Tuesday 17 March 2015

Το κάλεσμα του Σταύρου

Το κάλεσμα του προπονητή της ομάδας μας, των U21, κ. Σταύρου Γεωργίου, προς τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου Πρωταθλήματος για την αγωνιστική σεζόν 2014/15, την Κυριακή στο γήπεδο Κύκκου.

- "Την Κυριακή η ομάδα μας των U21 έχει ραντεβού με τον τίτλο του Πρωταθλητή για την περίοδο 2014-2015, με νίκη, η ομάδα μας θα στεφθεί και μαθηματικά, δίκαια και πανάξια, Πρωταθλήτρια Κύπρου.

Καλώ όλους τους ΑΠΟΕΛλίστες να δώσουν βροντερό παρών για να βοηθήσουν, να εμψυχώσουν και να χειροκροτήσουν αυτά τα παιδιά που την φετινή χρονιά υπερέβαλαν τους εαυτούς τους και τις δυσκολίες που συνάντησαν.

Πίστεψαν στους εαυτούς τους και αφομοίωσαν στο DNA τους αυτό που πρέπει να διακατέχει τον κάθε ΑΠΟΕΛλίστα, την ψυχοσύνθεση του ΝΙΚΗΤΗ!

Το παιγνίδι είναι προγραμματισμένο την Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015, στο γήπεδο του Κύκκου στις 3:30 το απόγευμα.

Σας περιμένω όλους!     ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Ευχαριστώ, Σταύρος Γεωργίου".

- Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την τελευταία νίκη της ομάδας μας απέναντι στον Απόλλωνα, μέσα στην Λεμεσό. Μια νίκη που μας έφερε ένα βαθμό πριν την κατάκτηση του τίτλου σε επίπεδο U21 που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Κύκκου.


Ευαγόρου > apoelgroup.com 

No comments:

Post a Comment