Monday 11 May 2015

ΑΠΟΕΛ ενωμένο ποτέ νικημένο (ΑΠΟΨΗ)


Αγαπητοί φίλοι και αδέλφια ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ,

Στην φετινή χρονιά όλοι έγιναν αντιΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ όλοι μας πολέμησαν, όλοι ήταν εναντίων εμάς γιατί; Επειδή όσα έκανε αυτή η ομάδα δεν θα τα καταφέρει καμία άλλη να τα πετύχει, όσες χαρές απολαύσαμε κανένας άλλος κύπριος οπαδός δεν έχει απολαύσει. Κάποιοι δεν δέχονται ότι όλη η Ευρώπη μια ομάδα ξεχωρίζει στην Κύπρο και αυτή είναι η δική μας.

Όλες οι ομάδες κάποια στιγμή θα στραβοπατήσουν και θα χάσουν βαθμούς αλλά σε αυτή την χρονική στιγμή αδέλφια έφθασε η ώρα των ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΙ να αναλάβουν δράση. Ξέρουμε ότι είμαστε ένα βήμα κοντά αλλά και ένα βήμα μακριά από τον φετινό τίτλο.  Ξέρω πολύ καλά ότι όλοι το θέλουμε για διαφορετικούς λόγους αλλά ΟΛΟΙ παλεύουμε για τον ίδιο στόχο γι'αυτό πρέπει όλοι να ενωθούμε και να κατακτήσουμε το 24ο πρωτάθλημα στα 88 χρόνια του ΑΠΟΕΛ μας.

Όλοι μαζί το Σάββατο να πάμε στο γήπεδο να φωνάξουμε για μια ιδέα που λέγεται ΑΠΟΕΛ που ιδρύθηκε το 1926 για να ενώσει όλους εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ της Κύπρου.
Συνέχεια...

Εμείς πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας όπως το κάνουμε κάθε εβδομάδα και κάθε χρόνο ανταμειβόμαστε με τίτλους και εξόδους στην Ευρώπη. Λοιπόν αδέλφια: πως μπορείτε να λείπετε από αυτόν τον αγώνα, πώς μπορείτε να μην φωνάξετε γι αυτή την ομάδα που μας χάρισε τόσες χαρές αλλά και που με τις ήττες της και τα κακά της αποτελέσματα να μας πεισμώνει περισσότερο.
  • ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ Γ.Σ.Π  ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.
  • ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ = 24οΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

  • ΑΠΟΕΛΛΙΝ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.
  • ΓΕΜΟΣΤΕ ΤΑ ΨΥΓΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΣΤΗ  ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ 
  • ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΝΤΑΜΠΛ
  • ΟΛΟΙ Γ.Σ.Π 90 ΛΕΠΤΑ ΦΩΝΗ

Έχει σταλεί από φίλη του ΑΠΟΕΛ, που θέλει να παραμείνει ανώνυμη.   
Ευχαρίστως να φιλοξενήσουμε και την δική σας άποψη, είτε επώνυμη είτε ανώνυμη, η επιλογή είναι δική σας. 
Στείλτε μας την επιστολή σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: apoel@apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment