Tuesday 10 February 2015

Πρόδρομος Πετρίδης στο "Γκολ και Θέαμα" για όλα τα Θέματα του ΑΠΟΕΛ (Βίντεο)


Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κύριος Πρόδρομος Πετρίδης, ήταν φιλοξενούμενος του Ανδρέα Πογιατζή, στην εκπομπή του ΡΙΚ «Γκολ και Θέαμα» με τη συμμετοχή του Ρολάνδου Σκέττου στο πάνελ της εκπομπής. Περιληπτικά καταγράφουμε αρκετά από όσα είπε ο Πρόεδρος Πετρίδης, ολόκληρη η εκπομπή στο Βίντεο που ακολουθεί.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ: "Το καλό ΑΠΟΕΛ με το καλό του πρόσωπο, που αρχίζει αυτή τη στιγμή να φοράει, θα κατακτήσει τον Τίτλο ... και πέρσι τέτοια περίοδο, κι ακόμα πιο προχωρημένη αγωνιστική, αν θέλετε, είχαμε πει ότι στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό ... πιστεύουμε στην ομάδα μας, πιστεύουμε στην προπονητική δομή που έχουμε κάνει αυτή τη στιγμή και την προπονητική ηγεσία ... θέλουμε τον κόσμο μας στα υπόλοιπα παιγνίδια να είναι δίπλα μας ... και με τον κόσμο και με την αγωνιστική αλλαγή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ομάδα μας, πιστεύουμε ότι και φέτος θα πανηγυρίσουμε τον τίτλο".

ΛΑΘΗ: "Ήταν λάθος μου που έδιωξα τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το είπα και το ξαναλέω. Το έκανα τότε για άλλη σκοπιμότητα...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ... Ολόκληρο το Βίντεο της εκπομπής...
Αν έμενε τα υπόλοιπα παιχνίδια, ίσως να κερδίζαμε το πρωτάθλημα. Δεν είναι ντροπή να παραδέχεσαι τα λάθη σου. Από τις αλλαγές προπονητών που έκανα, 1-2 δεν βγήκαν".
ΒΙΝΤΕΟ

Γκολ και Θέαμα ΡΙΚ, Πετρίδης ΑΠΟΕΛ from ApoelGroup on Vimeo.
Το Βίντεο είναι διαθέσιμο τώρα, το τεχνικό πρόβλημα έχει διορθωθεί.
ApoelGroup on Vimeo.

ΚΟΠ: "Θα πάρουμε τις αποφάσεις μας όταν έρθουν οι εκλογές. Σεβόμαστε την Ομοσπονδία με όλα τα καλά και τα κακά της. Περιμένουμε τα αποτελέσματα και αν υπάρχει άτομο που εμπλέκεται θα ζητήσουμε άμεση παραίτηση και την αντικατάσταση του. Για το όλο θέμα της ΚΟΠ, υπάρχουν οι εκλογές και ανάλογα θα πράξουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχουμε τοποθετηθούμε πουθενά".


ΦΑΒΟΡΙ: "Είμαστε το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Μιλά όμως η βαθμολογία. Θα έπρεπε να μην έχουμε τόσες απώλειες. Υπήρχε η προβληματική μας παρουσία που μας έφερε πίσω. Θα μπορούσαμε να μεγαλώσουμε την ψαλίδα από τις υπόλοιπες ομάδες ακόμα και όταν βρισκόμασταν στο +5".

ΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ: "Βεβαίως και υπάρχει εμπιστοσύνη. Το ότι οι ποδοσφαιριστές παίρνουν και δεύτερη γνώμη δεν είναι κάτι σοβαρό. Όπως ένας ασθενής θέλει να πάρει και δεύτερη γνώμη, έτσι κάνει και ο ποδοσφαιριστής. Δεν είμαστε στη θέση να αρνούμαστε σε κάθε ποδοσφαιριστή να το κάνει. Και σε αυτό τον τομέα παίρνονται τα μέτρα".

ΚΩΣΤΑΣ ΣΧΙΖΑ: "Έχει τον ρόλο του στην ιατρική ομάδα. Είναι η πρώτη επαφή με τον ποδοσφαιριστή που τραυματίζεται. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και ενδυνάμωση της ιατρικής ομάδας σε συγκεκριμένα είδη τραυματισμών".

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ: "Είναι ένα άλλο θέμα αυτό. Με την κάθοδο των ποδοσφαιριστών, θα έπρεπε να ακολουθούνταν συγκεκριμένοι μέθοδοι. Με τον κύριο Γιοβάνοβιτς οι ποδοσφαιριστές δεν έμπαιναν αμέσως στις προπονήσεις. Απέδωσε κατά το 70% αυτή η μέθοδος. Είναι μια τεχνολογία που επιταχύνει την επιστροφή κάποιου ποδοσφαιριστή".

