Tuesday 31 March 2015

Γεμίζει το κέντρο, Βινίσιους και Λάνιγκ σε ετοιμότητα - Τα νέα της προπόνησης

Πλησιάζει η μεγάλη μέρα για τον αγώνα στο ΓΣΖ.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας με τα προβλήματα ορισμένων από τους τραυματίες να μην έχουν ξεκαθαρίσει εντελώς, κάτι που αφήνει τον κύριο ΦΙΝΚ με ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια να πονοκεφαλιάζει διαρκώς για την αβεβαιότητα που του προκαλεί η περίπτωση του Τζιμπούρ και από την άλλη, να βλέπει με ευχαρίστηση το κέντρο να γεμίζει, με τους Βινίσιους - Λάνιγκ - Μοράϊς να διεκδικούν φανέλα βασικού. Στα συν και η ετοιμότητα του Στάθη, που αν το επιτρέψει η εξέλιξη του παιγνιδιού, ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής.

- Σε πρόγραμμα αποθεραπείας μπήκε σήμερα ο Σκοπιανός ΝΑΦΙΟΥ, που επέστρεψε από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας των νέων της χώρας του. Αύριο θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης.

- Επέστρεψαν και προπονήθηκαν κανονικά, από το Ρεπό που τους δόθηκε λόγο της Εθνικής, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Αντωνιάδης, Κίσσας, Αρτυματάς και Πιέρος Σωτηρίου.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ο Ραφίκ Djebbour ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και τις υπόλοιπες μέρες, ενώ ερωτηματικό παραμένει η ετοιμότητα του σε σχέση με το παιγνίδι του Σαββάτου.

Ο Τομάς De Vincenti επέστρεψε από το "ταξιδάκι αναψυχής" στην Αργεντινή, χωρίς να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα με αποτέλεσμα να κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Ο Γιώργος Εφραίμ, παραμένει ανέτοιμος για αγωνιστική δράση, σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Διονύσης Χιώτης, ο Ούρκο Pardo και Amorin ακολούθησαν το κανονικό μέρος της προπόνησης εκτός από το οικογενειακό δίτερμα.

- Αύριο επιστρέφει από την Ρουμανία, όπου βρίσκεται με την Εθνική Ελπίδων, ο Νικόλας Ιωάννου.

Στο φιλικό που έγινε σήμερα το βραδύ, η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Ρουμανίας με 1-0, με τον Νικόλα να αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο.

- Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά συμπεριλαμβανομένου και του Μάρτιν Λάνιγκ.

- Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση, με τον κύριο ΦΙΝΚ και την τεχνική ομάδα, να δίνουν ραντεβού με όλους, για απόψε το βράδυ, σε γνωστή ταβέρνα της Πρωτεύουσας.

Το τραπέζι δίνεται από την τεχνική ηγεσία, προς τιμήν του Γουστάβο Μαντούκα, ο οποίος ως γνωστόν αποχώρησε από την ενεργό δράση, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα, νέο πόστο στην ομάδα, αυτό του Δ/ντη ποδοσφαίρου.

- Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Μαντούκα στον ΑΠΟΕΛ, έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το γραφείο τύπου της ομάδας με το μήνυμα "Ευχαριστούμε Gustavo Manduca - 5 χρόνια προσφοράς"

facebook.com/video

- Τα Μαθητικά εισιτήρια για τον αγώνα του Σαββάτου έχουν εξαντληθεί. Υπάρχουν πλέων διαθέσιμα, μόνο κανονικά εισιτήρια.

Ο Γουστάβο Μαντούκα με αναρτήσεις του σε Facebook και Twitter, ευχαρίστησε όλον τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που έχει πάρει.
Gustavo Manduca
I would like to thank all the people who sent me messages of thanks and admiration. I am honored and very happy. Many thanks for your affection ... 

- Νέα τιμωρία για τον ΑΠΟΕΛ, από τον κύριο Βρυωνίδη.
Με χρηματικό πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή, για ανάρτηση πανό υβριστικού περιεχομένου στον αγώνα με Απόλλωνα τιμωρήθηκε η ομάδας μας.

- Πρόσκληση για Πασχαλινή εκδήλωση από τους Εθελοντές Φίλους του ΑΠΟΕΛ.
Ένα τετράωρο γεμάτο ΑΠΟΕΛ και με ευγενή σκοπό θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μας που θα επισκευτούν την ερχόμενη Κυριακή από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 16:00 το απόγευμα, τον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Παναγίας Φανερωμένης στην παλιά Λευκωσία.

Οι Εθελοντές Φίλοι ΑΠΟΕΛ θα πραγματοποιήσουν την Παιδική Φιλανθρωπική Πασχαλινή Εκδήλωση και το όλο γεγονός στηρίζεται τόσο από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ "ΔΗΜΟΣΙΑ" ΛΤΔ όσο και από το Σωματείο ΑΠΟΕΛ αλλά και τον ΠΑΝΣΥΦΙ.

Καθολική στήριξη λοιπόν σε ένα γεγονός όπου τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα ευχάριστο τετράωρο με πάρα πολλές εκδηλώσεις και παιχνίδια. Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό και γλυκά ενώ όλα τα παιδιά μπορούν να αφιερώσουν χρόνο σε χειροτεχνίες, Face Painting, Hair Wraps, Ψάρεμα και φυσικά...ποδόσφαιρο!

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές της ομάδας μας καθώς και αθλητές από όλα τα άλλα τμήματα όπως καλαθόσφαιρα, futsal, πετόσφαιρα κτλ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 05/04 ΑΠΟ ΤΙΣ 12:00 ΕΩΣ ΤΙΣ 16:00 ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ.


- Γεννητούρια στον ΑΠΟΕΛ.
Μεγαλώνει η οικογένεια του Πετεβείνου και κατ' επέκταση του ΑΠΟΕΛ. Ο Πετεβείνος και η Σοφία απόκτησαν το 3ο μέλος της οικογένειας τους, μια κόρη. Να σας ζήσει.
"Καλώς τα δέχτηκες"!  Nektarios Petevinos

Περήφανοι Απολλίστες > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment