Sunday 20 September 2015

Που πάμε και που θα καταλήξουμε;


Που πάμε και που θα καταλήξουμε…;;;

Δεν έχω καμία όρεξη για ανάλυση του τι έφταιξε για το ρεζίλεμα της Πέμπτης (ναι για ρεζίλεμα πρόκειται, όχι τόσο για το σκορ αλλά για τον τρόπο που αγωνιστήκαμε και χάσαμε).

Ήμουν από αυτούς που λίγο-πολύ περίμενα αυτήν την εικόνα, αφού τα σημάδια φάνηκαν από το παιχνίδι με Αεκάκι και παρόλο που ήμουν προετοιμασμένος γύρισα σπίτι απογοητευμένος, ρεζιλεμένος και πολύ θυμωμένος όπως και πολλές χιλιάδες οπαδών μας!

Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω καμία όρεξη να ασχοληθώ με τον αγώνα αυτόν κάθε αυτόν, αλλά το πώς καταντήσαμε μια ομάδα με προϋπολογισμό 12εκ να πηγαίνουμε σε Ευρωπαϊκό παιχνίδι και να βαφτίζουμε τον Αρτυματά αριστερό μπακ, είναι άξιο απορίας αλλά και ΕΓΚΛΗΜΑ από τους υπεύθυνους. Και δεν φταίει ο Αρτυματάς που τον (βάφτισε ο Τιμούρ αριστερό μπακ) ή ο Αντωνιάδης (τόσο ξέρει και τόσο μπορεί και δεν είναι επιπέδου ΑΠΟΕΛ) αλλά αυτοί που αποφάσισαν να πάμε όλη τη χρονιά με τον…. Αντωνιάδη αριστερό μπακ!

Το Καλοκαίρι έγιναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ στον προγραμματισμό και τα αποτελέσματα του φαίνονται στο γήπεδο.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Μια ομάδας ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, νευρική, ασύνδετη, χωρίς τακτική, χωρίς πλάνο, με φοβερές ελλείψεις σε καίριες θέσεις, με παίκτες που κάνουν ότι τους κατέβει στο μυαλό, άλλοι παίκτες παριστάνουν τους τουρίστες στον Αρχάγγελο, και άλλοι με πολύ περιορισμένες δυνατότητες για ομάδα επιπέδου ΑΠΟΕΛ, ενώ υπάρχουν και κρούσματα απειθαρχίας.

Για όλα τα πιο πάνω υπάρχουν υπεύθυνοι αλλά δεν έχουν το θάρρος να βγουν να ζητήσουν συγγνώμη στο κόσμο της Ομάδας μας και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Τιμούρ έχει πάρα πολύ δουλειά και καλά κάνει να στρωθεί γρήγορα και να αλλάξει πολλά στον Αρχάγγελο. ΙΣΩΣ Ο ΤΙΜΟΥΡ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΟΜΑΔΑ.
Και αυτό το γράφω νοουμένου ότι θέλει και ο ίδιος να πετύχει στην Ομάδα μας.

Ο Τιμούρ καλείται να βάλει τάξη σε πολλά στον Αρχάγγελο και πρωτίστως να δώσει αγωνιστική ταυτότητα στην Ομάδα. Οφείλει να κόψει τα «νευράκια» των παικτών αλλά και τις διαμαρτυρίες γιατί εμείς χοχούλλες δεν θα γίνουμε ποτέ! Οφείλει να επιβάλει αγωνιστική αλλά και εξωαγωνιστική πειθαρχεία, να τραβήξει αυτιά αν χρειαστεί, να δώσει στην Ομάδα ένα πλάνο μέσα στο γήπεδο και όχι να θέλει ο καθένας από μια μπάλα στα πόδια. Επίσης οφείλει να «καθαρίσει» τον Αρχάγγελο από τους τουρίστες, τους ανίκανους και από όσους δεν μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικά χωρίς συναισθηματισμούς.

Αν δεν κάνει τα πιο πάνω ο Τιμούρ θα αποτύχει και μαζί με την αποτυχία του Τιμούρ θα έρθει και η κατάρρευση για την Ομάδα σε όλους τους τομείς.

Η επικίνδυνη εξάρτηση της επιβίωσης της Ομάδας μας από τη συμμετοχή ή όχι σε ομίλους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιτυχία ή όχι της προσπάθειας του Τιμούρ.

Για αυτό καλό θα είναι να παρακαλάμε ΟΛΟΙ να πετύχει ο Τιμούρ και να σταθούμε δίπλα του, γιατί αυτό επιβάλλει το καλό του ΑΠΟΕΛ και της επιβίωσης του.

Από την άλλη και ο ίδιος ΠΡΕΠΕΙ να μας δείξει έμπρακτα ότι θέλει να πετύχει στην Ομάδα μας, ότι θα το παλέψει μέχρι τέλους, και στο χέρι του είναι να μας κάνει περήφανους που τον έχουμε προπονητή.

Υ.Γ.1 Ο Θεός να έχει καλά τον Ντέβι γιατί αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει η Ομάδα μας, αλλά καλό θα ήταν Τιμούρ και διοίκηση να του τραβήξουν το αυτί για τα αδικαιολόγητα νεύρα για να μην εξελιχθεί ως ένας άλλος Σανγκόϊ.

Υ.Γ.2 Όσοι ΑΠΟΕΛίστες βρίζουν τον Πίερο είναι τουλάχιστον άδικοι απέναντι στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ μας και καλά θα κάνουν να στρέψουν τις ύβρεις τους σε αυτόν/αυτούς που άφησαν τον Πίερο να σηκώνει τέτοιο βάρος.

ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΙΕΡΟ ΗΣΥΧΟ ΡΕ!!

“Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων”
Ελληνόψυχος

No comments:

Post a Comment