Monday 3 August 2015

Ταπεινά, Σοβαρά και με Πίστη (Ελληνόψυχος)


"Καλή ή όχι η αυριανή εμϕάνιση, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ - Η πρόκριση να έρθει και ας έρθει με κάκιστη εμϕάνιση." γράφει στην πρώτη του εμφάνιση, στην ιστοσελίδας μας, ο Ελληνόψυχος αρθρογράφος και συνεχίζει "Δεν έχουμε τη πολυτέλεια αύριο να ζητάμε μεγαλειώδεις εμϕανίσεις και μαγικές ενέργειες.... Θέλουμε πρόκριση και ΜΟΝΟ πρόκριση"

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες σας χαιρετώ και εγώ με τη σειρά μου.

Η στήλη "Ελληνόψυχος" δηλώνει το παρόν της, ϕιλοξενείται από την ιστοσελίδα apoelgroup και έχει ως σκοπό να ασχολείται με τα του Πραγματικού Θρύλου της Μεγαλονήσου, με την Ομάδα μας, την Ιδέα μας, την Αρρώστια μας. Κατά καιρούς η στήλη θα ασχολείται και με θέματα Εθνικά, αϕού το ΑΠΟΕΛ είναι ΕΛΛΑΔΑ και δεν μπορεί ένας καθ’ όλα ΑΠΟΕλίστας να αγνοεί ή να μην συμμετέχει στα της Πατρίδος, του Έθνους, της Φυλής και της επιβίωσής των.

Ταπεινά, Σοβαρά και με Πίστη

Ξεκινώντας από τον αυριανό ΚΡΙΣΙΜΟ αγώνα της Ομάδας μας, τρεις λέξεις πρέπει να έχουν στο μυαλό τους παίκτες, προπονητές, διοίκηση και οπαδοί. ΤΑΠΕΙΝΑ, ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΗ θα έρθει η πρόκριση.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

 Καλή ή όχι η αυριανή εμϕάνιση, ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ. Η πρόκριση να έρθει και ας έρθει με κάκιστη εμϕάνιση. Δεν έχουμε τη πολυτέλεια αύριο να ζητάμε μεγαλειώδεις εμϕανίσεις και μαγικές ενέργειες.

Θέλουμε πρόκριση και ΜΟΝΟ πρόκριση. Γι’ αυτό καλό θα ήταν οι γκρινιάρηδες  και "προπονητές" της κερκίδας να περιοριστούν σε σχόλια και επικρίσεις εκτός γηπέδου. Αν δεν μπορούν, ας μην έρθουν στο γήπεδο. Όσοι θα είμαστε εκεί οϕείλουμε να βγάλουμε τη ϕωνή μας για 90 και πλέον λεπτά, και για όσο ακόμα κι αν χρειαστεί.

Ο μη γένοιτο και τα πράγματα δεν πάνε κατ’ ευχήν, και προηγηθούν οι δανοί, εκεί είναι που θα πρέπει να δείξουμε το μεγαλείο του Θρύλου ωθώντας την Ομάδα και τους παίκτες στην ανατροπή του αποτελέσματος και ΟΧΙ να ξεκινήσουμε τη γκρίνια, τις κατηγορίες και τους αϕορισμούς.

Αυτά προς το παρόν αδέρϕια.

«Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων».

Ελληνόψυχος | apoelgroup.com



ApoelGroup
Next LiveChat Sponsor

No comments:

Post a Comment