Thursday 2 April 2015

Από Ανέτοιμος.. Πανέτοιμος - Τα νέα της σημερινής προπόνησης


Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα η σημερινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ, στο Αθλητικό κέντρο της ομάδας, στον Αρχάγγελο.

Τρίβει τα χέρια από ικανοποίηση ο Γερμανός προπονητής του ΑΠΟΕΛ κύριος Θόρστεν Φινκ, κι αυτό γιατί έχουν επιστρέψει και έχουν τεθεί στην διάθεση του, όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με μοναδική "παραφωνία" την ανετοιμότητα του τραυματία Γιώργου Εφραίμ, που στη σημερινή προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Στη διάθεση του κ.ΦΙΝΚ τέθηκε κι ο Αργεντινός Ντε Βινσέντι, ίσως περισσότερο για να κατευναστούν οι φωνές διαμαρτυρίας που ακούγονται τελευταίως από τους φίλους της ομάδας (μακάρι να κάνουμε λάθος). Μόλις το μεσημέρι ο Πετεβείνος, μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο, δήλωνε ότι ο Ντε Βινσέντι είναι ανέτοιμος, ενώ με το τέλος της σημερινής προπόνησης δηλώθηκε έτοιμος. Καθρέφτης όλων το γήπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Κανονικά προπονήθηκε και ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Ούρκο Πάρντο, που για σκοπούς προφύλαξης, απέφυγε το οικογενειακό δίτερμα όπως και χθες.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ:
Με περισσότερο κατευναστική, προς τους "εμπορευόμενους τον Αντιαποελλισμό", μοιάζει η τιμωρία του ηγέτη της ομάδας μας, Πρόδρομου Πετρίδη, με μια αγωνιστική αποκλεισμό και 5 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή Βρυωνίδη, για τις δηλώσεις του (απειλές λένε) προς τους διαιτητές που θα τολμήσουν να φανούν άδικοι προς το ΑΠΟΕΛ.

Δεν άφησε ασχολίαστη τη τιμωρία του Προέδρου ο Πετεβείνος και με αποψινή ανάρτηση του στο Τουίτερ, καλωσορίζει τους "ευαίσθητους" που ξύπνησαν από τον "ύπνο του δικαίου".


ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:
Διαβάστε τα αστυνομικά μέτρα του Σαββατιάτικου αγώνα, ΕΔΩ.

ΟΥΕΦΑ:
Διαβάστε ΕΔΩ το ειδικό αφιέρωμα της ΟΥΕΦΑ, για τον Γουστάβο Μαντούκα με την ευκαιρία της αποχώρησης του από την ενεργό δράση.

ΚΙ ΑΛΛΑ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ:
Από Γεννητούρια σε γεννητούρια στον ΑΠΟΕΛ.
Μεγαλώνει κι άλλο η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, αφού μετά τα γεννητούρια της οικογένειας Πετεβείνου, σειρά πήρε η οικογένεια Ηλιάδη.
Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, κ. Βάσος Ηλιάδης και η σύζυγος του Έφη απόκτησαν το πρώτο τους παιδί. Να σας ζήσει "Καλώς τα δεχθήκατε"!


Περήφανοι Αποελλίστες > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment