Thursday 13 August 2015

Το γκολ θέλει τον μάστορα του... και προφανώς δεν τον έχουμε


Είναι προφανές ότι η ομάδα παραπαίει αγωνιστικά, δεν πείθει, δεν σκοράρει, δεν δημιουργεί κλασσικές ευκαιρίες και ούτε μπορεί να ρολάρει. Και όταν δεν πετυχαίνει τα τέρματα που πρέπει να πετύχει, μοιραία θα έρθει και το αναπόφευκτο.

Τι να φταίει άραγε; Το ρόστερ, που ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά έγκαιρα και από ότι φαίνεται με ψώνια από τις εκπτώσεις; Ή ο προπονητής που συνεχίζει να μην εμπνέει και να κοιτάζει με εκείνο το απλανές βλέμμα στο άγνωστο.

Δεν είναι τόσο ότι χάσαμε ψες ένα τίτλο, όσο άτυπος κι αν ήταν αυτός, αλλά ο τρόπος που χάθηκε. Με σχεδόν κατεβασμένα τα χέρια, χωρίς σωστές προσπάθειες με μικρά ξεσπάσματα και χωρίς πνεύμα νικητή, τρεις υποφερτές προσπάθειες όλες κι όλες.

Αν το σκορ του 3-4, ήταν αποτέλεσμα 90λεπτου και όχι των πέναλτι, σίγουρα κανένας δεν θα είχε μουρμουρίσει -για ψες τουλάχιστο- γιατί θα είχε δει την ομάδα επιτέλους να σκοράρει, κάτι που δεν συνέβηκε, με αποτέλεσμα να ανέβει το θερμόμετρο των αντιδράσεων του κόσμου ως προς την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των ΦΟΡ της ομάδας.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Αυτή η αντίδραση του κόσμου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγνοηθεί γιατί κινδυνεύει να πάρει διαστάσεις Τσουνάμι με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αν η ομάδα συνεχίσει έτσι, μας περιμένει δύσκολος Χειμώνας, αφού ο τρόπος που έπαιξε ψες η ανύπαρκτη ΑΕΛ, είναι ο τρόπος που θα μας παίξουν οι περισσότερες ομάδες.

Το δικαιολογητικό περί κατασκόπου της ΑΣΤΑΝΑ ψες στο ΓΣΠ, είναι τουλάχιστο ατυχές γιατί η ομάδα σε κανένα φετινό παιγνίδι δεν θύμισε ΑΠΟΕΛ.

Τρεις ευκαιρίες δημιούργησε ο ψεσινός ΑΠΟΕΛ, καμιά δεν έγινε γκολ ενώ έκπληξη προκάλεσε το γεγονός ότι δεν υπήρχε πλάνο για το ποιοι θα εκτελούσαν τα πέναλτι αν το παιγνίδι έφτανε σε αυτή τη διαδικασία -που έφτασε-. Όποιος ένοιωθε έτοιμος σήκωνε το χέρι και έλεγε "εγώ κόουτς" (αδιάψευστος μάρτυρας ο φακός).

Πολύ θα θέλαμε να γράψουμε πως ο ψεσινός αγώνας ήταν απλά μια κακή παρένθεση, έλα όμως που δεν είναι, δυστυχώς είναι η συνέχεια των προηγούμενων τεσσάρων κακών εμφανίσεων που έκανε μέχρι τώρα ο ΑΠΟΕΛ, δυο με Βαρτάρ και δυο με Μίντζιλαντ ενώ συνεχίζει να είναι άσφαιρος στο ΓΣΠ.
  • Τρεις επίσημοι αγώνες στο ΓΣΠ, 0 ΜΗΔΕΝ τέρματα.
  • Δυο επίσημοι αγώνες εκτός έδρας, 3 τέρματα με σκόρερ όχι κάποιον εκ των 3 ΦΟΡ της ομάδας αλλά τον Ντε Βινσέντι. 
- Κι όμως είμαστε στα Πλέϊοφ των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ο προβληματισμός, εν όψει των διπλών αναμετρήσεων με την ΑΣΤΑΝΑ, είναι μεγάλος και σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρηθεί ικανοποιητική η ήδη εξασφαλισμένη πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα.

Μαντούκα - Πασιένσια, φέρτε ΦΟΡ, φέρτε τον αντικαταστάτη του Τζιμπούρ ή φέρτε ακόμα και τον ίδιο αν γίνεται. Το γκολ θέλει τον μάστορα του... και δυστυχώς δεν τον έχουμε.

Και το επιδόρπιο του ψεσινού αγώνα... πολυτιμότερος παίκτης ο Σιέλης!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!

Team | apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment