Friday 20 February 2015

Ραφίκ Τζιμπούρ σε ειδική αποστολή... - Οι 22 εκλεκτοί, για το ντέρμπι

Ο Τζιμπούρ σε ειδική αποστολή... με στόχο το γκολ που θα ανεβάσει τον πραγματικό ΘΡΥΛΟ, στην κορυφή του παγκυπρίου πρωταθλήματος.

- Περίπου Τρεις με Τρισήμιση χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ θα βρεθούν στο ΓΣΠ για το αυριανό ντέρμπι, ενώ τον Απόλλωνα αναμένεται να ακολουθήσουν περίπου 200 γυναικόπαιδα και συνταξιούχοι, ενώ οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ, ανακοίνωσαν, ότι αύριο θα συνοδέψουν την αποστολή της ομάδας μας μέχρι το γήπεδο και στη συνέχεια θα επιστρέψουν στον σύνδεσμο για να δουν από εκεί το παιγνίδι.

Αποστολή:
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, χωρίς να αλλάξουν τα δεδομένα σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν πλήρως έτοιμοι. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Γερμανός προπονητής της ομάδας μας κ. Thorsten Fink, ανακοίνωσε τους 22 της αποστολής για το αυριανό ντέρμπι:
Pardo, Χιώτης, Sergio, Ασσιώτης, Riise, Αντωνιάδης, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Αρτυματάς, Gomes, Χαραλαμπίδης, Nafiu, Εφραίμ, Παπαφώτης, De Vincenti, Sheridan, Djebbour, Σωτηρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Πληροφορίες αγώνα:
Υπενθυμίζουμε ότι αύριο επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε άτομα άνω των 65 ετών καθώς και σε παιδιά κάτω των 12 ετών, τα οποία συνοδεύονται από τις μητέρες τους. Επίσης επιτρέπονται άτομα με τροχοκάθισμα, συνοδευόμενα από ένα άτομο.

Όσοι θα έρθουν στο στάδιο μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τα δυτικά ταμεία, χωρίς οποιοδήποτε κόστος. Οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να εισέλθουν με την κάρτα τους. Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας ανεξαρτήτως του για ποια κερκίδα έχει εκδωθεί η κάρτα τους (Ανατολική, Νότια, Δυτική άνω και Δυτική κάτω), μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για να εισέλθουν από τις δυτικές εισόδους και να πάρουν θέση είτε στο κάτω είτε στο άνω διάζωμα της Δυτικής εξέδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι αύριο δεν ισχύει η ταξιθεσία.

Οι είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ θα ανοίξουν στις 14:30.

ΧΙΛΤΟΝ:
Η ομάδα θα αποσυρθεί στο Ξενοδοχείο Χίλτον, όπου και θα διανυκτερεύσει απόψε, πριν από το αυριανό ντέρμπι κορυφής.

U-14:
- Για τις προπονήσεις της Εθνικής Παίδων U14 έχουν κληθεί οι ποδοσφαιριστές μας Βρίκκης, Ναούμ και Παπαπαναγιώτου.

Διαιτητές:
- Ο Λεόντιος Τράττου, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα μας και τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του Κυπριακού Πρωταθλήματος. Βοηθοί του κυρίου Τράττου, θα είναι οι, Μ.Καλογήρου, Μ.Μαρίνου, 4ος ο Ν.Εγγλέζου και επιπρόσθετοι οι Β.Δημητρίου, Α.Χριστοδούλου.

21η αγωνιστική:
- Η 21η αγωνιστική θα διεξαχθεί σε 2 μέρες.
Το Σάββατο θα έχουμε:
16:00 ΑΕΛ – Ομόνοια Cytavision Sports1
16:00 Ερμής – Σαλαμίνα Sports2
16:00 ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Sports+2
Την Κυριακή θα έχουμε:
16:00  ΑΟΑΝ – Οθέλλος Cytavision Sports2
16:00  ΑΕΚ - Άχνα Cytavision Sports1
16:00  Ανόρθωση – Δόξα Sports+1

Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment