Friday 12 June 2015

Θετική εξέλιξη με Semir Stilic


Λαγό απ' το καπέλο του φαίνεται να έβγαλε ο Γουστάβο Μαντούκα, αφού έχουμε θετική εξέλιξη στο θέμα του Σεμίρ Στίλιτς. Από ότι φαίνεται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μαντούκα και Στίλιτς ήταν σε προχωρημένο στάδιο κι αυτό που απομένει τώρα, είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες, οι οποίες θα ξεκαθαριστούν στη συνάντηση που θα έχει με την επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ με την άφιξη του στη Λευκωσία.

Όπως είχαμε εκτιμήσει με ανάρτηση μας στη στήλη POW!, το θέμα του Στίλιτς φαινόταν "αλμυρό" λόγο του ψηλού κασέ που είχε στη Βίσλα Κρακοβίας. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την θετική τροπή που παίρνει το θέμα αφού πρόκειται περί ενός εξαίρετου ποδοσφαιριστή κι αν τελικά κλείσει στην ομάδα μας, θα αφήσει εποχή.

Με ανακοίνωση της, η εταιρεία του ΑΠΟΕΛ, μας ενημερώνει ότι έρχεται στην Κύπρο ο Βόσνιος ποδοσφαιριστής για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της ένταξης του στον ΑΠΟΕΛ.

Ενημέρωση από ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ

ΣΥΝΕΧΕΙΑ....
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι έχει οριστεί συνάντηση αύριο στην Λευκωσία μεταξύ της επιτροπής προγραμματισμού και του ποδοσφαιριστή Semir Štilić, έτσι ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Ημερομηνία Έκδοσης: Ιούν 12, 2015

No comments:

Post a Comment