Monday 30 November 2015

MATCHDAY: Αγία Νάπα Vs ΑΠΟΕΛ | Τα "Μωρά του Τιμούρ"

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως η "αποστολή των μπέμπηδων" αφού ο Τιμούρ συμπεριέλαβε στην σημερινή εξόρμηση στο «Τάσος Μάρκου» ούτε λίγο ούτε πολύ, 6 νεαρούς ποδοσφαιριστές, με κάποιους από αυτούς όπως ο Γιώργος κι ο Δημήτρης, να παίρνουν το βάπτισμα του πυρός με την πρώτη ομάδα.

Τα "Μωρά του Τιμούρ" ο Ραφαήλ Αναστασίου, ο Βασίλης Παπαφώτης, ο Δημήτρης Χαραλάμπους, ο Ανδρέας Ασσιώτης, ο Χρίστος Τσιάμας που πέρσι αγωνιζόταν ως δανεικός στην Αγία Νάπα και ο Γιώργος ή Τζιώρτζης Χριστοδούλου, αποτελούν το παιδομάζωμα του Τιμούρ. Εκτός από τον Αναστασίου που παίρνει τη θέση του ΚΑΡΛΑΟ, δεν αναμένεται κάποιος άλλος να αγωνιστεί εκτός κι αν ο Τιμούρ αποφασίσει να μας εκπλήξει, όπως συνηθίζει άλλωστε, αν όχι όμως, δεν παύει να είναι και για τους ίδιους μια πολύ καλή εμπειρία η παρουσία τους δίπλα στα αστέρια της ομάδας μας.

Αν δεν υπήρχε το ελαφρυντικό των πολλών τραυματισμών, η κίνηση του Τιμούρ με τους 6 νεαρούς, σίγουρα θα άφηνε "εκτεθειμένους" πολλούς, αφού αν συγκρίνουμε την αμοιβή δυο-τριών υψηλόμισθων, θα ισοφαρίζαμε τον ετήσιο προϋπολογισμό του σημερινού μας αντιπάλου.

Στον βαθμολογικό πίνακα, η εταιρεία Πουλλαϊδης Λτδ, βρίσκεται στην πρώτη θέση με την εύνοια της διαιτησίας, μαζί με την ΑΕΚ, ενώ η δική μας ομάδα στην τρίτη. Αυτό όμως ποσώς μας απασχολεί, φτάνει να κάνουμε το καθήκον μας και να κερδίσουμε, δε πρέπει επίσης να μας διαφεύγει το γεγονός πως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει νικήσει στους 4 τελευταίους αγώνες του.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΚΟΣΜΟΣ:
«Πορτοκαλί συναγερμός» στο Παραλίμνι. Παρά την αποχή του Παν.συ.φι. οι φίλοι του «ΑΠΟΕΛ» αναμένεται να δώσουν μαζικά το παρών τους στο «Τάσος Μάρκου» στηρίζοντας και δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και τη λατρεία τους για την ομάδα, γιατί πάνω απ΄ όλα είναι ο «ΘΡΥΛΟΣ».


Αποστολή:
Τερματοφύλακες: Boy Waterman, Τάσος Κίσσας, Jordi Codina.
Αμυντικοί: Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Mario Sergio, Ασσιώτης, Amorin, Ραφαήλ Αναστασίου.
Μέσοι: Nuno Morais, Vinicius, Κωστάκης Αρτυματάς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γιώργος Χριστοδούλου, Χρίστος Τζιαμάς, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Vieira Vander, Tomas De Vincenti, Semir Stilic, Βασίλης Παπαφώτης, Δημήτρης Χαραλάμπους.
Επιθετικοί: Fernando Cavenaghi, Mateusz Piatkowski.

Μια "11αδα" εκτός: Inaki Astiz, Carlao, Πιέρος Σωτηρίου, ο Στάθης Αλωνεύτης, Νικόλας Ιωάννου, Γιώργος Εφραίμ, Urko Pardo, Valmir Nafiu, Αντωνιάδης κι ο Shokkos.

