Wednesday 11 February 2015

Πετάει ο Βαλμίρ Ναφιού - Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Πετάει κυριολεκτικά στις προπονήσεις, το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Σκοπιανός, Valmir Nafiu. Η φωτογραφία του νεαρού, μιλάει από μόνη της.

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Νικόλας Ιωάννου αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να περάσει από MRI για να διαπιστωθεί η όλη κατάσταση και ανάλογα θα καθοριστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Ως γνωστό ο Νικόλας Ιωάννου μαζί με τον Μιχάλη Χαραλάμπους, έχουν πάρει κλήση για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων της Κύπρου με την αντίστοιχη της Αγγλίας, με αποτέλεσμα να απουσιάζουν από τις προπονήσεις της ομάδας μας στις 16/2 και 17/02.

Το αποτέλεσμα του αξονικού τομογράφου θα καθορίσει και την συμμετοχή του Νικόλα στη φιλική αναμέτρηση.

Τα καλά νέα από τη σημερινή προπόνηση, έχουν να κάνουν με τον Gustavo Manduca,

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

... ο οποίος μετά τη φυσιοθεραπεία και το γυμναστήριο,  "πάτησε" γήπεδο κάνοντας ατομικό πρόγραμμα, κάτι που δίνει μια ευχάριστη νότα αισιοδοξίας ως προς την "γρήγορη" ανάρρωση του ποδοσφαιριστής μας.

Ο Vinicius και ο Στάθης Αλωνεύτης έκαναν φυσιοθεραπεία και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο Carlao και ο ΑΛΕΞ Κωνσταντίνου έκαναν φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό πρόγραμμα.

- Σήμερα στο Μακάρειο στάδιο στις 3μμ, είχαμε την 1η προπόνηση της Εθνικής Παίδων U-14, από τον ΑΠΟΕΛ, καλέστηκαν οι νεαροί, Αγάπιος Βρίκκης, Γιώργος Ναούμ, Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου και Μάριος Καζακαίος.

- Σήμερα, δημοσιεύσαμε και το μεγάλο άρθρο με την στατιστική ανάλυση της 19ης αγωνιστικής "Περιγραφή Στατιστικών της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος" αν δεν το έχετε διαβάσει, το λιγκ ΕΔΩ

- Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς - ΑΠΟΕΛ, όλες οι σχετικές πληροφορίες, ΕΔΩ,
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €17
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ (κάτω των 12) δωρεάν στην είσοδο
Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment