Thursday 30 April 2015

Η Ομόνοια έχει τα δικά της κίνητρα να εξυπηρετήσει...

"Για μας κάθε παιγνίδι είναι και ένας τελικός, κι έτσι προσεγγίζουμε τον αγώνα του Σαββάτου" δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος του ΑΠΟΕΛ Πετεβείνος.

ΠΑ: "Τι μπορούμε να πούμε για το ντέρμπι; Ποιο το ζητούμενο;" ήταν η πρώτη ερώτηση προς στον Πετεβείνο.

ΝΠ: - Η κάθε ομάδα έχει τα δικά της ισχυρά κίνητρα.
- Με βάση τους στόχους της, η κάθε ομάδα γνωρίζει ότι κράτα την τύχη της στα χέρια της κι αυτό φυσικά ισχύει και για τον ΑΠΟΕΛ που αυτή τη στιγμή προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα.
- Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά, πως αν μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο που είναι η νίκη απέναντι στην ομόνοια και η συνέχιση του νικηφόρου σερί, θα στεφθούμε πρωταθλητές.
Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί μόνο με βήμα προς βήμα και ενώπιον μας το Σάββατο έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο εμπόδιο.
- Η ομόνοια έχει αποδείξει, μετά από 5 αναμετρήσεις, ότι δεν είναι εύκολος αντίπαλος, ούτε μπορείς να αφαιρεθείς στιγμή μέσα στο 90λεπτο, ούτε να την υποτιμήσεις, και γι αυτό θα πρέπει να είμαστε πλήρως προσηλωμένοι απέναντι στην ομόνοια, που έχει τα δικά της κίνητρα να εξυπηρετήσει, έτσι για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει να παρουσιαστούμε για να κερδίσουμε.
- Θα δανειστώ μια φράση του κυρίου ΦΙΝΚ που είπε στη διάσκεψη του βιβλίου σήμερα, "Για μας κάθε παιγνίδι είναι ένα τελικός" και είναι απόλυτα λογικό, σε ένα τελικό, σε ένα 90λεπτο, το μόνο πράγμα το οποίο ψάχνει μια ομάδα, να είναι η νίκη ιδιαίτερα σε μια ομάδα όπως ο ΑΠΟΕΛ που έχει ως στόχο το πρωτάθλημα και που κάθε αγώνας είναι τελικός.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
- Αυτή είναι η προσέγγιση που πλησιάζουμε τον αγώνα του Σαββάτου και είναι αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.

- Το 3ο σερί πρωτάθλημα, είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εμάς.
- Η ομάδα μπορεί να γράψει ιστορία αν πετύχει το νταμπλ. Όλοι αντιλαμβάνονται το κίνητρο αυτό.

ΠΑ: Βολεύεται ο ΑΠΟΕΛ με τις ισοπαλίες;
- Αυτό που γνωρίζουν όλοι ότι με τέσσερις νίκες κατακτούμε το πρωτάθλημα.
- Αυτό στο οποίο στοχεύουμε είναι το 4Χ3 και τίποτα άλλο. Κοιτάζουμε τον αγώνα με την Ομόνοια γνωρίζουμε πως είναι σημαντικό παιχνίδι και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουν οι ποδοσφαιριστές».

- Θέλω να καλέσω τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την ομάδα. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν.
- Εμείς περιμένουμε τον κόσμο μας να έρθει για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη. Τον αναμένουμε και ελπίζουμε να μας δικαιώσει.

Ολόκληρη η συνομιλία του Εκροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Πετεβείνου, με τον αθλητικογράφο του Ράδιο Πρώτο Πολύβιο Αλεξάνδρου, στο ηχητικό που ακολουθεί.


video | sigmalive sports
Επιμέλεια | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment