Sunday 16 August 2015

Προβληματισμοί και Ερωτήματα

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες σας χαιρετώ.

Προβληματισμοί και Ερωτήματα

Ήμουν πολύ προβληματισμένος σχετικά με το άρθρο που θα έγραφα αφού αυτά που θέλω να γράψω ίσως να μην είναι της παρούσης για κάποιους εξαιτίας του ότι θα έχουμε κρίσιμο αγώνα εντός 48 ωρών.

Όμως η εικόνα της Ομάδας με αποκορύφωμα αυτό που είδαμε την Τετάρτη στην Ασπίδα, έκανε πάρα πολλούς οπαδούς μας να χάσουν τον ύπνο τους και άλλους τόσους να αμφιβάλουν αν αυτό το ΑΠΟΕΛ είναι καλύτερο από το περσινό.

Μικρό το δείγμα γραφής θα πει κάποιος, χρειάζεται ακόμα χρόνο θα πει κάποιος άλλος, αλλά από την άλλη υπάρχουν πράγματα και θέματα που βγάζουν μάτια!

Θα αναφερθώ μόνο σε τρία τέσσερα θεματάκια που προβληματίζουν μεγάλο αριθμό οπαδών μας και είναι αφορμή για διάφορα σχόλια.

Τι είναι τελικά ο Λεάλ? Δεξί χαφ ή σέντερ φορ? Η μέχρι στιγμής παρουσία του δεν δικαιολογεί καμία από τις δύο θέσεις και ούτε καν θέση στην εντεκάδα. Προς τι η επιμονή του προπονητή να τον χρησιμοποιεί συνεχώς? Δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ μέχρι τώρα και αυτοί που είδαν από την αρχή με επιφύλαξη και καχυποψία την απόκτηση του δείχνουν να δικαιώνονται.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Τι συμβαίνει με το Τσόκο (επίσης αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστή) και ποιος θα μας πει επιτέλους αν είναι εκτός πλάνων προπονητή και αυτός όπως και ο Νάφιου?

Η παρουσία του ακριβοπληρωμένου και πολυδιαφημιζόμενου Στίλιτς στον αγώνα με την «φενέρ» την Τετάρτη δικαιώνει τον Πασιένσια για τη μη χρησιμοποίηση του στους προηγούμενους αγώνες και θα είναι έκπληξη αν τον δούμε βασικό την Τρίτη.

Η παρουσία του φορμαρισμένου Ντέβι στα άκρα αποτελεί άλλο ένα μυστήριο, αφού εκεί ο Ντέβι χάνεται και δεν μπορεί να προσφέρει αυτά που απέδειξε ότι μπορεί και ειδικά φέτος που ξεκίνησε φορτσάτος.

Τι συμβαίνει με τα νεύρα των παικτών και τις αδικαιολόγητες κάρτες? Έχουμε ένα τεράστιο τεχνικό επιτελείο και κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με αυτό το θέμα που πέρσι αποτέλεσε πραγματική μάστιγα.

Αυτά και άλλα πολλά θέματα απασχολούν τους οπαδούς μας και είναι προς συζήτηση, αλλά οι αρμόδιοι, με πρώτο και καλύτερο τον πρόεδρο, στέλνουν μηνύματα αισιοδοξίας και βελτίωσης της Ομάδας. Ας ελπίσουμε να έχει δίκαιο και να έχουν άδικο όσοι βλέπουν διαφορετικά κάποια πράγματα και ελπίζω να μην γίνουμε θεατές και φέτος στο περσινό και προπέρσινο εργάκι όπου βελτίωση ακούγαμε και μόνο βελτίωση δεν βλέπαμε.

Θα ήταν κρίμα να μην αναφερθώ στον συγκλονιστικό Μακρίδη ο οποίος έκλεισε πολλά στόματα που στο άκουσμα της απόκτησης του τον θεωρούσαν «ξοφλημένο», «γέρο» και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.  Επίσης κρίμα θα ήταν να μην αναφερθώ στον Νεκτάριο Αλεξάνδρου που στους δύο αγώνες που έπαιξε βασικός ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός και ειδικά στον αγώνα στο ΓΣΠ με τους Δανούς, ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ αρχηγός.

Αυτά προς το παρὀν με την ευχή την Τρίτη, προπονητής και ποδοσφαιριστές να κάνουν ότι επιβάλλεται και να πάρουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα μας επιτρέπει να φέρουμε σε μια εβδομάδα την Αστάνα στο πορτοκαλί ηφαίστειο του ΓΣΠ, και να της δείξουμε πως στη Λευκωσία προκρίσεις παίρνουμε μόνο ΕΜΕΙΣ.


“Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”

Ελληνόψυχος 

No comments:

Post a Comment