ΤΡΑΥΜΑΤΙΜΟΙ: "Είχαμε αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα σχετικά με την εκγύμναση.  Μετά το τέλος  του πρωταθλήματος δεν είχαμε περιθώρια ευελιξίας. Θέσαμε τα προβλήματα για τη θέση συγκεκριμένου ανθρώπου αλλά ο κύριος Δώνης ήταν απόλυτος. Από την στιγμή που οι στόχοι μας υλοποιούνταν δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Θέταμε το θέμα (ΓΕΩΡΓΙΤΣΑ) εβδομαδιαίως στον κ. Δώνη αλλά δεν βλέπαμε αλλαγή. Για αυτό υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αφού δεν υλοποιήθηκαν οι διαβεβαιώσεις μας".

ΙΒΑΝ ΤΡΙΣΚΟΦΣΚΙ: "Υπήρξε επικοινωνία του Τρισκόφσκι μαζί με εμένα και τον μάνατζερ του. Συμφωνήσαμε σε κάποια δεδομένα, όμως για να ερχόταν θα έπρεπε να αποχωρήσει ένας ξένος. Δεν τέθηκε θέμα να φύγει κάποιος και έτσι δεν προχώρησε. Για να ερχόταν ο ΙΒΑΝ έπρεπε να έφευγε ένας από τους τέσσερις: ΚΑΡΛΑΟ, ΚΑΚΑ, ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ, ΑΜΟΡΙΝ, πράγμα αδιανόητο για την ώρα.

ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: "Ο προϋπολογισμός είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Δεν κρυβόμαστε γιατί είμαστε εταιρεία. Είναι 10 και χρωστάμε και τα 4 στον φόρο εισοδήματος, τα οποία είναι διακανονισμένα για να πληρώνονται και πληρώνονται. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να πέσει προς τα κάτω".

CYTAVISION: Με τα τηλεοπτικά, αποδείξαμε ότι κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Πήραμε ένα αρκετά καλό συμβόλαιο, ισάξιο με τις δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ".

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: "Η Κυπριακή διαιτησία μπορεί να σταθεί στο ύψος της. Είναι δύσκολη η κάθοδος ξένων διαιτητών, και οι ξένοι διαιτητές υποπίπτουν σε λάθη που είναι ανθρώπινα. Βλέπουμε τους διαιτητές να προσπαθούν. Η κυπριακή διαιτησία μπορεί να σταθεί στο ύψος. Εμείς στηρίζουμε την κυπριακή διαιτησία. Και οι διαιτητές που κάνουν τα αδικαιολόγητα λάθη, θα πρέπει να τιμωρούνται παραδειγματικά για να περιοριστούν τα λάθη".

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ: "Ο Απόλλωνας είναι ο βασικός μας αντίπαλος αλλά η  Ομόνοια και η Ανόρθωση όμως τα τελευταία παιχνίδια έχουν συνεχόμενες επιτυχίες. Έχουμε ακόμα 16 παιχνίδια".

ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ: "Με τα προβλήματα που έχουν, είναι προς πίστη των ανθρώπων που εργάζονται εκεί, τα αποτελέσματα που φέρνουν και το που βρίσκονται".

ΦΙΝΚ: "Ο κύριος Θόρστεν Φινκ, εργάζεται από τις οκτώ το πρωί μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Προετοιμάζει τους παίκτες, παρακολουθεί όλα όσα αφορούν την ομάδα και μελετά για τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς να κρίνουμε κάποιον. Δεν είναι τυχαίος προπονητής".

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ: Εδώ και ενάμιση μήνα δεν βρισκόμασταν στα καλύτερα μας. Με την καινούργια τεχνική ηγεσία, η ομάδα δείχνει την αλλαγή που γίνεται. Ελπίζω ότι θα συνεχιστεί αυτό. Έχουμε ένα υπερπλήρες ρόστερ. Απέμειναν 13 παιχνίδια για να υλοποιήσουμε το στόχο για την κατάκτηση του νταμπλ. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο αποδώσαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Πετύχαμε τρία γκολ και είδαμε παίκτες να ανεβάζουν απόδοση".

ΜΠΙΔΗΣ: "Ο Χαραλαμπίδης ταλαιπωρήθηκε με τον τραυματισμό για μεγάλο διάστημα. Είδαμε ένα Χαραλαμπίδη από τα παλιά και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι".