Πρόβλεψη 11αδας: 
Ο Ραφαήλ Αναστασίου ετοιμάζεται να καλύψει το κενό της απουσίας του ΚΑΡΛΑΟ ή του ΑΣΤΙΣ αν προτιμάτε, με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αυτό που μένει τώρα είναι να καπαρώσει τη συγκεκριμένη θέση, αρκετή ζημιά έγινε εκεί. Στην κορυφή της επίθεσης, αν ο Cavenaghi δεν είναι έτοιμος  να αγωνιστεί, τότε πηγαίνει κορυφή ο De Vincenti και την θέση του στο φτερό την παίρνει ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης.
Waterman
Sergio - Amorin - Αναστασίου - Αλεξάνδρου
Nuno Morais (c) - Vinicius - Αρτυματάς
De Vincenti - Cavenaghi - Vander

Διαιτητές:
Διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο κ. Λούκας Σωτηρίου με βοηθούς τους Σωτήρη Βίκτωρος και Στέλιο Χριστοδούλου.

Κάρτες:
Δύο ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ο Vieira Vander και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, βρίσκονται στο όριο των τριών κίτρινων καρτών.

Μεταδόσεις:
Μετάδοση και περιγραφή αγώνα:


Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την συνδρομητική πλατφόρμα της CYTAVISION, για τους συνδρομητές της ΑΤΗΚ, από το κανάλι 201 Cytavision Sports 1.

Live Stream:


LIVEstream
Τον αγώνα μπορείτε να δείτε και σε CYTANET Live Streaming, με κόστος 7* ευρώ.
Για εγγραφή ΕΔΩ.

Πληροφορίες *[Η χρέωση διαφέρει αναλόγως του δικτύου στο οποίο θα είστε ενωμένοι την ώρα της θέασης.
Πελάτης Cytanet: 7 μονάδες, Πελάτης άλλου δικτύου: 13 μονάδες, Πελάτης εκτός Κύπρου: 7 μονάδες (1 μονάδα = €1)]

LiveChat:

LIVEchat
Ζωντανή περιγραφή του αγώνα θα υπάρχει από την ιστοσελίδα μας σε LiveChat με ενημέρωση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα με την ιστοσελίδα μας.

Χορηγός:

LIVEchat sponsor
Χορηγός της σημερινή ζωντανής περιγραφής είναι η διαδικτυακή εταιρεία HSTPnetwork που ειδικεύεται στη διαφήμιση και προώθηση προϊόντων.

Ώρα έναρξης του αγώνα στις 19:00 το βράδυ, ενώ η ζωντανή περιγραφή από την ιστοσελίδα μας, θα αρχίσει στις 18:30

Τον αγώνα μπορείτε να δείτε τηλεοπτικά και στους χώρους των χορηγών της ιστοσελίδας μας, CITY PRIDE, ΕΡΩΔΟΣ και SABAI.
  • Για κρατήσεις στο CITY PRIDE, στα τηλέφωνα 99606777 or 22666380
  • Για κρατήσεις στον ΕΡΩΔΟΣ, στο τηλέφωνο 22752250
  • Για κρατήσεις στο SABAI, στο τηλέφωνο 97771912

Εισιτήρια:
  • Οι φίλαθλοι της Ομάδας μας θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την Ανατολική κερκίδα. 
  • Οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 18:00
  • Δεν θα υπάρχει πώληση εισιτηρίων στο γήπεδο για την κερκίδα του ΑΠΟΕΛ.
  • Σήμερα θα υπάρχει προπώληση των εισιτηρίων από το ORANGE SHOP μεταξύ 09:00-13:00 και 14:00-15:30.
  • Τιμές: €15 το κανονικό, €10 το μαθητικό και €1 το παιδικό.
  • Υποχρεωτική η προσκόμιση ταυτότητας για είσοδο στο «Τάσος Μάρκου» 

Αγία Νάπα:

Προϊστορία:
Η μικρή προϊστορία των 2 ομάδων, μετρά 3 αγώνες πρωταθλήματος, με τον ΑΠΟΕΛ να έχει 2 νίκες εκτός έδρας και μια ισοπαλία με σύνολο τερμάτων: 3-7
  • 20/09/14 Π. Αγία Νάπα 1-3 ΑΠΟΕΛ
  • 11/02/13 Π. Αγία Νάπα 0-2 ΑΠΟΕΛ
  • 05/11/06 Π Αγία Νάπα 2-2 ΑΠΟΕΛ

No comments:

Post a Comment