Tuesday 22 September 2015

Εικόνες από το Μακάρειο στάδιο, Δόξα 0-1 ΑΠΟΕΛ


Αν η φωτοβολίδα του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ Άλεξ Κωνσταντίνου* στο 80', έβρισκε δίκτυα αντί δοκάρι... θα μετρούσαμε ακόμα, τις μετασεισμικές δονήσεις που θα άφηνε πίσω της, μια ενδεχόμενη απώλεια βαθμών. Το παιγνίδι στο Μακάρειο και η "δύσκολη" νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Δόξας, σημαδεύτηκε από 3+1 τραυματισμούς. Πρώτος ο CARLAO που δεν ξεκίνησε τελικά τον αγώνα, στη συνέχεια αποχώρησε ο Iniaki Astiz, για να φτάσουμε στον σοβαρό τραυματισμό του Πιέρου Σωτηρίου που θα τον κρατήσει μέχρι και δύο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης ενώ να μην ξεχνάμε και την "αμυγδαλίτιδα?" του Tomas De Vincenti παραμονή του αγώνα, χώρια οι υπόλοιποι 5 τραυματισμοί, 9 στο σύνολο χωρίς να λογίζεται ο Στάθης.

Ποιοι αγωνίστηκαν με τον ΑΠΟΕΛ:                           ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....             (Φωτογραφίες)

TIMUR KETSBAIA: Boy Waterman, Mario Sergio, Iniaki Astiz (69' Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης), Νικόλας Ιωάννου, Κωστάκης Αρτυματάς, Nuno Morais(c), Κωνσταντίνος Μακρίδης, Semir Stilic, Γιώργος Εφραίμ, Vander Vieira, Fernando Cavenaghi (59' Πιέρος Σωτηρίου - 76' Mateusz Piatkowski)

Το γκολ:
Για τον ΑΠΟΕΛ σκόραρε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Fernando Cavenaghi, στο 12' λεπτό της συνάντησης, από το σημείο του πέναλτι.
Κίτρινες Κάτρες:
Vander Vieira
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Όλες οι φωτογραφίες στο Quick Photo Gallery
  
Photo Gallery by QuickGallery.com

και στο apoelgroup download


Team | apoelgroup.com



* Παίζει δανεικός από την ομάδα μας, στην Δόξα.

No comments:

Post a Comment