Monday 31 August 2015

TEMUR: Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τα πάντα ώστε να κερδίσουμε, ο κόσμος ευχαριστήθηκε τα πολλά γκολ


"Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ανατρέψουμε την αρνητική ψυχολογία που υπήρχε στην ομάδα λόγο του αποκλεισμού, από τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ" ανέφερε στη διάσκεψη τύπου, μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με 6-2 πάνω στην Πάφο, στο ΓΣΠ ο Τιμούρ Κετσπάγια, ενώ ο κύριος Σοφοκλέους αφού συγχάρηκε τον ΑΠΟΕΛ για την δίκαιη νίκη του, τόνισε "η έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθεια της Πάφου".

Ολόκληρη η διάσκεψη Τιμούρ και Σοφοκλέους:
- Ευχαριστώ το συνάδελφο για το καλωσόρισμα...
- Συμφωνώ ότι η έκταση του σκορ, αδικεί την Πάφο, αν δούμε το παιγνίδι στο σύνολο του.
- Η Πάφος στάθηκε πάρα πολύ καλά στο πρώτο μέρος και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.
- Είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας
- Προσπαθήσαμε αυτές τις μέρες να ανατρέψουμε την αρνητική ψυχολογία που υπήρχε στην ομάδα λόγο του αποκλεισμού της ομάδας από τους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
- Δεν ήταν εύκολο, αλλά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά έδωσαν τα πάντα ώστε να κερδίσουμε και να ευχαριστηθεί και ο κόσμος που ήρθε να δει το παιγνίδι αλλά και πολλά γκολ.
- Χαιρόμαστε που ήρθε καινούργιος παίκτης, έβαλε και 2 γκολ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- Τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είναι έτοιμος σε 2 εβδομάδες.
- Είναι ευχάριστο για ένα παίκτη που έρχεται από το εξωτερικό και στο πρώτο παιγνίδι πετυχαίνει 2 γκολ κι αυτό δείχνει την κλάση και την ποιότητα, ειδικά το πρώτο που γκολ που έχει βάλει δεν ήταν καθόλου εύκολο.
- Έχουμε κι άλλους παίκτες, που τώρα είναι τραυματίες, και δεν ήταν σήμερα μαζί μας
- Είναι καλό για μας, ότι έχουμε 2 εβδομάδες καιρό για να ξεκουραστούμε, να επουλώσουμε τις πληγές που έχουμε μέσα στην ομάδα, ούτως ώστε το επόμενο παιγνίδι που θα είναι με την ΑΕΚ στην Λάρνακα, να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί.
- Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΠΑΦΟ, πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ομάδα, δεν το λέω επειδή κερδίσαμε, αλλά έχει δείξει καλά στοιχεία και χρειάζεται χρόνο, όπως χρειάζονται χρόνο όλες οι ομάδες, ειδικά αυτές που ανεβαίνουν από την δεύτερη κατηγορία.
- Δυστυχώς εμείς δεν έχουμε αυτό το χρόνο, εμείς έχουμε μόνο μια βδομάδα, και πρέπει να κερδίσουμε, γι αυτό ο χρόνος μας είναι πολύ πιο λίγος από της άλλες ομάδες.

- Θέλω να αναφερθώ σε κάτι...

- Τον τελευταίο καιρό, λέχθηκαν πολλά, και καλά και κακά, και αρκετά δεν λέγονται... αυτό που θέλω να πω είναι ότι, είμαι από τους ανθρώπους που αν κοιτάξω πίσω μου θα δω ότι έχω πετύχει αρκετά πράγματα στη ζωή μου, κι αυτά τα έχω πετύχει με τις ομάδες, είτε σαν ποδοσφαιριστής, είτε σαν προπονητής, αλλά αυτά είναι για μένα παρελθόν.
- Αυτή τη στιγμή, το μέλλον μου είναι στον ΑΠΟΕΛ και θα κάνω τα πάντα ούτως ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
- Οι απαιτήσεις αυτής της ομάδας είναι πάντα ψηλές, πρωτάθλημα και κύπελλο και καλή διάκριση στην Ευρώπη, κι αυτά θα προσπαθήσουμε να τα κάνουμε μέχρι το τέλος.
- Ευχαριστώ.
- Δεν προλαβαίνουμε για μεταγραφές μέχρι αύριο...

Ολόκληρο το βίντεο του Τιμούρ στη συνέχεια...


Ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, προπονητής της ΠΑΦΟΥ, καλωσόρισε τον Τιμούρ και χάρηκε, όπως είπε, που γύρισε στους πάγκους κι ότι είναι τιμή μας να τον έχουμε στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ για την ήττα της ΠΑΦΟΥ είπε ότι "Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την νίκη του αλλά η έκταση του σκορ αδικεί την προσπάθεια της Πάφου.."

Ολόκληρο το βίντεο του κ.Σοφοκλέους.


Βίντεο | sigmalive.com

Team | apoelgroup.com



No comments:

Post a Comment