Saturday 4 April 2015

MatchDay: ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ, Μοναδικό ζητούμενο η Νίκη, εκτός αποστολής Τζιμπούρ - Πάρντο - Εφραίμ


Από ατομικό σε ατομικό και από ανέτοιμος πανέτοιμος. Και κάπως έτσι πέρασε η εβδομάδα μας. Φθάσαμε στο δια ταύτα που είναι η σημερινή κρίσιμη συνάντηση στο ΓΣΖ με την ΑΕΚ Λάρνακας. Όλοι αναμένουμε τη σημερινή μέρα, της αναστάσεως του Λαζάρου, να είναι η μέρα που θα έχουμε και την ανάσταση του δικού μας Λάζαρου Ντε Βινσέντι.

Δεν ξέρω τι θα συμβεί κι αν θα "αναστηθεί" τελικά, έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας και ελπίζουμε η συνεχείς στήριξη να φέρει επιτέλους αποτέλεσμα, και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει το εφτά στα εφτά... και τον ΜΑΗ στον εξώστη, όλα ξεχνιούνται.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
Πέραν του Γιώργου Εφραίμ που εξακολουθεί να είναι παροπλισμένος, (και εκεί που γράφαμε ότι ο κύριος ΦΙΝΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα άλλο πρόβλημα και ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του), πρόβλημα φαίνεται να προκύπτει τη τελευταία στιγμή και με τον Ραφίκ Τζιμπούρ αφού έμεινε εκτός αποστολής, ενώ εκτός αποστολής μένει τελικά και ο Πάρντο.

Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος της μη ανακοίνωσης της αποστολής από χθες.

Επανέναρξη του πρωταθλήματος, Ζητούμενο η Νίκη:
Κάτω από τα δοκάρια θα έχουμε την τοποθέτηση του Διονύση Χιώτη καθώς η μη ετοιμότητα του Πάρντο τον κράτησε εκτός αποστολής και φαίνεται να μην θέλει να ρισκάρει ο Γερμανός.

Στην αριστερή πτέρυγα της άμυνας θα έχουμε τον Ρίισε, και στη δεξιά τον Μάριο Σέρτζιο.
Κεντρικό αμυντικό δίδυμο, εκτός συγκλονιστικού, θα έχουμε τον ΑΜΟΡΙΝ με τον ΚΑΡΛΑΟ.
Στα χαφ, μάλλον θα προτιμηθεί το δοκιμασμένο δίδυμο Νούνο - Λάνιγκ με τον Βινίσους να διεκδικεί ισάξια με τους άλλους 2 τη θέση, κάτι που εναπόκειται στον κύριο ΦΙΝΚ να αποφασίσει καθώς δεν έχει δει τον ΒΙΝΙ αγωνιζόμενο ακόμη.

Προβληματίζει ευχάριστα η τριπλέτα μπροστά από τους 2 ΧΑΦ, με πολλές επιλογές από τους ετοιμοπόλεμους Γκόμες, Ντε Βινσέντι, Ναφίου, Χαραλαμπίδη, Αλεξάνδρου, ΑΛΕΞ, Σέρινταν, Σωτηρίου.

Δυστυχώς δεν θα έχουμε την επιστροφή του Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς η μόνη αξιόπιστη λύση αυτή τη στιγμή στο θέμα της επίτευξης γκολ, που τόσο πολύ το έχουμε ανάγκη, έμεινε εκτός αποστολής για πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, οπότε στην κορυφή θα δούμε τον Σέρινταν ή τον Σωτηρίου, πιθανόν και τους 2, για να δούμε τι άλλο θα μας επιφυλάξει η σημερινή μέρα.

22ΑΠΟΣΤΟΛΗ, χωρίς Τζιμπούρ:
Χιώτης, Κίσσας, Sergio, Riise, Αντωνιάδης, Carlao, Amorin, Kaka, Χριστοφίδης, Morais, Lanig, Vinicius, Αρτυματάς, Gomes, Nafiu, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Αλεξάνδρου, Παπαφώτης, De Vincenti, Sheridan, Σωτηρίου.

