Thursday 27 August 2015

Κρίμα, Κατάντια και Ντροπή (γράφει ο Ελληνόψυχος)

ΚΡΙΜΑ, ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ

 Αυτές οι τρεις οι λέξεις αποτυπώνουν τη ψυχολογία και το τι ακριβώς αισθάνεται ο μέσος ΑΠΟΕΛίστας.

Επιγραμματικά θα αναφέρω κάποια πράγματα και σε όποιον αρέσουν.
Σε όποιον δεν αρέσουν πρόβλημα του!

ΚΡΙΜΑ που χάσαμε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ευκαιρία να προκριθούμε στους χρυσοφόρους ομίλους απέναντι σε κάποιο χωριό ονόματι αστάνα.

ΚΡΙΜΑ που δεν προκριθήκαμε για χίλιους δύο λόγους, που είναι περιττό να τους αναφέρω.

ΚΡΙΜΑ που κάποιοι νομίζαμε ότι ξεφύγαμε από τις υπόλοιπες ομάδες της Κύπρου. Αντίθετα ομάδες όπως η Ανόρθωση και η ΑΕΚ ξέφυγαν από εμάς στον τρόπο οργάνωσης, προγραμματισμού και κτισίματος ομάδας.

ΚΡΙΜΑ που κάποιοι έδωσαν λευκή επιταγή στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΝΤΟΥΚΑ και δυστυχώς απέτυχε παταγωδώς ως τεχνικός διευθυντής αφού κάτι τέτοιο δεν ήταν ή τουλάχιστον δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις για κάτι τέτοιο. Άθλιος προγραμματισμός, παντελώς λανθασμένη επιλογή προπονητή κλπ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΚΡΙΜΑ για τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ που ψες ήταν συγκλονιστικός, να παρουσιάζεται μια ομάδα 10 και πλέον εκατομμυρίων με αυτό τον τρόπο. Χωρίς πλάνο, χωρίς συγκεκριμένο τρόπο ανάπτυξης, χωρίς στρατηγική, χωρίς τακτική και να περιμένουμε άδικα αυτόν που το παίζει προπονητής και καθόταν στο πάγκο να διορθώσει κάτι!!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ και ΡΕΖΙΛΙ που αποκλειστήκαμε από κάποιο χωριό του Καζακσταν και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν κληρωθήκαμε με πιο δυνατό αντίπαλο γιατί θα γράφαμε σήμερα για διασυρμούς.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ να διεκδικούμε την είσοδο μας στους Ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής οργάνωσης, με σέντερ φορ κάποιον λεάλ που προσπαθεί να γίνει παίκτης στα 29 του χρόνια αλλά δεν θα γίνει ποτέ!

ΚΑΤΑΝΤΙΑ να είμαστε ένα βήμα πριν τους Ομίλους και να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ αριστερό οπισθοφύλακα στην Ομάδα.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ να διεκδικούμε πρόκριση σε ομίλους και να αναλαμβάνει την Ομάδα αυτός ο ανεκδιήγητος προπονητής που αν είχε λίγη τσίππα πάνω του σήμερα δεν θα ήταν Κύπρο.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ να κάθεται στο πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Σέρτζιο 2 και να μας πουλά και τρέλα από πάνω με τις δηλώσεις του παίζοντας με το πόνο και τη νοημοσύνη 20.000 οπαδών.

ΞΕΦΤΙΛΑ να δίνουμε €800.000,00 για τέσσερις τερματοφύλακες και η Ομάδα να μην έχει έναν αριστερό οπισθοφύλακα της προκοπής και δεύτερη επιλογή δεξιού οπισθοφύλακα.

ΞΕΦΤΙΛΑ για την Ομάδα μας να έχουμε στο ρόστερ παίκτες επιπέδου Κοτίνα, Τσόκο, λεάλ,  Κίσσα κλπ και να τους χρυσοπληρώνουμε. Παίκτες που καμία άλλη Κυπριακή Ομάδα δεν θα είχε στο ρόστερ της ή τουλάχιστον δεν θα τους είχε με αυτά τα συμβόλαια που τους έχουμε εμείς.

ΞΕΦΤΙΛΑ να χρυσοπληρώνουμε ένα τεράστιο τεχνικό επιτελείο και η Ομάδα να παρουσιάζεται με αυτά τα άθλια χάλια.

ΞΕΦΤΙΛΑ το ΑΠΟΕΛ μας κάθε χρόνο να γίνεται χειρότερο, ενώ είμαστε υποτίθεται η πιο εύρωστη οικονομικά ομάδα της Κύπρου.

ΞΕΦΤΙΛΑ για την Ομάδα μας να έχουμε αυτόν τον προπονητή…….
  • Λα Κορούνια – 42 μέρες παραμονής
  • καϊσίρεσπορ – 60 μέρες παραμονής
  • Σετουμπάλ – 242 μέρες παραμονής
  • ΑΠΟΕΛ - 58 ....... μέρες και δυστυχώς συνεχίζει…….



Υ.Γ.1 Γιατί κανείς δεν τολμά να αναλάβει την ευθύνη για τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ και την ΨΕΣΙΝΗ ΞΕΦΤΙΛΑ?

Υ.Γ.2 Όταν ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Σέρβος αποκλείστηκε από κάποια νέφσκι μπακού ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της τότε διοίκησης και να αναλάβει την ευθύνη. Ο σημερινός δήθεν προπονητής μας πούλησε τρέλα και μαγκιά.

Υ.Γ.3 Όπως ήρθαν τα πράματα φέτος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ η συμμετοχή μας στους ομίλους του Γιουρόπα αλλά αντίθετα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

Υ.Γ.4 ΦΕΡΤΕ ΧΘΕΣ τον Τιμούρ. Όποιου δεν του αρέσει ας μην έρχεται γήπεδο!!

“Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”

Ελληνόψυχος

No comments:

Post a Comment