μέρους της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, παρουσίασε τον νέο χορηγό της ομάδας μας.

Νέος χορηγός του ΑΠΟΕΛ, είναι η εταιρεία winmasters που ειδικεύεται σε παιγνίδια διαδικτύου, online gaming και στο αθλητικό στοίχημα.

Η συνεργασία είναι μέχρι τέλους της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ενώ υπάρχει πρόνοια για επέκταση της, για ακόμα ένα χρόνο.

- Την νέα χορηγό εταιρεία, winmasters, εκπροσώπησε η υπεύθυνη Επικοινωνίας κ. Σοφία Βλάσση, η οποία δήλωσε ανάμεσα σ' άλλα ότι "Η σημερινή μέρα είναι ξεχωριστή για τη winmasters, γιατί συνεργάζεται με μια τόσο σπουδαία ομάδα, κι ότι είναι τιμή και χαρά που η winmasters αποτελεί τον επίσημο χορηγό του ΑΠΟΕΛ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...            (φώτος / Βίντεο)


Η κ.Βλάση στη συνέχεια των δηλώσεων της είπε ότι "θα ακολουθήσουν και άλλες χορηγίες σε τοπικό επίπεδο κι όχι μόνο.

"Ευχαριστούμε θερμά τον ΑΠΟΕΛ, το ΔΣ και τους παίκτες για αυτή τη μεγάλη. Καλή επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ», ολοκλήρωσε η κ.Βλάση.

- Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ.Χάρης Φωτίου, αφού ευχαρίστησε την winmasters για την συνεργασία την καλωσόρισε στο σύνολο των υποστηρικτών του ΑΠΟΕΛ.

"Ευελπιστούμε ότι αυτή η συνεργασία θα αποτελέσει την αρχή μιας μακροχρόνιας σχέσης και υποστήριξης μεταξύ της ομάδας μας και της winmasters" ολοκλήρωσε ο κ.Φωτίου.

Στο ΒΙΝΤΕΟ ολόκληρη η διάσκεψη....
winmasters.com 
@apoelfcofficial
@apoelgroup 

No comments:

Post a Comment