Wednesday 9 September 2015

Έσπασε το φράγμα των 5,000 - Τα νέα της προπόνησης, μέσα Εφραίμ - Carlao


Συνεχίστηκε κανονικά στον Αρχάγγελο, η προετοιμασία της ομάδας μας, για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής στο ΓΣΖ, με την πρώην ομάδα του Βάντερ, την ΑΕΚ Λάρνακας.

Όλοι στην ομάδα, ζουν και αναπνέουν, παρά την αποπνικτική σκόνη στην ατμόσφαιρα που δεν λέει να μας εγκαταλείψει, για το μεγάλο παιγνίδι. Δηλώνουν αισιόδοξοι για την νίκη του ΑΠΟΕΛ πάνω στην ΑΕΚ και για την επιστροφή τους πίσω στη Λευκωσία, με τους 3 βαθμούς στις αποσκευές τους.

Οι επιλογές του Τιμούρ, παρά τις απουσίες των τραυματιών, είναι πολλές. Γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα και ξέρει τι πρέπει να κάνει, ενώ στο 15νθημερο της διακοπής λόγο Εθνικών ομάδων, του δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσει καλύτερα και τα ενδότερα του Αρχαγγέλου.

Πρώτιστο μέλημα του Γεωργιανού κόουτς είναι η παράταξη της ιδανικής 11αδας, εκείνης που θα του εξασφαλίσει το πολύτιμο τρίποντο, με τον Φερνάντο Καβενάγκι να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής του ΑΠΟΕΛ.

Στη σημερινή προπόνηση:

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.....

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Τετάρτης.

Ο Amorin και ο Urko Pardo, έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου συνεχίζει να είναι αμφίβολος για την ΑΕΚ, ενώ σήμερα έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με τους Εφραίμ και Καρλάο να είναι έτοιμοι για το ΓΣΖ, έτοιμος δηλώνει κι ο Στάθης Αλωνεύτης, είναι όμως νωρίς για να πάρει φανέλα βασικού.

- Μέχρι στιγμής, στις 2 πρώτες μέρες της προπώλησης, έχουν διατεθεί 5,000 πακέτα διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του UEFA Europa League.

- Φωτογραφίες από τις προπονήσεις της ομάδας στον Αρχάγγελο, download ΕΔΩ!




Team | apoelgroup.com

No comments:

Post a Comment