Wednesday 2 September 2015

Fernando Cavenaghi και Tričkovski στις 20 ΤΟΠ μεταγραφές της UEFA.com για το #UEL

Οι 20 ξεχωριστές μεταγραφές στο φετινό UEFA Europa League.

Κοιτάμε τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφές που έγιναν στο φετινό UEL για τα παιγνίδια των Ομίλων 2015/16, αυτές που βγάζουν μάτια που λέμε, όπως του Robin van Persie, του Fernando Cavenaghi, του Roberto Firmino του Son Heung-Min, ονόματα που αναμένεται να προσφέρουν λάμψη με την παρουσία τους, στην δεύτερη τη τάξει Ευρωπαϊκή διοργάνωση, επί συλλογικού επιπέδου, το UEFA Europa League

- Ο Βραζιλιάνος Allan από την Udinese στην Napoli, ο Fernando Cavenaghi από την River Plate στον APOEL (αυτά είναι!), ο Fábio Coentrão από την Real Μαδρίτης στην Monaco, ο Abou Diaby από την Arsenal στην Marseille, ο Roberto Firmino από την Hoffenheim στην Liverpool, ο Teófilo Gutiérrez από την River Plate στην Sporting Λισσαβώνας, ο John Heitinga στον Ajax με ελευθέρα, ο Pierre Højbjerg από την Bayern Μονάχου στην Schalke 04 δανεικός, ο Charles Kaboré από την Kuban στην Krasnodar, ο Nikola Kalinić από την Dnipro στην Fiorentina, ο Ricardo Kishna από τον Ajax στη Lazio, ο Delvin N'Dinga από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στη Lokomotiv Μόσχας, ο Ricardo Quaresma από την Porto στην Τουρκική Beşiktaş, ο Raúl García από την Atlético Μαδρίτης στην Athletic Μπιλμπάο, ο Roberto Soldado από την Tottenham στην Villarreal, ο Son Heung-Min από την Leverkusen στην Αγγλική Tottenham, ο πρώην ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ Ivan Tričkovski από την Αράβικη Al-Nasr την Πολωνική Legia Βαρσοβίας, ο Robin van Persie από την Manchester United στην Τουρκική Fenerbahçe, ο Jelle Vossen από την Αγγλική Burnley στην Βελγική Club Brugge, ο Julian Weigl από την 1860 München στην Borussia Dortmund.

Καλύτερες μεταγραφές Europa League 2015/16
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Allan (από την Udinese στη Napoli): Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της περασμένης σεζόν στην Serie A, ήταν ο 24χρονος Βραζιλιάνος ΑΛΑΝ που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στη φετινή Νάπολι. "Δυναμικό, με πολύ καλή τεχνική και ολοκληρωμένο ποδοσφαιριστή" έτσι τον αποκάλεσε ο τεχνικός της Νάπολι,  Maurizio Sarri.

Fernando Cavenaghi από την River Plate στον APOEL -ΕΤΣΙ!- Ο έμπειρος Αργεντινός στράϊκερ έφθασε κοντά στο τέλος του μήνα στον ΑΠΟΕΛ για να βοηθήσει στην επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων, με άμεσα μάλιστα αποτελέσματα, αφού σκόραρε 2 γκολ στο ντεμπούτο του, με την Πάφος fc, την περασμένη Κυριακή.

Fábio Coentrão από την Real Μαδρίτης στην Monaco. Ο προπονητής Leonardo Jardim δήλωσε ότι ο Coentrão θα προσθέσει μεγάλη ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα της Monaco.

Abou Diaby από την Asenal στη Marseille, που ψάχνει μια νέα ευκαιρία στην καριέρα του, μετά από αρκετούς τραυματισμούς στα τελευταία χρόνια, ίσως και μια θέση στην Εθνική Γαλλίας για το UEFA EURO 2016.

Roberto Firmino από την Hoffenheim στη Liverpool, η 3η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ.

Raúl García από την Atlético Madrid στην Athletic Club Μπιλμπάο

Teófilo Gutiérrez κι αυτός από την River Plate του ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ Καβενάγκι στην Sporting Λισσαβώνας. Ο Κολομβιανός θα συγκροτήσει "φονικό" επιθετικό δίδυμο, με τον Islam Slimani, στην γραμμή κρούσης της Σπόρτιγκ.

John Heitinga με ελευθέρα στον AFC Ajax, Μετά το πέρασμα του από Atlético Madrid, Everton και την Hertha Berlin ο αμυντικός Χίτινγκα, επιστρέφει στον Αίαντα, από όπου πρωτοξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Son Heung-Min από την Leverkusen στην Tottenham, δυνατός σκόρερ με εξαιρετικές Ευρωπαϊκές επιδόσεις, θα προσφέρει μεγάλη βοήθεια στον Harry Kane.

Pierre Højbjerg από την Bayern München στην Schalke,  δανεικός.

Charles Kaboré από την Kuban στην Krasnodar, πρωταθλητής Γαλλίας με την Marseille την περίοδο 2009/10.

Nikola Kalinić από την Dnipro στην Fiorentina, βρέθηκε πολύ κοντά να σηκώσει την Ευρωπαϊκή κούπα με την Dnipro, την περασμένη σεζόν.

Ricardo Kishna από τον Ajax στη Lazio, τον θυμόμαστε από τα περσινά παιγνίδια του ΑΠΟΕΛ με τον Αίαντα.

Delvin N'Dinga από τον Ολυμπιακό στη Lokomotiv Moskva, δανεικός με επιλογή στην Lokomotiv να τον αποκτήσει, αν αρέσει.

Ricardo Quaresma από την Porto στην Beşiktaş. Βετεράνος με λαμπρή καριέρα σε μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως, Barcelona, Chelsea και ΙΝΤΕΡ, γύρισε στην Τουρκική ομάδα για 2η φορά.

Roberto Soldado από την Tottenham Hotspur στην Villarreal

Ivan Tričkovski από την ομάδα του Στρατηγού ΙΒΑΝ Al-Nasr στην Legia Warszawa για να καλύψει το κενό που άφησε η φυγή του Orlando Sá.

Robin van Persie από την Manchester United στην Fenerbahçe, μετά από 11 χρόνια στην Αγγλία και 144 τέρματα στην Premier League, μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη.

Jelle Vossen από την Αγγλική Burnley στην Club Brugge, οι Βέλγοι ευελπιστούν ότι θα καλύψει το κενό και τα γκολ, του αποχωρούντα Tom De Sutter.

Julian Weigl από την 1860 München στην Borussia Dortmund, από τη μια Γερμανική ομάδα στην άλλη, από το Μόναχο στην Ντόρτμουντ, καθαρά Γερμανική υπόθεση.


Ixnay | apoelgroup.com


Τα 2 γκολ του Καβενάγκι με την Πάφο

No comments:

Post a Comment