Friday 19 June 2015

Μετά τον MACi, η προπόνηση - Σήμερα τα διαρκείας

ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ:
- Παρουσιάζονται στις 11:00 σε διάσκεψη τύπου τα πακέτα διαρκείας για τη νέα χρονιά 2015-16.

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ:
Εν μέσω του αρχικού "σοκ" που προκάλεσε η είδηση της άφιξης Μακρίδη στον ΑΠΟΕΛ, πραγματοποιήθηκε χθες στις 18:30 η πρώτη προπόνηση στον Αρχάγγελο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Domingos Paciencia και του τεχνικού του επιτελείου.

Παρών στην επίσημη "πρώτη" ήταν ο Πρόεδρος κ. Πρόδρομος Πετρίδης μαζί με μέλη της Διοίκησης του.

Στόχος βεβαίως της ομάδας για τη νέα χρονιά, είναι το Double 3peat, δηλαδή η τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του ΝΤΑΜΠΛ αλλά και το Back2back CH.L. δηλαδή είσοδο στους Ομίλους του Champions Leaque για 2η συνεχόμενη χρονιά.

Νέα πρόσωπα στη προπόνηση ήταν, ο αμυντικός Guilherme De Souza (Choco), ο ακραίος μέσος Vander Sacramento Vieira και ο τερματοφύλακας Jordi Codina Rodriguez.

Απόντες από την επίσημη "πρώτη" ήταν ο νεοαποκτηθείς Βόσνιος επιτελικός, Semir Stilic καθώς και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Luis Leal και Κωνσταντίνος Μακρίδης που όλοι τους θα ενσωματωθούν με την αποστολή της ομάδας στην Πολωνία, αφού είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Από τις πρώτες προπονήσεις θα απουσιάζουν και οι Κύπριου διεθνείς που έπαιξαν με την Ανδόρα, Εφραίμ - Αντωνιάδης - Αρτυματάς - Αλεξάνδρου.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Απών κι ο τερματοφύλακας Urko Pardo που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του στη Βαρκελώνη.

Οι προπονήσεις μέχρι και την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία θα είναι κλειστές για το κοινό.

Οι προπονήσεις στον «Αρχάγγελο», μέχρι και την επόμενη Τρίτη, θα επικεντρωθούν κυρίως σε εργομετρικά τεστ αφού η κύρια και σημαντική δουλειά θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία, εκεί όπου όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στη διάθεση του Domigos Paciencia.

ΜΑΚΡΙΔΗΣ:
Με ανάμικτα συναισθήματα υποδέχτηκαν επώνυμοι και μη, την μεταγραφή MACi στον ΑΠΟΕΛ.

Ο Πρόεδρος τον πιστεύει και με δεδομένο το χρονικό σημείο της αποχώρησης Μάρτιν Λάνιγκ, έπραξε το σωστό υπό τις περιστάσεις. Ίσως το διετές να είναι κάπως "παρατραβηγμένο" για ορισμένους, καθώς και το ύψος της αμοιβής του, όμως πιστώνω την ουσιαστική εκτίμηση του Μάκη για τον "Maci" διότι πρόκειται περί ενός πολυεργαλείου και το θέμα κλείνει εδώ κι αυτό πρέπει να κάνουν όλοι.

Δεν περιποιούν τιμή τα αρνητικά σχόλια, αν και χιλιοειπωμένο εν τούτοις "καθρέφτης όλων το γήπεδο" πιστεύουμε στον Μακρίδη διότι έχει πολλά να δώσει.

Καλώς όρισες Κωνσταντίνο Μακρίδη, πίσω στον Αρχάγγελο.

No comments:

Post a Comment