ΤΖΙΜΠΟΥΡ και ΡΙΙΣΕ: "Έχουν δικαιώσει την παρουσία τους στην ομάδα. Στο ντεφορμάρισμα των άλλων, έδειξαν ότι είναι εκεί. Και οι άλλοι παίκτες, ανεβάζουν απόδοση την κατάλληλη στιγμή".

ΡΟΣΤΕΡ: "Έστω και με τους πολύ σημαντικούς παίκτες έξω, το ΑΠΟΕΛ, παρουσιάζεται πλήρες και χρησιμοποιεί όλο το ρόστερ".

ΟΘΕΛΛΟΣ: "Παίζει σαν μεγάλη ομάδα. Παίζει ποιοτικό και ορθόδοξο ποδόσφαιρο δυσκολεύοντας όλες τις ομάδες".

ΠΑΠΑΦΩΤΗΣ: "Ήταν στα σκαριά να φύγει. Ψάχναμε ομάδα να τον δώσουμε δανεικό. Με την έλευση του νέου προπονητή, μας είπε ότι θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νεαρούς. Το έκανε πράξη με την παρουσία του σε κάποια παιχνίδια. Δεν είναι μόνο ο Παπαφώτης.  Υπάρχουν 3-4 παιδιά που προπονούνται με την πρώτη ομάδα. Η φετινή αναδιοργάνωση των ακαδημιών φέρνει αποτελέσματα".

ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: Ο Γιώργος είναι γέννημα θρέμμα του ΑΠΟΕΛ. Μετά που έληξε το συμβόλαιο του, παραχωρήθηκε στη ΔΟΞΑ. Όταν έληξε το συμβόλαιο του, το θέμα είναι ότι στη συγκεκριμένη θέση είχαμε τις επιλογές για να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ήταν κρίμα να τον φέρουμε και να τον έχουμε παραγκωνισμένο".

ΔΩΝΗΣ: "Είχαμε μια άψογη συνεργασία, καλή επικοινωνία και δεν μπορώ να πω ότι δεν προσέφερε. Είμαστε υπόχρεοι ως επιτηρητές να λειτουργεί το ΑΠΟΕΛ σωστά. Είμαι ευθύς και ουδέποτε κρύβομαι πίσω από τα δάκτυλο μου. Μπορεί να έπρεπε να γίνει πιο νωρίς η αλλαγή, όμως δώσαμε χρόνο. Πήγαμε στην Ευρώπη με τον συγκεκριμένο προπονητή, παρουσιαστήκαμε αξιοπρεπώς και ήμασταν πρώτοι με +5. Βλέπαμε όμως κάποια πράγματα τα οποία αναφέραμε στον προπονητή μας. Αυτός μας διαβεβαίωνε ότι θα είχαμε αλλαγές. Μετά τη διακοπή, η αγωνιστική μας παρουσία δεν βελτιώθηκε, αλλά ούτε και στο θέμα των τραυματισμών. Έτσι, πήραμε την απόφαση για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία".

ΟΜΙΛΟΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: "Δεν μπορείς να έχεις μεγάλες επιτυχίες χωρίς να ανταμείψεις αυτούς που σου φέρνουν αυτά τα αποτελέσματα. Είπαμε ότι χρόνο με χρόνο να ρίξουμε τον προϋπολογισμό και να μην αποκλείουν τα έξοδα περισσότερο από 1 με 1.5 εκ. ευρώ. Δεν είναι εύκολο να ρίξεις τον προϋπολογισμό. Είναι δύσκολο να βγει μια χρονιά χωρίς ομίλους. Αντέχουμε για να βγάλουμε και την επόμενη χρονιά".

ΚΟΝΤΡΕΣ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις αντιπάθειες και να μην υπάρχουν κόντρες. Κάνουμε διοικητική λειτουργία χαμηλών τόνων. Προσπαθούμε να έχουμε σε καλή συνεργασία. Η αντίπαλη άποψη είναι καλοδεχούμενη. Εκείνο που δεν δέχομαι είναι η λασπολογία".

ΣΤΑΘΗΣ ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ: "Ελπίζω ο Στάθης να επανέλθει τις επόμενες 2-3 βδομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Το πρόβλημα του έχει να κάνει με την εκγύμναση για την ενδυνάμωση των ποδοσφαιριστών. Δεν ετοιμάστηκαν ανάλογα και υποφέρουν με αυτούς τους τραυματισμούς. Ακούστηκαν διάφορα τα οποία δεν ευσταθούν".


Επιμέλεια άρθρου: Α.Ευαγόρου > apoelgroup.com
Βίντεο: apoelgroup > vimeo.com
Εκπομπή: Θέαμα και Γκολ > cybc.com.cy
Πογιατζής - Σκέττος > ΡΙΚ

No comments:

Post a Comment