11ΑΔΑ:
ΧΙΩΤΗΣ
ΣΕΡΤΖΙΟ - ΚΑΡΛΑΟ - ΑΜΟΡΙΝ - ΡΙΙΣΕ
ΜΟΡΑΙΣ - ΛΑΝΙΓΚ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ - ΓΚΟΜΕΣ - ΝΤΕ ΒΙΝΣΕΝΤΙ
ΣΕΡΙΝΤΑΝ

ΜΙΚΑΕΛΛΟΣ:
Το σχόλιο του Μίκα στην ιστοσελίδα μας, για τη σημερινή συνάντηση:
Mikaelo Papadakis: Δύσκολο σίγουρα το σημερινό παιγνίδι, πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ.
Όμως... τα τελευταία χρόνια τα πιο πολλά προβλήματα μας τα δημιούργησε στο ΓΣΠ.
Ο ΑΠΟΕΛ όποτε θέλει νίκη στο ΓΣΖ την παίρνει.
Τρεις φορές κέρδισε με 0-1, με Τρισκο, Σέρτζιο και Μπέκμαν. Επίσης μια φορά με ανατροπή 1-2 και το φετινό 0-2 με τα δυο γκολ του Μαντούκα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:30.
Στους φίλους της ομάδας μας θα παραχωρηθεί η Ανατολική Κερκίδα.
Ενημερώνουμε ότι στις 14:30 θα ανοίξουν ταμεία για τους φίλους του ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΖ.
Θα διατίθενται μόνο κανονικά εισιτήρια.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ:
- Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision στο κανάλι 201

και από τον υπολογιστή σας σε Cytanet Live Streaming με κόστος €7.06
(Πελάτης Cytanet: 7 ευρώ, Πελάτης άλλου παρόχου: 13 ευρώ, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 ευρώ)

Για αγορά μονάδων ΕΔΩ

- LiveChat κάλυψη θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας στο apoelgroup.com

και από το twitter.com/apoelgroup @apoelgroup #APOEL


ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ:
Ακολουθήστε πιστά της οδηγίες της αστυνομίας, όλες οι πληροφορίες και τα αστυνομικά μέτρα ΕΔΩ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
Διαιτητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΣΙΑΣ
Α' Βοηθός Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
Β' Βοηθός Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
Τέταρτος Διαιτητής: ΔΩΡΟΣ ΤΟΥΡΟΣ
1ος Επιπρόσθετος Διαιτητής ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΤΡΑΤΤΟΥ
2ος Επιπρόσθετος Διαιτητής ΑΒΡΑΑΜ ΤΣΟΥΚΚΑΣ
Παρατηρητής ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΑΕΚ:
Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, έμειναν οι Massana, Ζ. Μυτίδης, Atheba, Κούρτης, Μαγκούρης. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Thomas Christiansen ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα θα κάνει ένα καλό παιχνίδι και θα μπορέσει να πάρει την νίκη κόντρα στο ΑΠΟΕΛ.

ΑΓΩΝΕΣ Α' ΦΑΣΗΣ:
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στις 31 Αυγούστου στο ΓΣΖ, νικητής ήταν ο ΑΠΟΕΛ με 0-2. Και τα 2 τέρματα, ο Gustavo Manduca στο 58' και στο 90'+2 που μπήκε στον αγώνα σαν αλλαγή.
Στον αγώνα του δευτέρου γύρου στις 15 του Δεκέμβρη στο ΓΣΠ, οι 2 ομάδες έφεραν ισοπαλία 4-4. Τα τέρματα: Στο 13' ο Εγγλέζου το 0-1, στο 17' ο Djebbour το 1-1, στο 20' ο Kanté το 1-2 και στο 45'+2 ο Jorge το 1-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Djebbour στο 46'  έκανε το 2-3, στο 55' ο Kanté το 2-4 για να ισοφαρίσει στη συνέχεια ο Πιέρος Σωτηρίου με 2 προσπωπικά του τέρματα, στο 84' το 3-4 και στο 90' το τελικό 4-4.


Team > apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment