Tuesday 29 December 2015

Πρωτοχρονιάτικος Ζίφκο | Ανακοινώνεται ο Τόζα | Τα νέα της προπόνησης


Ο Ζίφκο Μιλάνοφ -Jivko Milanov- αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του ΑΠΟΕΛ στο παράθυρο της μεταγραφικής περιόδου που ανοίγει επίσημα την 1η του Γενάρη.

Η επιμονή του Τιμούρ για τον συγκεκριμένο αμυντικό ποδοσφαιριστή, έφερε αποτελέσματα κι ο Μιλάνοφ αφού περάσει από τις απαραίτητες Ιατρικές εξετάσεις, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών παρά την αρχική του απαίτηση για κοντράτο 30 μηνών.

Ο Βούλγαρος διεθνής παίρνει τη θέση του Chokos γνωστού και ως "συλλέκτη αυτογράφων" που αποδεσμεύτηκε. Η επίσημη ανακοίνωση της ένταξης του Ζίφκο στο δυναμικό του «ΘΡΥΛΟΥ» αναμένεται να γίνει και τυπικά την Πρωτοχρονιά. Ο Ζίφκο είναι πανέτοιμος για να βοηθήσει τον «ΘΡΥΛΟ» αφού προέρχεται από πλήρη αγωνιστική δράση. Το τελευταίο του παιγνίδι ήταν στις 5-12-15 κόντρα στην Botev Plovdiv, με την ομάδα του Levski Sofia, να παίρνει την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 και τον Ζίφκο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΤΟΖΑ
Η επιστροφή Τόζα Σάμπουριτς στον Αρχάγγελο έχει δρομολογηθεί και σύντομα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση, ίσως και εντός της ημέρας αφού όλα έχουν συμφωνηθεί.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ...
ΝΤΕΒΙ
Μπορεί ο ΕΤ να λέει ότι, με τη φόρα που γράφονται διάφορα μεταγραφικά σενάρια, στο τέλος «δεν θα μείνει κανένας στον Αρχάγγελο» όμως στο θέμα Ντε Βινσέντι οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για σοβαρό ενδιαφέρον με νέο τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Πρόεδρος... αν υπάρξει εξέλιξη θα επανέλθουμε.

Προπόνηση - σήμερα η επιστροφή Nuno-Semir.
- Σήμερα αναμένεται να ενσωματωθεί στις προπονήσεις ο Semir Stilic.
- Ο Nuno Morais επιστρέφει σήμερα στην Κύπρο αφού λόγο οικογενειακού κολύμματος δεν μπόρεσε να είναι παρών στις 2 προηγούμενες προπονήσεις.
- Στην χθεσινή διπλή προπόνηση, πρωινή και απογευματινή, ο Στάθης Αλωνεύτης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ο Carlao επίσης έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ φυσιοθεραπεία ακολούθησε ο Inaki Astiz.
- Κανονικά και σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε χθες ο Μάριος Αντωνιάδης, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου δεν αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο παρόλο που παραμένει ανέτοιμος.

Ο ΣΚΛΗΡΟΣ
Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει με τον Κοδίνα που δεν αποδέχεται τον διακανονισμό που του έχει προταθεί από τον ΑΠΟΕΛ, αφού θέλει πλήρη αποζημίωση - και ποιος δεν θα το ήθελε, με αποτέλεσμα το όλο θέμα να μην προχωρά για την ώρα τουλάχιστον.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτήριων του Κυριακάτικου αγώνα της ομάδας μας, κόντρα στην Δόξα | ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LIVEchat sponsor

No comments:

Post a Comment