Tuesday 7 April 2015

Συναρπαστική εμφάνιση και παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό του Φούτσαλ - Κλίκα τρομοκρατίας στο Βόλεϊ, στο τέλος λύγισε


Λύγισε στο φινάλε η πετοσφαιρική μας ομάδα αφού στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου ηττήθηκε με 3-1 από την Ανόρθωση στο Θεμιστόκλειο. Αντιμέτωπη με κλίμα τρομοκρατίας που επέβαλε η κερκίδα της Ανόρθωσις, βρέθηκε η ομάδα μας, παρά το θετικό κλίμα που κυριάρχησε πριν την έναρξη, με την ανάρτηση πανό για τον φίλο του ΑΠΟΕΛ Ηλία, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Στο Φούτσαλ, ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε στον τελικό με συνολικό σκορ 10-9. Στον αγώνα της Λάρνακας είχε χάσει με 4-3 ενώ ψες επικράτησε της Ανόρθωσις με 7-5.
Τα 2 ρεπορτάζ και η επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΠΟΕΛ προς την ΚΟΠΕ, πιο κάτω.
Παλικαρίσια πρόκριση στον τελικό κυπέλλου (ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 7-5) ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η ομάδα φούτσαλ του Σωματείου μας επικράτησε δύσκολα της Ανόρθωσης με 7-5 ανατρέποντας το 3-4 του πρώτου αγώνα και προκρίθηκε για 2η σερί χρονιά στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου.

Η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ και προηγήθηκε πολύ νωρίς με 2-0 όμως στην συνέχεια η Ανόρθωση εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες που δημιούργησε ανέτρεψε τα δεδομένα και προηγήθηκε 3-2.

Η συνέχεια ήταν συναρπαστική, η ομάδα μας ισοφάρισε σε 3-3, πήρε το προβάδισμα η Ανόρθωση με 4-3 με τους φουτσαλιστές μας να απαντούν εκ νέου ισοφαρίζοντας σε 4-4 με την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 2ο μέρος η ομάδα παίζοντας πειθαρχημένο φούτσαλ και γνωρίζοντας πως χρειάζεται 2 τέρματα διαφορά για να προκριθεί στον τελικό ανάγκασε την Ανόρθωση σε παθητικό ρόλο.

Κατάφερε με δύο τέρματα να ανεβάσει τον σκορ σε 6-4, η Ανόρθωση μείωσε σε 6-5 στο 36ο λεπτό με τους φουτσαλιστές μας 2 λεπτά πριν το φινάλε να χαρίζουν την πολυπόθητη πρόκριση με 7-5 στην ομάδα μας.

Δύο τέρματα πέτυχαν Rodolfo και Κουλουμπρής και από ένα οι Ιακώβου, Victor Diego και  Johny.

Στον μεγάλο τελικό η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ η οποία προκρίθηκε σε βάρος της Απελευθέρωσης.

Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου σε ΒΙΝΤΕΟ (ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση 7-5)

Παρακολουθήστε μέσα από την κάμερα του ΑΠΟΕΛ Official Channel την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ομάδας φούτσαλ επί της Ανόρθωσης (7-5).


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Λύγισε στο φινάλε η πετοσφαιρική μας ομάδα (Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 3-1)
Λύγισε στο φινάλε η πετοσφαιρική μας ομάδα η οποία στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου ηττήθηκε με 3-1 από την Ανόρθωση και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού.

Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας, χωρίς την παρουσία αστυνομικής δύναμης και με περισσότερους από 500 οπαδούς στις εξέδρες των γηπεδούχων οι πετοσφαιριστές μας δεν επηρεάστηκαν, απέδωσαν εξαιρετικό βόλεϊ καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσαν να πάρουν το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση στον τελικό.

Το 1ο σετ η Ανόρθωση το κατέκτησε με 28-26, η πετοσφαιρική μας ομάδα ισοφάρισε σε 1-1 με 25-22 ενώ ηττήθηκε στα επόμενα δύο με 29-27 και 25-23.

Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για την πετοσφαιρική μας ομάδα η οποία έχοντας ένα χαμηλό προϋπολογισμό σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες τερμάτισε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να κινδυνέψει με υποβιβασμό ενώ αποκλείστηκε στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ 3-1 (28-26, 22-25, 29-27, 25-23)

Δεν πέρασε στου ΝΤΟΥΚΟΥ η τρομοκρατία στο "Θεμιστόκλειο" και με αποψινή ανακοίνωση του το σωματείο καλεί την ΚΟΠΕ να πάρει μέτρα. Ολόκληρη η ανακοίνωση ΕΔΩ

Μπράβο στους Φίλους της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για τον σεβασμό που έδειξαν στην Μνήμη του Νεαρού Φίλαθλου της Ομάδας μας Ηλία Κατσιολούδη που έδωσε άνιση μάχη με την επάρατο Νόσο!!Αιωνία του η Μνήμη!!

Ενημερωτικό δελτίο > apoel.com.cy
Επιμέλεια > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment