Tuesday 19 May 2015

Αποστολή Κυπέλλου με τον Αρχηγό επικεφαλής

Ο Αρχηγός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, επικεφαλής της αποστολής του τελικού κυπέλλου.

- "Για εμάς, ο τελικός του Κυπέλλου έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί προερχόμαστε από νταμπλ και θέλουμε να το επαναλάβουμε." δήλωσε χθες ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κύριος Πρόδρομος Πετρίδης, στέλνοντας το μήνυμα της δίψας για κατάκτηση του 21ου Κυπέλλου, μια δήλωση που επιβεβαιώνει ότι στον ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει κορεσμός τίτλων, αντίθετα η κατάκτηση τίτλων είναι τρόπος Ζωής στην ομάδα μας κι όποιος συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο δεν έχει θέσει στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ.

Μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης, ο έχων το γενικό πρόσταγμα στην τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ, Γουστάβο Μαντούκα, ανακοίνωση την 22μελή αποστολή για τον αυριανό τελικό κυπέλλου.

Αποστολή για τελικό κυπέλλου ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ
Ημερομηνία Έκδοσης: Μάη 19, 2015

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ που θα διεξαχθεί στις 19:00 στο ΓΣΖ Λάρνακας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η 22μελή αποστολή για τον αγώνα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Χιώτης, Κίσσας, Riise, Αντωνιάδης, Sergio, Amorin, Kaka, Carlao, Χριστοφίδης, Morais, Vinicius, Lanig, Αρτυματάς, Χαραλαμπίδης, Εφραίμ, Gomes, Παπαφώτης, Αλεξάνδρου, Αλωνεύτης, Sheridan, De Vincenti, Djebbour.

Υπενθυμίζουμε ότι η προπώληση για τον τελικό κυπέλλου θα συνεχιστεί αύριο μέχρι τις 13:00 από το Orange shop. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι δεν θα υπάρχουν ταμεία στο γήπεδο. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήρια πρέπει να τα εξασφαλίσουν από το Orange shop. Μετά το πέρας της σημερινής μέρας έχουν απομείνει 300 εισιτήρια.

- Ο αυριανός τελικός θα διεξαχθεί κάτω από το βλέμμα του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ Ντομίγκος Πασιέντζα, Ο νέος Πορτογάλος προπονητής, αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου Πετρίδη.

- O Τσέχος Pavel Královec, διαιτητής του τελικού κυπέλλου

- Όλες οι πληροφορίες για τα Αστυνομικά μέτρα του Τελικού Κυπέλλου, ΕΔΩ.

Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment