Sunday 5 April 2015

Χάσαμε το μέτρο...


Τίποτα δεν θυμίζει ΑΠΟΕΛ, τα πάντα καταρρέουν και όλα διαλύονται γύρω μας.
Ήρθε το τέλος του κόσμου, χάθηκε η χρονιά, χάθηκε το πρωτάθλημα, χάθηκε το κύπελλο, ο εχθρός είναι προ των πυλών, οι δανειστές του ΑΠΟΕΛ κάνουν έφοδο στη βιτρίνα με τα τρόπαια... ... αυτά και άλλα πολλά, κυρίως μειοδοτικά - προδοτικά - αισχρά - προσβλητικά και τόσα άλλα κοσμητικά επίθετα γράφονται στα κοινωνικά δίκτυα, όχι από τα αντιαποελλίστικα σάϊτς όπως θα περίμενα, αλλά από τους ίδιους τους φίλους της ομάδας μας, δηλαδή από εμάς, τους καθαρούς Αποέλληνες της άριας φυλής, τους υπεράνω, που μας αρέσει να αποκαλούμαστε και ζώα, ενίοτε.
Όλα και όλοι μας φταίνε, αφού παίζουμε μόνοι μας, και δεν κερδίζουμε. Διαπράττουμε έγκλημα που δεν πανηγυρίσαμε το πρωτάθλημα από το Χριστούγεννα. Παίκτες ανίκανοι, αδιάφοροι και άχρηστοι... κλπ κλπ και άλλα πολλά που δεν γράφονται... αυτά διαβάζω από παντού.
Έτσι είναι όμως τα πράγματα?

Ποιοι;?; Μα είμαστε σοβαροί;

Χάσαμε το μέτρο κύριοι.
Η ομάδα είναι μέσα στο στόχους της, βρίσκεται μόλις 1 βαθμό από την κορυφή του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Που είναι η καταστροφή και δεν την βλέπω?
Μας κέρδισε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και μπράβο της.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε κοντόφθαλμοι αν θέλουμε να ξεφύγουμε από το μικρόκοσμο που ζούμε.
Μένουν 6 αγώνες και τα πάντα εξαρτώνται από τα δικά μας αποτελέσματα, εμείς κρατάμε την ίδια την τύχη μας μέσα στα δικά μας χέρια, δεν περιμένουμε τα αποτελέσματα των άλλων, δεν εξαρτόμαστε από κανενός το αποτέλεσμα, εν αντιθέσει με πέρσι.

Νικάμε και προχωράμε... και τον ΜΑΗ στον εξώστη θα'ναι ωραία, με το τρόπαιο παρέα.
  • Αυτούς τους παίκτες έχουμε και με αυτούς θα πορευθούμε μέχρι το καλοκαίρι.
  • Αυτόν το προπονητή έχουμε και θα τον κρίνουμε στο τέλος της σεζόν, όταν θα έχει φανεί τι έχουμε κερδίσει και τι έχουμε χάσει. 
  • Αυτή τη Διοίκηση έχουμε και θα την κρίνουμε στο τέλος, όταν θα κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς, εκτός και αν υπάρχει κάποιος "Κιρζοπουλλαϊδοφωνοσοφός" ανάμεσα μας, τότε καλά κάνει να πάει στην Γ.Σ. και να ζητήσει να πάρει την εταιρεία στα χέρια του.
  • Αυτοί είμαστε και αναλογεί και σε μας μερίδιο ευθύνης, όπως οι παίκτες κρίνονται στο γήπεδο το ίδιο κι εμείς κρινόμαστε στην κερκίδα και στην συμπεριφορά μας.
  • Αν παίκτες και Διοίκηση έχουν μείνει ανεξεταστέοι, τότε και εμείς δεν έχουμε πιάσει ούτε την βάση.

Γίναμε γραφικοί "θυραχόχοι" και τα ρίχνουμε στους διαιτητές, στο παρασκήνιο και στα κοινωνικά δίκτυα των παικτών (όντως 1-2 έχουν ξεπεράσει τα όρια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας).
Φτάσαμε στο σημείο να νοσταλγούμε τον Δώνη και τον Σέρτζιο που τους διώξαμε εν μια νυκτί, ακόμα και τον ίδιο τον Στρατηγό, εμείς τον οδηγήσαμε στην αποχώρηση του.
Πάμε να γίνουμε πιστό αντίγραφο της Φανιερονοοτροπίας και να αλλάξουμε 4+ προπονητές μέσα σε 1 σεζόν, ήδη είμαστε στους 3 (Δώνη-Παρασκευά-Φινκ) και ονειρευόμαστε τον 4ο που όπως προανήγγειλαν ορισμένοι θα έρθει την Τετάρτη αν δεν νικήσουμε το παράρτημα... έλεος!

Αυτή είναι η θέση μας και είμαστε σίγουροι ότι θα χάσουμε αναγνώστες επειδή δεν ακολουθούμε Ισοπεδωτική πολιτική. Δεν εξαρτόμαστε από κανέναν και δεν πουλάμε εκδούλευση κανενός. Στόχος μας δεν είναι τα ΚΛΙΚΣ αλλά η συνέπεια και η συνέχεια.

Στήριξη και ασπίδα προστασίας στην ομάδα, δεν θα γίνουμε Δούρειος Ίππος, και τον ΜΑΗ στον εξώστη, όλα θα ξεχαστούν.

Περήφανοι Αποελλίστες με άποψη > apoelgroup.com


No comments:

Post a Comment