Monday 9 March 2015

Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας - Η χθεσινή προπόνηση

Προπόνηση και αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στον αγώνα με την Ανόρθωση, είχαμε χθες στον Αρχάγγελο, ενώ για σήμερα, ο κ.ΦΙΝΚ έδωσε ρεπό σε όλους για ξεκούραση, μετά τους εντατικούς αγώνες και τα ντέρμπι των τελευταίων ημερών.

Τα νέα με τους τραυματίες:
Ο Στάθης Αλωνεύτης, ακολούθησε σήμερα, το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης εκτός από το δίτερμα. Χαμόγελα αισιοδοξίας, από το Τεχνικό επιτελείο, για σύντομη επιστροφή του Στάθη.

Ο Kaka ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός από το δίτερμα. Έχει εκτίσει τη αυτόματη  ποινή των 2 αγωνιστικών που ήταν απόρροια της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα και μόλις ξεπεράσει τη μικροενόχληση που έχει θα είναι στη διάθεση του κ.ΦΙΝΚ.

Ο Γιώργος Εφραίμ έκανε φυσιοθεραπεία. Ως γνωστό, ο Εφραίμ έγινε αναγκαστική αλλαγή στον αγώνα με την Ανόρθωση λόγο τραυματισμού.

Ο Γουστάβο Manduca συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ τέλος του μήνα θα πάει στην Γερμανία για επανεξέταση.

Ο Ούρκο Pardo, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Βρίσκεται σε πορεία επιστροφής, ίσως να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου με το παράρτημα.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Με ατομικό πρόγραμμα ολοκλήρωσε τη μέρα του κι ο Vinicius, ενώ ο παίκτης δηλώνει αισιόδοξος ως προς την γρήγορη επιστροφή του.

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση.

Ο κ.ΦΙΝΚ έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές μας, για τη σημερινή μέρα.

ΧΙΩΤΗΣ:
- Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση.. ίσως την καλύτερη το τελευταίο διάστημα, δήλωσε χθες ο πορτιέρο της ομάδας μας, Διονύσης Χιώτης, διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση ΕΔΩ

ΤΖΙΜΠΟΥΡ:
- Τα γενέθλια του γιόρτασε, χθες, ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Χρόνια Πολλά στον παικταρά μας

Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment