Wednesday 13 May 2015

Συνεχίζεται η προετοιμασία εν όψη ΑΕΚ

Η ομάδα μας, δείχνει να μην μπορεί να είναι συνεπείς με το ραντεβού της, αφού αδυνατεί να ακολουθήσει σταθερό ρυθμό στα παιγνίδια της. Με εξαίρεση δυο παιγνίδια όλα κι όλα σε ολόκληρη την αγωνιστική περίοδο, ιδιαίτερα στον αγώνα κυπέλλου με τους κούμμουνους, δεν υπάρχει άλλος αγώνας που να μπορεί ο οπαδός να παινευτεί για την εμφάνιση της ομάδας του.

Σε μερικά παιγνίδια, υπήρξαν κάποια καλά διαστήματα, στα οποία ο ΑΠΟΕΛ πήρε το αποτέλεσμα και το ζητούμενο που ήταν οι 3 βαθμοί, πέραν τούτου όμως τίποτα το ιδιαίτερο.

Η απομάκρυνση δυο προπονητών μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο και ο ορισμός ενός ακόμα υπηρεσιακού ήταν απόρροια των κακών εμφανίσεων της ομάδας με όλα τα αρνητικά συνεπακόλουθα. Φταίνε μόνο οι προπονητές; Όχι φυσικά, η ευθύνη είναι συλλογική αλλά προτιμήθηκε η δοκιμασμένη συνταγή "φταίει ο προπονητής".

Δεν είναι η ώρα της λεπτομερειακής ανάλυσης για τα λάθη των προπονητών, αυτό που προέχει τώρα είναι η νίκη πάνω στην ΑΕΚ και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εξάλλου το καλύτερο φάρμακο του ΑΠΟΕΛίστα είναι ο εξώστης, μετά όλα θα φαντάζουν ασήμαντα όταν πια θα έχει επιτευχθεί ο στόχος... εξ άλλου θα μεσολαβήσει ένας μήνας μέχρι την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τι θα ασχολούμαστε στο μεσοδιάστημα;
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Στον Αρχάγγελο τώρα...

Ο Γουστάβος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας έχοντας στο πλάι τον Κωστή και τον Σατσιά. Προπόνησε χθες κανονικά την ομάδα στην απογευματινή προπόνηση με τους Sheridan, Amorin, Αλεξάνδρου και Αλωνεύτης να μην ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα και να περιοριστούν σε ατομικό.

Ο Σέρινταν δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ, το ίδιο κι ο ΑΜΟΡΙΝ που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών με την αστεία κάρτα που δέχθηκε στο Τσίρειο από τον διαιτητή Λεόντιο Τράττο λόγο της παιδιάστικης του συμπεριφοράς να μην δώσει την μπάλα στον παίκτη της αντιπάλου που πήγε να εκτελέσει τον πλάγιο άουτ. Σε ένα παράλληλο σύμπαν μια τέτοια πράξη θα του κόστιζε ενός μηνός μισθό...

Ο Πιέρος Σωτηρίου συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας με γυμναστήριο και τρέξιμο.

Εισιτήρια:
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον τελικό ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ με την ΑΕΚ και το sold out πλησιάζει. Όλες οι πληροφορίες για την προαγορά εισιτηρίων ΕΔΩ. Υπενθυμίζουμε ότι η γενική είσοδος είναι στα €5 ευρώ. Παιδικά δεν υπάρχουν λόγο ποσόστωσης.



No comments:

Post a Comment