Sunday 22 March 2015

Η επόμενη μέρα του ντέρμπι στον Αρχάγγελο - Τα νέα της προπόνησης


Αποθεραπεία και Προπόνηση

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν στον Αρχάγγελο το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα. Από την μια ήταν η εξαιρετική απόδοση της ομάδας και από την άλλη η σφαγιαστική διαιτησία που στέρησε στον ΑΠΟΕΛ τη νίκη. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα αποτελεί πια παρελθόν και στον ΑΠΟΕΛ κοιτούν μπροστά, κι αυτό που προέχει τώρα είναι ο επόμενος αγώνας με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ σε 2 εβδομάδες. Το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο δεν θα γίνουν αγώνες, λόγο υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων.

Αποθεραπεία όσων αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, και στη συνέχεια κανονική  προπόνηση, συμπεριλάμβανε το μενού σήμερα στον Αρχάγγελο.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Επιστροφή του Rafik Djebbour  από το Μόναχο της Γερμανίας θα έχουμε σήμερα και με δεδομένο το κενό διάστημα των 2 βδομάδων μέχρι τον επόμενο αγώνα, ο Αλγερινός θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στην προπόνηση, ούτως ώστε να είναι έτοιμος για να βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Ο Kaka ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Μικροπρόβλημα αποκόμισε από τον χθεσινό αγώνα, ο Αργεντινός De Vincenti με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί κανονικά και να αρκεστεί σε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο Γουστάβο Manduca συνεχίζει το πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο ΟΥΡΚΟ ΠΑΡΝΤΟ και ο ΑΜΟΡΙΝ, έκαναν ατομικό πρόγραμμα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι έτοιμοι μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Γιώργος Εφραίμ, μετά την επιστροφή του από την Γερμανία, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Μάρτιν Lanig που αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό παιγνίδι, θα περάσει από MRI για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραύματος που αποκόμισε στη φάση του πέναλτι με τον Γκιέ-Γκιέ.

Λίγο μετά τις 1:00 το μεσημέρι, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας.

ΥΠΟΣΧΕΣΗ:
Ξέσπασε ο Cillian Sheridan για τα 2 ακυρωθέντα τέρματα με τον Απόλλωνα και υποσχέθηκε... "Το Τρίτο θα είναι το Φαρμακερό ... και θα φέρει τον τίτλο".


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Έντονες ήταν οι διαμαρτυρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων της ομάδας μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την χθεσινή "ντροπιαστική" διαιτησία του βασίλη δημητρίου, διαμαρτυρίες που δεν άφησαν την Διοίκηση ασυγκίνητη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε έντονο ύφος, εκδίδοντας "ΝΟΤΑ διαμαρτυρίας" προς πάσαν κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση της Εταιρείας σε σχέση με την χθεσινή διαιτησία και όχι μόνο, ΕΔΩ


ΑΠΟΨΗ:
Η άποψη μας σαν Περήφανοι Αποελλίστες, ΕΔΩ


apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment