Sunday 4 October 2015

Αμφίβολος ο Nuno - Δύσκολα ο κόσμος


Ολοκληρώνεται σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στον Αρχάγγελο, η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για τον αυριανό αγώνα με το Παραλίμνι στο «Τάσος Μάρκου».

Οι πολλοί τραυματισμοί συνεχίζουν να πονοκεφαλιάζουν τον ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ κι όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γεωργιανός ΚΟΟΥΤΣ μετά το παιγνίδι με την ΣΠΑΡΤΑ στο Generali Arena "με άλλους κάνουμε προετοιμασία και με άλλους παίζουμε".

Στη συνέχεια της προχθεσινής δήλωσης του ΤΙΜΟΥΡ, ήρθε καπάκι το γλυκό και έδεσε με το πρόβλημα που προέκυψε με τον ΜΟΡΑΙΣ, αναγκάζοντας τον ΝΟΥΝΟ να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα στην χθεσινή προπόνηση, κάτι που τον κάνει αμφίβολο να αγωνιστεί στο Παραλίμνι με τις πιθανότητες να είναι περισσότερες στο αρνητικό.

- Ατομικό πρόγραμμα στη χθεσινή προπόνηση, ακολούθησαν οι Iniaki Astiz και Vinicius ενώ ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου έκανε φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο.

- Ο Πιέρος Σωτηρίου με τον Shokoς ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

- O Urko Pardo βρίσκεται στην Βαρκελώνη για γνωμάτευση από τον γιατρό, σε σχέση με το τελικό στάδιο επαναφοράς του ποδιού του, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Δεν αναμένονται πολλοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ να βρεθούν στο «Τάσος Μάρκου», λίγο το εργάσιμο της ημέρας, λίγο το ακριβό εισιτήριο των 17 ευρώ, λίγο η απόσταση, λίγο η βενζίνη, λίγο η ΤΒ, όλα αυτά μαζί  με την μουρμούρα που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ομάδας για την κακή απόδοση και τις τραγωδίες της Ευρώπης, συνθέτουν αρνητική προδιάθεση ως προς την παρουσίας τους στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου στο Παραλίμνι. Ο αγώνας αρχίζει στις 19:00

- Έξι (6) ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ κάλεσε στην Εθνική ομάδα της Κύπρου, για τους αγώνες με τις Εθνικές Ισραήλ και Βοσνίας, ο ομοσπονδιακός προπονητής Πάμπος Χριστοδούλου.
  • Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης (c)
  • Γιώργος Εφραίμ
  • Κωνσταντίνος Μακρίδης
  • Κωστάκης Αρτυματάς
  • Μάριος Αντωνιάδης
  • Στάθης Αλωνεύτης

No comments:

Post a Comment