Friday 23 January 2015

Ο Martin Lanig τα βρήκε σε όλα με τον ΑΠΟΕΛ, σήμερα θα είναι στον Αρχάγγελο

Ο Martin Lanig, είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ ... Σήμερα ξεκινά προπονήσεις στον Αρχάγγελο!

Ο Martin Lanig, μετακόμισε, από τους Αετούς της Φρανκφούρτης, στον ΘΡΥΛΟ της Κύπρου.

Χθες, λίγο μετά το μεσημέρι, έφτασε στην Κύπρο, συνοδευόμενος από τον Μάνατζερ του, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ, ο Γερμανός μέσος Μάρτιν Λάνιγκ.

Από το αεροδρόμιο, ο Λάνιγκ πήγε κατευθείαν στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Πετρίδη και τους συνεργάτες του, Αντιπροέδρους, κ.Βάσο Ηλιάδη και κ.Χάρη Φωτίου.

Μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων και αφού "έδωσαν τα χέρια" για προκαταρκτική συμφωνία, στη συνέχεια, το βράδυ, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ σήμερα θα προπονηθεί στον Αρχάγγελο μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τους νέους συμποδοσφαιριστές του.

Η εταιρεία καταβάλει προσπάθειες για να εξασφαλίσει την μπλε κάρτα του ποδοσφαιριστή, από την Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, για να μπορέσει να τον εγγράψει στο δυναμικό της ΚΟΠ, ούτως ώστε να αγωνιστεί στον αγώνα πρωταθλήματος με την Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος στις 31/2/15.

(Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου πάντως, διεμήνυσε ότι είναι σε ετοιμότητα για να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή ανά πάσα στιγμή)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Σήμερα, ετοιμάζονται τα συμβόλαια και αργότερα εντός της ημέρας, η εταιρεία θα παρουσιάσει  και επίσημα τον ποδοσφαιριστή, με την γαλαζοκίτρινη φανέλα και το εθνόσημο στο στήθος, στο καθιερωμένο πια, τελετουργικό με τις σχετικές φωτογραφίες.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η ανακοίνωση του ποδοσφαιριστή που θα αποχαιρετήσει(?) τον Αρχάγγελο, ενώ αναμένεται και 2η αποχώρηση, εν όψη της έλευσης ακόμη μιας ηχηρής μεταγραφής, κι αυτής εισήγησης του κ.ΦΙΝΚ.

Στα μεταγραφικά είχαμε:
- Ενδιαφέρων του ΑΠΟΕΛ, για την απόκτηση του ταλαντούχου νεαρού  Μιχάλη Χαραλάμπους, από τον Εθνικό Άχνας, κάτι που προσβλέπει σε θετική κατάληξη κι η Διοίκηση του Εθνικού, προσβλέποντας και σε οικονομικά ανταλλάγματα.
Με τα καλύτερα λόγια είχε εκφραστεί χθες για τον μικρό, ο προπονητής του στην Εθνική κύριος Ρένος Δημητριάδης.


- Ακόμα μια επένδυση βρίσκεται προ των πυλών του Αρχαγγέλου, πρόκειται για τον νεαρό συμπατριώτη του Ιβάν Τρισκόφκσι, τον 20χρονο Valmir Nafiu, (23, Απρίλη, 1994) τον οποίον έχει εισηγηθεί στον ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής μας κ.ΦΙΝΚ.
Ο νεαρός Σκοπιανός ήταν μέλος των ομάδων του κ.ΦΙΝΚ, στη Βασιλεία και στη συνέχεια στο Αμβούργου, ενώ η Μπαρτσελόνα τον είχε ζητήσει για να πάει για 3 μέρες στα δοκιμαστικά της.

Team > apoelgroup.com 

No comments:

Post a Comment