Wednesday 16 September 2015

Να η ευκαιρία για νέα αρχή στον ΠΑΝΣΥΦΙ


Με μια μικρή ανάρτηση, σε τρεις γραμμές, ο ΠΑΝΣΥΦΙ ενημερώνει ότι ο Πρόεδρος του συνδέσμου υπόβαλε την παραίτηση(!) του για προσωπικούς λόγους... συγγνώμη για τα θαυμαστικά και να μας συμπαθούν τα παιδιά εκεί στον Σύνδεσμο, αλλά είχαμε την εντύπωση, μετά και τα τελευταία γεγονότα, ότι ο Σύνδεσμος ήταν ακέφαλος (μετά και τη σιωπηρή "αποστασιοποίηση" του Σπύρου) γι αυτό κι ο κάθε ένας έκανε του κεφαλιού του.

Δυστυχώς ο κεντρικός Σύνδεσμος έπαψε προ πολλού να θυμίζει πραγματικό ΠΑΝΣΥΦΙ, με τις κόντρες, τις έριδες, τις προσωπικές διαμάχες, τις ατζέντες ορισμένων, τον εθνο-εξοστρακισμό, την διάσπαση, τα έκτροπα του εξώστη, την αναρχία, τα σύμβολα που δεν εκφράζουν τον ΑΠΟΕΛΙΣΜΟ  και άλλα πολλά... ειλικρινά ευχόμαστε ολόψυχα, όπως ξαναβρεί τον δρόμο του καθώς και την παλιά του αίγλη.

Δεν είναι κι ότι πιο εύκολο, να ηγείσαι ενός συνδέσμου, ιδιαίτερα όταν αυτός είναι ο μεγαλύτερος και ο πιο ιστορικός σύνδεσμος της ΚΥΠΡΟΥ. Ο ΠΑΝΣΥΦΙ επιβάλλεται να επανέλθει.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΠΟΕΛ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ Ο ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
Posted by Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ on Tuesday, 15 September 2015

No comments:

Post a Comment