Monday 14 September 2015

Κι ο κλήρος πέφτει στον Codina


Σαν έτοιμος από καιρό φαίνεται να είναι o 2ος τη τάξει (απόντος του Pardo φυσικά) 33άχρονος τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ Jordi Codina, αφού ο τραυματισμός του βασικού πορτιέρο Boy Waterman, φέρνει τον Ισπανό κίπερ στο προσκήνιο και να παίρνει θέση κάτω από τα γκολπόστ του ΑΠΟΕΛ, για τον αγώνα της Πέμπτης στο ΓΣΠ, κόντρα στους Γερμανούς της Schalke, για τον πρώτο αγώνα του Group K του Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Boy Waterman, μάλλον δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο. Εν αναμονή των αποτελεσμάτων του αξονικού τομογράφου.

Αν τελικά ο Codina κληθεί να φορέσει τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα, τότε αυτός θα είναι ο 1ος επίσημος αγώνας του Ισπανού, με την φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ.

Ο 1ος επίσημος αγώνας του Codina με τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Schalke, θα είναι παράλληλα, μόλις, ο 2ος Ευρωπαϊκός αγώνας του Jordi στην καριέρα του.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
Η 1η και μοναδική μέχρι τώρα συμμετοχή, ήταν το 2010, υπερασπιζόμενος την εστία της GETAFE κόντρα στην Δανέζικη OB και πάλι για το Ουέφα Γιουρόπα Λιγκ. Νικήτρια εξήλθε η Ισπανική ομάδα με σκορ 2-1.

No comments:

Post a Comment