Thursday 12 February 2015

Είναι στο χέρι μας, το τίποτα να γίνει κάτι - Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ

Συνεχίζουν αθόρυβα να δίνουν τη βοήθεια τους, σε αυτούς τους πραγματικά δύσκολους καιρούς, εκεί και όπου μπορούν, σε φίλους ΑΠΟΕΛΛΙΣΤΕΣ που έχουν σοβαρό πρόβλημα και μεγάλη ανάγκη,
...  ο Χάρης, ο Πανίκος, ο Πατρίκιος, ο Πασχάλης, ο Αντρέας, η Μαρίνα, η Αλεξία, η Αντωνία, η Γιώτα, ο Κυριάκος, ο Σωκράτης, ο Πόλυς, ο Αλέξης, ο Άγγελος, ο Θανάσης, η Γαλάτεια και οι υπόλοιποι εθελοντές του Συνδέσμου Φίλοι ΑΠΟΕΛ.

Η περίπτωση της μικρής Χρυσοβαλάντω είναι χαρακτηριστική.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου:

Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ επισκέφτηκαν σήμερα την μικρή Χρυσοβαλάντω.

Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μόνο στις τέσσερις γραμμές του αγωνιστικού χώρου. Ο ΑΠΟΕΛ και οι ιδέες που πρεσβεύει μπορεί να αγγίξει πολλές ευαίσθητες πλευρές στην κοινωνία γενικότερα.

Σήμερα οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ γνώρισαν την μικρή Χρυσοβαλάντω ηλικίας 11 χρονών.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

´Ενα εξαιρετικό παιδί , μια κούκλα πραγματική που από τη μέρα που ήρθε στη ζωή ζει σ´ ένα αναπηρικό καροτσάκι λόγω προβλήματος κατά τη διάρκεια της γέννας. Οι γονείς εκεί, δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια προσφέροντας απέραντα την αγάπη τους.Τα έξοδα για εγχειρήσεις και θεραπείες τεράστια αλλά δεν τα βάζουν ποτέ κάτω, το υπέροχο χαμόγελο της μικρής Χρυσοβαλάντω τους δίνει δύναμη και ελπίδα.

Ζουν στο 1ο όροφο και όλα αυτά τα χρόνια ανεβοκατέβαιναν τις σκάλες έχοντας τη μικρή Χρυσοβαλάντω στην αγκαλιά τους !!

Μόλις πρόσφατα (τον Νοέμβριο ) και με πολλές θυσίες εγκατέστησαν ανελκυστήρα (Ανσανσέρ) για διευκόλυνση των καθημερινών μετακινήσεων της Μικρής Χρυσοβαλάντως .

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ με πενταμελή αντιπροσωπία επισκέφτηκαν και παράδωσαν σήμερα (11/2/2015) επιταγή αξίας €2500 ευρώ για κάλυψη μέρους των εξόδων του ανελκυστήρα.

Επίσης με παρέμβαση των Εθελοντών Φίλων ΑΠΟΕΛ η εταιρία ΚΟΝΕ elevators Ltd παραχώρησε επιπλέον έκπτωση 500 ευρώ στο συνολικό κόστος του ανελκυστήρα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς την εταιρεία ΚΟΝΕ και ειδικά τον διευθυντή της εταιρείας κ. Στέλιο Αναστασιάδη.
Δύναμη και κουράγιο Χρυσοβαλάντω μας.

Σ’ευχαριστούμε που μας δίδαξες σήμερα τις πραγματικές αξίες της ΖΩΗΣ...
Εθελοντές Αγάπης.... Εθελοντές Ζωής....

Δ.Σ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟΕΛ

Αν θέλετε κι εσείς να προσφέρετε  την βοήθεια σας στον σύνδεσμο, επικοινωνήστε με τον Χάρη στο Τηλέφωνο: 96499345 ή στείλτε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση: ethelontesfiloiapoel@gmail.com

Επιμέλεια > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment