Thursday 12 February 2015

Άλμα προόδου ο Πιέρος Σωτηρίου - Τα νέα της σημερινής προπόνησης

Το εντυπωσιακό Άλμα του Πιέρου στη σημερινή προπόνηση...
δείγμα της ετοιμότητας και της "δίψας" του ποδοσφαιριστή, για αγωνιστική δράση.

Ο Πιέρος Σωτηρίου προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι στην διάθεση του προπονητή του για συμμετοχή στα παιγνίδια της ομάδας, και ίσως να δούμε τον Πιέρο να παίρνει χρόνο δράσης στον Σαββατιάτικο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΔΟΞΑ, στο Μακάρειο στάδιο.

Μέσα σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της Τσικνοπέμπτης στο προπονητικό κέντρο Αρχάγγελος.

"Was ist das, Tsiknopepti?" ρώτησε ο κ.ΦΙΝΚ για να πει στη συνέχεια "Arbeit Mono APOEL -Δουλειά μόνο ΑΠΟΕΛ" χαριτολογώντας. Αυτή την ώρα ο κύριος Θόρστεν Φινκ και οι παίκτες του, το μόνο που έχουν στο μυαλό τους, είναι τον επόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα με την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς. Ο Γερμανός προπονητής έχει αρχίσει πάντως να βάζει τη δική του σφραγίδα στον ΑΠΟΕΛ και τα σημάδια ικανοποίησης φαίνονται στα πρόσωπα όλων.
Sheri Time
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Στη σημερινή προπόνηση, ο Στάθης Αλωνεύτης και ο Vinicius έκαναν φυσιοθεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Ο Νικόλας Ιωάννου έκανε φυσιοθεραπεία, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά το χθεσινό πέρασμα του από τον αξονικό τομογράφο.

Ο Manduca, μετά το σημερινό γυμναστήριο, ακολούθησε πρόγραμμα στο γήπεδο. Όλοι εμφανίζονται ευχαριστημένοι με το ποδοσφαιριστή αφού η αποθεραπεία του βρίσκεται σε καλό στάδιο, μετά τον τραυματισμό του.

Ο Carlao, ο ΑΛΕΞ Κωνσταντίνου και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου συνέχισαν με πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στη συνέχεια στο γήπεδο.

Αναμένονται σημαντικές επιστροφές, από την ερχόμενη εβδομάδα.

- Εισιτήρια: 
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα Δόξα Κατωκοπιάς - ΑΠΟΕΛ, όλες οι σχετικές πληροφορίες.
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΝΟΝΙΚΑ €17
ΜΑΘΗΤΙΚΑ €10
ΠΑΙΔΙΚΑ (κάτω των 12) δωρεάν στην είσοδο
- Τα σκυλιά του Τζιμπούρ:
Τα 2 αγαπημένα σκυλιά του Αλγερινού επιθετικού της ομάδας μας, Ραφίκ Τζιμπούρ έχουν βρεθεί. Τα σκυλιά, είχαν χαθεί από την αυλή του Τζιμπούρ ενώ ο αυτός απουσίαζε από το σπίτι. Τέλος στην αγωνία του Τζιμπούρ, έτσι τώρα ανενόχλητος επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις τις ομάδας μας.

Team > apoelgroup.com 

No comments:

Post a Comment