Monday 9 March 2015

Το "άγριο" ξέσπασμα του Προέδρου: Το θέλετε αυτό το Πρωτάθλημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ? - Η παρακάμερα, ο Χιώτης κι ο Ρίισε


Από το γλυκό "Γειά" της Σιμώνης, στο "Εννά νικήσουμε, είμαστε δυνατοί, έχουμεντο, πάμε δυνατά" της νεαρής φίλης του ΑΠΟΕΛ, μέχρι και το "άγριο" ξέσπασμα του Προέδρου Πετρίδη... παρακολουθήστε τη παρακαμέρα του 1ου αγώνα των playoffs απέναντι στην Ανόρθωση, όπου η ομάδα μας κέρδισε κατά κράτος τη Βαρωσιώτικη ομάδα με 1-0. Περισσότερα τέρματα υποσχέθηκε ο Ρίισε, ενώ ο Χιώτης ζητά από τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του όπως μόνο αυτός ξέρει.

Πρόεδρος:
"Έχουμε 10 παιγνίδια, το θέλετε αυτό το Πρωτάθλημα ή όχι? YES or NO? Πάμε! Άτε! 10 τελικοί, είναι 90 λεπτά όχι 10, όχι 15, όχι 20, ενενήντα λεπτά, Άντε - Πάμε - Lets Do It" ΑΠΟΕΛ!

Ρίισε:
Ήταν ακόμα ένα σημαντικό τέρμα, το πιο σημαντικό όμως ήταν η νίκη κι οι 3 βαθμοί, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, υπάρχουν ακόμα 9 τελικοί, πολύ καλό που έχασε κι ο Απόλλωνας επίσης, έτσι τώρα είμαστε στην κορυφή του πίνακα, πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, είμαι χαρούμενος που σκόραρα πάλι, εύχομαι να έρθουν ακόμα περισσότερα τέρματα."       ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

ΧΙΩΤΗΣ:
"Πέρασαν ήδη 3 χρόνια από την καλύτερη, την ωραιότερη στιγμή για κάθε ΑΠΟΕΛλίστα, όσο περνάει ο καιρός, τουλάχιστον για μένα, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα είναι πιο έντονα, ελπίζω να ξανάρθει ο καιρός να ξαναζήσουμε παρόμοιες στιγμές" - "Αυτό που πολύ έντονα θυμάμαι πριν το παιγνίδι, ήταν η σιγουριά που νιώθαμε όλοι για την πρόκριση, ήτανε κι αυτή η τρέλα που είχαμε όλοι που μας βοήθησε να φτάσουμε σ' αυτό το επίπεδο, τώρα τα συναισθήματα μετά, ευνοείται ότι δεν μπορούμε να τα περιγράψουμε, ήταν ότι πιο έντονο και καλύτερο που έχω ζήσει στη ποδοσφαιρική μου καριέρα." - "Το πιο έντονο συναίσθημα ήταν στο τελευταίο πέναλτι του Μπάστο, έβλεπα την μπάλα να κατευθύνεται προς το μέρος μου, πραγματικά αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου δεν περιγράφονται με λόγια." - "Σήμερα κάναμε το 1ο από το τα 10 βήματα για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, μας βοήθησε το αποτέλεσμα και του Απόλλωνα με τον Ερμή, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, είναι πολύ νωρίς ακόμα, θέλει μεγάλη προσπάθεια, κι εγώ είμαι σίγουρος ότι με όλα τα παιδιά θα δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό για να τα καταφέρουμε." - "Αυτό που θέλω να ζητήσω από τον κόσμο είναι να δώσει δυναμικά το παρών του όπως μόνο αυτός ξέρει, όπως σήμερα χωρίς έκτροπα, χωρίς τιμωρίες, γιατί αυτό το μόνο που καταφέρνει είναι να ζημιώσει την ομάδα. Τώρα προέχει το παιγνίδι κυπέλλου της Τετάρτης, που είναι και ένας από τους στόχους που έχουμε, θα είμαστε σοβαροί και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε για να πάρουμε τη πρόκριση."

Η παρακάμερα του ΑΠΟΕΛ 1-0 Ανόρθωση (VIDEO)


Παρακολουθείστε από μια άλλη οπτική γωνία το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση μέσα από την κάμερα του APOEL FC Media.
apoelfc.com.cy

apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment