Saturday 21 February 2015

Nikola Vitovic... λίγο πριν την καταιγίδα

nikola1964
Ο Γυμναστής του ΑΠΟΕΛ, Nicolas Vitovic, απολαμβάνει χαλαρά το καφεδάκι του, σε καφέ στις Φοινικούδες λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα.

Έγραψε στο Ίνσταγκραμ ο Νικόλας, ανεβάζοντας και τη σχετική φωτογραφία "Ήρεμος, πριν την καταιγίδα... ΑΠΟΕΛ - Απόλλων". 

- Με τα καλύτερα λόγια εκφράζονται όλοι τους στον Αρχάγγελο, για την εκεί παρουσία του Κροάτη Υπεύθυνου φυσικής κατάστασης της ομάδας μας και για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί, χωρίς να αφήνει ίχνος αμφισβήτησης για το πόσο καλός επαγγελματίας είναι και πόσο μεθοδικά εργάζεται.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που το κλίμα σήμερα στο προπονητικό κέντρο του ΑΠΟΕΛ, έχει αλλάξει προς το καλύτερο αφότου ανάλαβε ο κ.ΦΙΝΚ με την προπονητική του ομάδα, απ΄ ότι ήταν επί εποχής Δώνη και του δικού του τεχνικού επιτελείου.

Ο Νικόλας Βίτοβιτς, βρίσκεται στο πλευρό του κ. Θόρστεν ΦΙΝΚ από τα πρώτα στάδια της προπονητικής καριέρας του Γερμανού προπονητή. Όταν ο κ. Thorsten Fink, ανάλαβε προπονητής στον Ελβετικό σύλλογο FC Basel, το 2009, πήρε μαζί του και τον Nikola Vidović, στη συνέχεια όταν ο κ.ΦΙΝΚ μετακόμισε στην Γερμανική Μπουντεσλίγκα αναλαμβάνοντας την Hamburger SV, τον Οκτώβρη του 2011, ο Νικόλας τον ακολούθησε, το ίδιο έγινε κι όταν ο κ.ΦΙΝΚ ανάλαβε τα ηνία του ΑΠΟΕΛ στον Αρχάγγελο πριν μερικές εβδομάδες.

Ο Κροάτης Νικόλας Βίτοβιτς, ήταν Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης, στις Εθνικές ομάδες της πατρίδας του, Καλαθόσφαιρας, Πετόσφαιρας και kickboxing.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


- Σε 2η του ανάρτηση του, ο Κροάτης Νικόλας Βίτοβιτς, δηλώνει Περήφανος για τους Υιούς του, "Οι Υιοί μου, η Περηφάνια μου" γράφει ο Νικόλας δίπλα στην φωτογραφία με τα παλληκάρια του!
nikola1964

Ixnay > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment